Първоначално изпратено от better
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Selena2024 Разгледай мнение
Мдам, ама пишеш в бг форум. Задай си въпроса защоОстанете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение
Аз не съм казал че ще умирга, напротив ще има ръстове, но това е волатилна стока и не е за мен щото нямам време да ги следя и чета. Ти като имаш действай.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ejonny2376 Разгледай мнение
Всичките пари на света да имах (аз и сега имам достатъчно и честно казано повече не ми трябват), за нищо на света не бих се върнал повече. Направих тази огромна грешка веднъж, повече никога. България я посещавам единствено да нагледам родителите и да свърша някоя налагаща се административна глупост, като цялото ми пребиваване в тази държава на абсурдите е истинско мъчение. Дразни ме абсолютно всичко там.
- 1 like
Коментар
-
Казваш го така, все едно всички сънародници са едва ли не длъжни да купуват имоти в БГ. Ами не, голяма част отдавна са загърбили България и нямат никакво намерение да купуват независимо дали е евтино или скъпо.
Разбери, че България не е център на вселената.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Първоначално изпратено от better Разгледай мнение
Не се занимавам с таквиз работи. Когато всички говорят, че ще умирга (вкл и ти) това е ясен индикатор, че трябва да се купува. Когато всички говорят, че тва е "баси якотУ нещо и шЪ въри само нагоре" начи е време да разтоварам......
Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Джони, Джони, Джони, аз постоянно набивам в главите на околните, че Балканите принципно са си центъра на вселената.
Ще ме разбереш и ти един ден. Останалото са платформи за изкарване на пари.
Въпрос на оптика. Когато един ден проумееш какво ти казвам, дано не е късно
Коментар
-
Казваш го така, все едно всички сънародници са едва ли не длъжни да купуват имоти в БГ. Ами не, голяма част отдавна са загърбили България и нямат никакво намерение да купуват независимо дали е евтино или скъпо.
Разбери, че България не е център на вселената.
Ще ме разбереш и ти един ден. Останалото са платформи за изкарване на пари.
Въпрос на оптика. Когато един ден проумееш какво ти казвам, дано не е късноLast edited by Selena2024; 10.08.2024, 15:30.
Коментар
-
Докато се сетят нашите сънародници да вкарат някой лев в жилища в Бг и ще се окаже че цените са почти изравнени.
Разбери, че България не е център на вселената.
Коментар
-
Увеличи на 0,6 конове. И на късо при възход развържи. Ще си платиш наема (не ти де, принципно говоря) в Сф за година.) това е ясен индикатор, че трябва да се купува. Когато всички говорят, че тва е "баси якотУ нещо и шЪ въри само нагоре" начи е време да разтоварам......
Коментар
-
Не бъркай собственик с наемател и туризъм с емиграция …
Коментар
-
И аз. Говориш си с хора, които или не са излизали или и да са излизали извън бг не вникват в процесите, които ни се случват.
Ще е шарено. И си в позицията на едноокия цар в царството на слепите
Връткай си броеницата, прибирай си наемите и гледай сеир. Ученото си е учено. Простото си е просто.
Човек не оценява, това, което има. Сещай се колко и аз ще продам нещо в бгОстанете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
- 1 like
Коментар
-
Докато се сетят нашите сънародници да вкарат някой лев в жилища в Бг и ще се окаже че цените са почти изравнени. Демографията има кой да я оправя, въпроса е за бедните населяващи територията ни ще има ли имоти на кило. Как мислиш, Селенка, понеже са бедняци и ромеи и имотите ще са без пари, съмнявам се.дори като второ трето жилище тук ще се юрнат да купуват след ЕЗ всякакви от Европа, Близкия изток, че и по-далеч. По обясними причини. Нестабилност в регионите, климат...колкото щеш причини.
Ще е шарено. И си в позицията на едноокия цар в царството на слепите
Връткай си броеницата, прибирай си наемите и гледай сеир. Ученото си е учено. Простото си е просто.
Човек не оценява, това, което има. Сещай се колко и аз ще продам нещо в бг
- 1 like
Коментар
-
Докато се сетят нашите сънародници да вкарат някой лев в жилища в Бг и ще се окаже че цените са почти изравнени. Демографията има кой да я оправя, въпроса е за бедните населяващи територията ни ще има ли имоти на кило. Как мислиш, Селенка, понеже са бедняци и ромеи и имотите ще са без пари, съмнявам се.дори като второ трето жилище тук ще се юрнат да купуват след ЕЗ всякакви от Европа, Близкия изток, че и по-далеч. По обясними причини. Нестабилност в регионите, климат...колкото щеш причини.
Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
- 1 like
Коментар
-
Истината, както винаги, е по средата.дори като второ трето жилище тук ще се юрнат да купуват след ЕЗ всякакви от Европа, Близкия изток, че и по-далеч. По обясними причини. Нестабилност в регионите, климат...колкото щеш причини.
Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
Коментар