IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнение

Разгледайте новото селище Wolf Ranch в Тексас. То е отпечатано на 3D принтер.

Сградите са създадени с помощта на принтер, който е широк почти 14 метра и тежи 4,75 тона. Къщите са започнали да се "печатат" през ноември 2022 г. и ще бъдат общо 100 на брой. Цената им варира от 450 хил. долара (почти 40 млн. рубли) до 600 хил. долара (над 50 млн. рубли).

В машината се изпомпва смес от бетонов прах, вода, пясък и други добавки. Дюзата изтласква бетонната смес, като я нанася слой по слой по предварително програмирана траектория. Отпечатването на външните стени на едноетажни къщи с три до четири спални отнема около три седмици. Фундаментът и металният покрив се монтират по старомодния начин. Това е по-бързо, по-евтино и изисква по-малко работни екипи.
    И при първото торнадо всичко отлита в страната на Оз.

Коментар

• Разгледайте новото селище Wolf Ranch в Тексас. То е отпечатано на 3D принтер.

Сградите са създадени с помощта на принтер, който е широк почти 14 метра и тежи 4,75 тона. Къщите са започнали да се "печатат" през ноември 2022 г. и ще бъдат общо 100 на брой. Цената им варира от 450 хил. долара (почти 40 млн. рубли) до 600 хил. долара (над 50 млн. рубли).

В машината се изпомпва смес от бетонов прах, вода, пясък и други добавки. Дюзата изтласква бетонната смес, като я нанася слой по слой по предварително програмирана траектория. Отпечатването на външните стени на едноетажни къщи с три до четири спални отнема около три седмици. Фундаментът и металният покрив се монтират по старомодния начин. Това е по-бързо, по-евтино и изисква по-малко работни екипи.

Коментар

• Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение

И кво ми показваш? Бунгалата на Овчаровски плаж. Аз мога и по-евтини да ти покажа, на стръмния склон от 45-50⁰ във в.з. Изгрев например.
        Абе, вие стъпвали ли сте скоро на Черноморието? Познавате ли микрорайоните изобщо?
        45 кинта искат за нощувка там, може да си диверсифираш цената ако желаеш. НалЕ твоето е ЛЮКС.
        Last edited by unimog; 11.08.2024, 13:44.

Коментар

• Първоначално изпратено от unimog Разгледай мнение

Байлорда е смяташе на 3К EUR в капиталовата и вдигаше наздравици по нощите. Един от форумните мЕлЕонери в НИ е, разбира ги нещата и има дизерфицирано портфолио.
          ...диверсифицирано...си искал да напишеш
          Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс

Коментар

[ATTACH=CONFIG]n4202310[/ATTACH]

[ATTACH=CONFIG]n4202311[/ATTACH]

https://uos-ead.eu/%D0%BF%D0%BE%D1%8...4%D0%B8%D1%88/
            И кво ми показваш? Бунгалата на Овчаровски плаж. Аз мога и по-евтини да ти покажа, на стръмния склон от 45-50⁰ във в.з. Изгрев например.
            Абе, вие стъпвали ли сте скоро на Черноморието? Познавате ли микрорайоните изобщо?

Коментар

Хахаха, отчел е Кристал парк спад. И е време да има спад. То се нароиха хотели, само хотелите на Терма вилидж са три и пълни бяха. Докога и докъде да се роят туристи. Препълват и цапат.
              Фиш-фиш е вилна зона, не курорт. А в Терма вилидж нощувката гонеше почти 200 лева със закуска. Аз си пускам познати на 50 лева на човек - с гледка, уединение, лично пространство. И то само два пъти, достатъчно ми е да си покрия разходите по поддръжката. След седмица пускам хора за 7 дена и толкова. После съм аз там, и Септември, че и Октомври обичам да съм там.
              Click image for larger version

Name:	777.JPG
Views:	1
Size:	19.3 КБ
ID:	4202310

Size:	72.5 КБ
ID:	4202311

https://uos-ead.eu/%D0%BF%D0%BE%D1%8...4%D0%B8%D1%88/

Коментар

Ми то и това къще дето бехте го пуснали с ламарините на покрива в Редута беше баш по 1500€ квадрата.
                Байлорда е смяташе на 3К EUR в капиталовата и вдигаше наздравици по нощите. Един от форумните мЕлЕонери в НИ е, разбира ги нещата и има дизерфицирано портфолио.
                Last edited by unimog; 11.08.2024, 13:20.

