IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от nradev1111 Разгледай мнение

Финбансовата сие направо нулева за 99% от населението.Даже тия с дипломи от УНСС взети последните 20 години и те са финасово неграмотни поне 90% от тях
    Ми те и докторите така, тези от 30-40 годишните, но и по-големи. Щото са се фелдшеризирали, нищо не четат, не се квалифицират, не посещават международни форуми...само гледат кинти да шлевят.
    Или ако се обучават добре в тяхната сфера им липсва общи познания, сега трябва мултидисциплинарно да се работи. Аз ги питам нещо, те мигат или усукват. Па тва нещо тънко да ги питам и въпроса ми не схващат.
    Last edited by bulgarian lev; 19.08.2024, 19:03.
    Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс

Коментар

• Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение

Това пич, зависи и от здравната култура, ходенето на лекар, генетични фактори и пр. Има много социално-значими заболявания - захарен диабет, затлъстяване, хипертония и пр. Проблеми с кръвнородствените бракове и т.н. У нас здравната култура е ниска, както и финансовата, би прибавил Радев. Имат достъп, това е важно, ние също, щото много страни нямат бърз достъп до квалифицирана лекарска помощ.
      Финансовата си е направо нулева за 99% от населението.Даже тия с дипломи от УНСС взети последните 20 години и те са финасово неграмотни поне 90% от тях
      Last edited by nradev1111; 19.08.2024, 19:11.

Коментар

• Първоначално изпратено от better Разгледай мнение

Ще предпочиташ я, като висиш по цели дни из форумите, още дълго ще раниш хазяина.
        Не ме бърка. Вися щото сега ми е скучно. Работя от 9,30 докъм 14 часа. Да си ме видял да поствам редовно тогава? Освен нещо набързо на цигара време или кафе.

Коментар

В кой квартал е това? 200те квадрата. Бриз? Чайка? Траката?
          На едно от най-хубавите места, с чисто нова инфраструктура, заведения, магазини и т.н + 2 гаража.

П.с казах 200 + квадратЯ, т.е между 201 и 299 кв.
          Last edited by better; 19.08.2024, 18:48.

Коментар

Засега предпочитам да съм мобилен. Но ще помисля. Инак, като търсех апарта отдаваха се за минути, особено качество/приемлива цена. Лакти и опашка за огледи. Кат му казах на хазаина че съм доктор и зрял човек който няма да му оповръща апартамента и ме предпочете веднага.
            Тя жена ми вместо да ми купи отиде и захлупи в Бургас.
            Ще предпочиташ я, като висиш по цели дни из форумите, още дълго ще раниш хазяина.

Коментар

Селското стопансво е губещ отрасъл на всякъде по света.Не случайно го субсидират.
              Ама нашите феодали станаха мутимелеонери от нищо, от субсидии и не ги брига кво ше отгледат.

Коментар

• Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнение

...България е южна страна. Лятото в равнината винаги е било ад. Неслучайно чобаните още преди векове по половин година са били по баирите.
                Щом се отглеждал мисир и слънчоглед, никакъя ад не е било.

Коментар

• Първоначално изпратено от better Разгледай мнение

Нали ти казах, че имам 3. Последния все още го обзавеждам - 200 + кв на стотина м от плажа, с панорама от всички стаи. Тва достаттчно ли е?
                  В кой квартал е това? 200те квадрата. Бриз? Чайка? Траката?

Коментар

• Първоначално изпратено от rverb Разгледай мнение

Аз питах за качеството , къде е по-добро ? Колко е средната продължителност на живота например ?
                    Това пич, зависи и от здравната култура, ходенето на лекар, генетични фактори и пр. Има много социално-значими заболявания - захарен диабет, затлъстяване, хипертония и пр. Проблеми с кръвнородствените бракове и т.н. У нас здравната култура е ниска, както и финансовата, би прибавил Радев. Имат достъп, това е важно, ние също, щото много страни нямат бърз достъп до квалифицирана лекарска помощ.

