IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение
    Водят си, ама не им уйдисват, ламаринен покрив и глупости на куп. Това са хора, злобни, безимотни, като разбраха и че във фондовите пазари ги бием по. активи, направо място не могат да си намерят. Ами, нормално, пари от недвижимости да ги влагаме там. Клошарът, си остава., обаче клошар. За това ги е яд ..
    Какви пари от фондови пазари и коини да влагат, бе Лордиевич? Влезли с пари за семки и една акция и чекат да им купи имот. Демо версаджии. Само Радев от тези които знам и ти имате по-сериозни капиталовложения на фондовите. Бетърчо надграждал след като не ме послушал че стигнал до цели 0,3 коня. Ми и аз имам две кюлчета по 100 грама злато. Ще ми купи имот някой ден, ай стига смешки. И наема след 2 години не си е подсигурил.
    Last edited by bulgarian lev; 11.08.2024, 01:27.
    Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс

Коментар

• Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение

Хахаха, къщето може да е леко завишено, но ако някой излезе с оферта с 10-20% ще я лапне. Че те къщи в Тученица и Гривица - села до Плевен са по над 100К€. Свикване ви трябва. А скоро ще горчи и насън. ...без дъвка.
      Ама то изобщо не е моето. Това се продава! Аз никога нищо не продавам и олигофрените прекрасно знаят това!

Коментар

• Първоначално изпратено от Frosty Разгледай мнение

Байлордовата къща с ламарините още седи непродадена...
        То това нещо няма да се продаде никога.
        https://www.imot.bg/pcgi/imot.cgi?ac...nk=aywqxs&f1=1

Хахаха, къщето може да е леко завишено, но ако някой излезе с оферта с 10-20% надолу ще я лапне. Че те къщи в Тученица и Гривица - села до Плевен са по над 100К€. Свикване ви трябва. А скоро ще горчи и насън. ...без дъвка.
        Last edited by bulgarian lev; 11.08.2024, 01:13.

Коментар

На какви точно глупости ми се връзват????!!!!Имаме си къща с брато, не се продава, кой и на какво точно трябва да се върже???

Коментар

• Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение

Лордиевич, толкоз години обясняваш тук, още не са запомнили какво притежаваш и кое ти е в съсобственост. . Не си водят бележки тези хора и това е!
            Водят си, ама не им уйдисват, ламаринен покрив и глупости на куп. Това са хора, злобни, безимотни, като разбраха и че във фондовите пазари ги бием по. активи, направо място не могат да си намерят. Ами, нормално, пари от недвижимости да ги влагаме там. Клошарът, си остава., обаче клошар. За това ги е яд ..

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение

няма как да продава, защото къщата е обща с брат му - сетете се малко и стига сте му се връзвали на глупостите.
              На какви точно глупости ми се връзват????!!!!

Коментар

Къщата е обща с брат ми, но нито той, нито аз някога сме си мечтали да продаваме. Твоите внушения са почти толкова смешни, колкото и прогнозите ти.
                Лордиевич, толкоз години обясняваш тук, още не са запомнили какво притежаваш и кое ти е в съсобственост. . Не си водят бележки тези хора и това е!

Коментар

няма как да продава, защото къщата е обща с брат му - сетете се малко и стига сте му се връзвали на глупостите.
                  A, ти защо си помисли, че аз или брат ми или и двамата заедно сме тръгнали имот да продаваме, а арменски измамнико? Знаеш ли кога ще продадем?

Коментар

• https://lupa.bg/news/broker-nyama-ba...95550news.html

айде четете и сравнявайте цените в столиците. Търсене, покачване на цените. И смешни цени в сравнение с европейските. Явно още живеете в 2004-2005 година. Да, разбирам чакалите, да живееш под наем също е инвестиция.
                    Last edited by bulgarian lev; 11.08.2024, 00:37.

Коментар

Къщата е обща с брат ми, но нито той, нито аз някога сме си мечтали да продаваме. Твоите внушения са почти толкова смешни, колкото и прогнозите ти.

Коментар

Недей да лъжеш!
                        Сам си написал, че това е твой имот. Защо сега се отричаш от него??
                        Срам ли те е?
                        Не е мой, скоро ще разбереш

Коментар

Недей да лъжеш!
                          Срам ли те е?
                          това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

Хахахаха, веселяци, първо къщата не е моята и второ, вече 3г. не инвестирам в имоти. И нещо повече, аз НЕ ПРОДАВАМ , нито имоти, нито акции, нито злато. НЕ ПРОДАВАМ подобни неща, набийте си го в празните перонни глави
                            Недей да лъжеш!
                            Срам ли те е?
                            ( ! ) Мнението ми води до фалит и финансови загуби

Коментар

• Първоначално изпратено от Bailor

Аз даже се чудя, че още се намират хора в 21-век да продължават да пишат за комунизъм! Дъщеря ми ще навърши 21 и дори не е чувала за Комунизма?? Какви са тези ретроградни особи, дето списват в темата????
                              Как може да можеш да обикаляш цял свят надлъж и нашир, да можеш да инвестираш във всички световни борси и да се появи един изхабен войнишки каиш да те убеждава, че живееш. в комунистическа държава, само защото той е останал беден и неуспял????
                              ха ха
                              НАВСЯКЪДЕ В ЕВРОПА Е ДИВ КОМУНИЗЪМ.
                              Десетки хиляди страници РЕГУЛАЦИИ, СУБСИДИИ за трилиони годишно, ма иначе на нас ни опъват ушите за държавна помощ.
                              Всеки усвоява "инвестиции" и никой не се интересува дали ще ПРОИЗВЕДЕ И ПРОДАДЕ НЕЩО.
                              Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ

Коментар

Байлордовата къща с ламарините още седи непродадена...
                                То това нещо няма да се продаде никога.
                                https://www.imot.bg/pcgi/imot.cgi?ac...nk=aywqxs&f1=1

Хахахаха, веселяци, първо къщата не е моята и второ, вече 3г. не инвестирам в имоти. И нещо повече, аз НЕ ПРОДАВАМ , нито имоти, нито акции, нито злато. НЕ ПРОДАВАМ подобни неща, набийте си го в празните перонни глави

Коментар

Working...
                                X