If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
О, той е ясен. Нещастен, сам човек, без семейство. Където и да отиде, все тая.
По-интересни са онези, които са тук и плюят и се гордеят, че не плащат стотинка данъци, а после псуват, че било зле. Те са истинската проказа за тази държава…
Кажи сега на 61к ,добре ли е да се купува? и докъде ще ходи?
Зависи от очакванията. Преди 4 год, беше 4к, сега 60, т.е за този период вече сме направили 15х.
15х оттук са 900к или 16 трлн капиталиция, която би надминала тази на златото, което според мен в близките поне 10 год е малко вероятно да се случи.
Този цикъл 2х според мен е реалистично.
Казах ти тогава да внимаваш кога излизаш и влизаш. Щото събличането когато стане ще е брутално, изневиделица и под диктата на милиардерите. И ще оперете пешкира вие дребните инвеститори. После пак ръстове, разбира се.
Но сега разбрах, ти с 0,3 коня нямаш грижи, виж ако беше с 50...но не си имал куража да ги нашлевиш когато беше по 5-7К$ - тогава трябваше да ти светне да го правиш.
Чуваш ги нещата Док
Вместо в имоти,трябваше да засилиш по борсите
Да търся ли "съветите ти" от ноември 2021, коги бЕхме на 16к?
Казах ти тогава да внимаваш кога излизаш и влизаш. Щото събличането когато стане ще е брутално, изневиделица и под диктата на милиардерите. И ще оперете пешкира вие дребните инвеститори. После пак ръстове, разбира се.
Но сега разбрах, ти с 0,3 коня нямаш грижи, виж ако беше с 50...но не си имал куража да ги нашлевиш когато беше по 5-7К$ - тогава трябваше да ти светне да го правиш.
Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Не се занимавам с таквиз работи. Когато всички говорят, че ще умирга (вкл и ти това е ясен индикатор, че трябва да се купува. Когато всички говорят, че тва е "баси якотУ нещо и шЪ въри само нагоре" начи е време да разтоварам.....
Кажи сега на 61к ,добре ли е да се купува ? и докъде ще ходи?
Аз не съм казал че ще умирга, напротив ще има ръстове, но това е волатилна стока и не е за мен щото нямам време да ги следя и чета. Ти като имаш действай.
Да търся ли "съветите ти" от ноември 2021, коги бЕхме на 16к?
Коментар