Коментар

Better4o, може ли едно въпросче? Как си представяш варианта да купиш някога имот? Варианти:
                      1: цените падат, до какви нива ти влиза ок? 400?, 600?, 1000€/м²? Къде? Варна?, София?, Петрич?, Тополовград?
                      2: 0,3 коня стават 200К€ и ти купуваш имот на чаршията във Варна или топ център София, които са паднали драстично от 4К€, на 2,5К€. А може и в конове да са минали цените...както беше с долара преди време, но ти си малък и немаш и идея.
                      3: От закъсали ипотекари и Търг от ЧСИ? Бетърчо, пиле шарено, толкова може да се окапеш там, че бедна ти е фантазията.
                      Бетърчо, имаш ли други варианти за покупка, които при добро желание би споделил?
                      Нали ти казах, че имам 3. Последния все още го обзавеждам - 200 + кв на стотина м от плажа, с панорама от всички стаи. Тва достаттчно ли е?

Коментар

Селското стопансво е губещ отрасъл на всякъде по света.Не случайно го субсидират.
                        Селското стопанство и футбола сами по себе си нямат значение. И Ирландия не е футболна сила или голям зеленчукопроизводител. Има значение какви са перспективите за развитие на държавата а те се определят от инфраструктура, здравеопазване, образование, бизнес среда, политическа стабилност и т.н. България изглежда като страна на прага на военна хунта, нисък стандарт, висока инфлация , лоша инфраструктура и здравеопазване, нарастваща икономическа сегрегация. Всичко това няма да свърши добре а тук се пускат опорки как ще дойдат арабите и ще ни изкупят. За какво сме им ?

Коментар

Платено от държавата за местните граждани. Срещу скромна такса и застраховки които са задължение на работодателя и в зависимост какви са и какво покриват за чуждите граждани, които са 75%. Иначе на ниво откъм методи, наука, апаратура, съвременна и персонализирана медицина. Няма Джипита. Отиваш в OPD - Out patient Department и се преглеждаш с всичко необходимо - кръв, урина, ECG, снимки, квото трябва. Демек - поликлиники.
                          В зависимост от кой колко кинти има там ще се изнася. Мулти милионер нема да доде у Бг.
                          Аз питах за качеството , къде е по-добро ? Колко е средната продължителност на живота например ?

Коментар

• Първоначално изпратено от ejonny2376 Разгледай мнение

Де да разчитахме на селско стопанство...Абсолютно нищо не се произвежда в БГ (освен строежи на апартаменти). Цялата стока в магазините и на пазарите е вносен боклук. Разчита се на трансфери отвън, на нов дълг и на раздуване на паричната маса чрез кредитиране, за да се плащат заплати на чиновници.

Коментар

• Първоначално изпратено от ejonny2376 Разгледай мнение

Де да разчитахме на селско стопанство...Абсолютно нищо не се произвежда в БГ (освен строежи на апартаменти). Цялата стока в магазините и на пазарите е вносен боклук. Разчита се на трансфери отвън, на нов дълг и на раздуване на паричната маса чрез кредитиране, за да се плащат заплати на чиновници.
                              В България се произвежда слънчоглед, пшеница и подобни които позволяват обработка на големи масиви. Кандидатства се по европейски програми, взимат се пари за трактори и това позволява обработка на големи площи. Няма програми за подпомагане на дребни фермери и затова вече не се произвеждат достатъчно зеленчуци дори за вътрешния пазар. Само че климата и безводието удря и тия със слънчогледите.

Коментар

• Първоначално изпратено от rverb Разгледай мнение

Стадионите бяха само пример за липсата на пари. Кажете мнението си за здравеопазването там където сте били и в България. Къде е по-добро ?

От гледна точка на климата единствената райони с перспектива са Европейското крайбрежие на Атлантическия океан и Западното крайбрежие на Северна Америка. Ако някой ще се изнася от Близкия изток , по-скоро ще се ориентира към Сан Себастиан, Биариц, Бордо или дори съвсем на север Бретан отколкото към София
                                Платено от държавата за местните граждани. Срещу скромна такса и застраховки които са задължение на работодателя и в зависимост какви са и какво покриват за чуждите граждани, които са 75%. Иначе на ниво откъм методи, наука, апаратура, съвременна и персонализирана медицина. Няма Джипита. Отиваш в OPD - Out patient Department и се преглеждаш с всичко необходимо - кръв, урина, ECG, снимки, квото трябва. Демек - поликлиники.
                                В зависимост от кой колко кинти има там ще се изнася. Мулти милионер нема да доде у Бг.
                                Last edited by bulgarian lev; 19.08.2024, 18:02.

Коментар

Working...
                                X