Коментар

Чакаха наплив, получиха поголовни анулации - голяма драма на морето

Около 20% спад на посещаемостта от летовници отчита за своя обект Станислав Димитров - управител на хотел „Кристел парк” в Кранево. Но и като цяло го няма обичайният наплив от туристи в Кранево, който е традиционен за първата десетдневка на август. А факторите, повлияли на резултатите от летния сезон досега, са много, уточни той за медийна група „Добруджа”.

Димитров добави, че всички негови колеги - не само от Кранево, но и от Балчик, отчитат спад в броя на гостите си, като при някои от тях става дума за над 40% по-малко туристически посещения.

https://pochivka.blitz.bg/oferti/cha...o?preview=tru3

ФИШ-ФИШ е друга бира, налЕ?

Факт

Коментар

• Първоначално изпратено от два_таралежа Разгледай мнение

...хахахаха, и това го казва потъналия кораб на една туба бензин от София. продал "на връх" през 2017-та Неизмазаната къща няма и плочки, в коридорите чергите са директно върху цимента.
                    Ама я го питай ако продава колко ще иска. Карловската дето Кавръка я лъзна би била без пари в сравнение на Ботича.

Коментар

[ATTACH=CONFIG]n4202300[/ATTACH]
                      Ми то и това къще дето бехте го пуснали с ламарините на покрива в Редута беше баш по 1500€ квадрата.

Коментар

Чакаха наплив, получиха поголовни анулации - голяма драма на морето

Около 20% спад на посещаемостта от летовници отчита за своя обект Станислав Димитров - управител на хотел „Кристел парк” в Кранево. Но и като цяло го няма обичайният наплив от туристи в Кранево, който е традиционен за първата десетдневка на август. А факторите, повлияли на резултатите от летния сезон досега, са много, уточни той за медийна група „Добруджа”.

Димитров добави, че всички негови колеги - не само от Кранево, но и от Балчик, отчитат спад в броя на гостите си, като при някои от тях става дума за над 40% по-малко туристически посещения.

Хахаха, отчел е Кристал парк спад. И е време да има спад. То се нароиха хотели, само хотелите на Терма вилидж са три и пълни бяха. Докога и докъде да се роят туристи. Препълват и цапат.
                        Фиш-фиш е вилна зона, не курорт. А в Терма вилидж нощувката гонеше почти 200 лева със закуска. Аз си пускам познати на 50 лева на човек - с гледка, уединение, лично пространство. И то само два пъти, достатъчно ми е да си покрия разходите по поддръжката. След седмица пускам хора за 7 дена и толкова. После съм аз там, и Септември, че и Октомври обичам да съм там.
                        Last edited by bulgarian lev; 11.08.2024, 13:08.

Коментар

Хахаха, къщето може да е леко завишено, но ако някой излезе с оферта с 10-20% надолу ще я лапне. Че те къщи в Тученица и Гривица - села до Плевен са по над 100К€. Свикване ви трябва. А скоро ще горчи и насън. ...без дъвка.

Size:	45.9 КБ
ID:	4202300

Коментар

• Чакаха наплив, получиха поголовни анулации - голяма драма на морето

Коментар

• Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение

Сигурно твоята неизмазана, на една туба бензин от София е много по-ценна
                              ...хахахаха, и това го казва потъналия кораб на една туба бензин от София. продал "на връх" през 2017-та Неизмазаната къща няма и плочки, в коридорите чергите са директно върху цимента.

Коментар

• Първоначално изпратено от два_таралежа Разгледай мнение

Хахахахахаха, ти и да искаш, вече няма как да стане тая с връщането. А аз и кака заминаваме на концерт в Рим... Ти и твоята кака (Юсуф-Мехмед) ще правите телешйки и агнешки разфасовки...
                                За първи път ще ходите в Рим, нали ? Иначе щяхте да знаете, че стари хора не трябва да ходят в Рим през Август.

Коментар

Working...
                                X