Първоначално изпратено от Дюри
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
- 1 like
-
Първоначално изпратено от два_таралежа Разгледай мнение
Още нищо не сме видели... и... ко стаа с лихвите???
ЕЦБ е готова отново да намали лихвите като подгряващ ход за Федералния резерв - Investor.bg
===2079===
Амааа... Как така?! Я бързо някой да напише един имейл.
Коментар
-
Първоначално изпратено от segato Разгледай мнениеК'во му стана на тоя форум ? Като гледам май само таралежа е останал ма и на него постовете му вече са да си излее мъката че кавръка го е зарязал. Таралеж, толко ли не моеш го прежалиш тоя каврък бе та ревеш ден и нощ за него ?
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Frosty Разгледай мнение
Когато изкараш 20 хилки от твоите тухларници, едва тогава може да ни се обясняваш, и да ни даваш наклон на...
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
още нищо не сме видели, а много хора си помислиха, че ще сме остров на ниските лихви форевър
на този свят сигурно нещо е само едно, а иначе всичко се променя от днес за утре ... само да му дойде времето.
ЕЦБ е готова отново да намали лихвите като подгряващ ход за Федералния резерв - Investor.bg
===2079===
Амааа... Как така?! Я бързо някой да напише един имейл.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от segato Разгледай мнение
Хъ, това за 20к го е дописал май. Не го видях първоначално. Ми що 20 к , шо не 200к или 2 милки месечно? Много си ограничен бе джонка. Мисли по на едро.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bad_Bear Разгледай мнение
Що мислиш напоследък така са набъбнали данъчните декларации...просто оставят повечко място за хората с много 0 в дохода.
Ако лелката дето е решила да става президент тук верно почне да облага unrealized gains тогава и имоти и акции заминават. Даже и тези които са имали нещо ше им останат само фантазиите.Last edited by segato; 09.09.2024, 20:06.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от БОНВИВАН1 Разгледай мнениеНапоследък дочувам за повишаване лихвите по потребителските кредити. Доста познати ми споделиха, че от 01.09 са с нови по-високи лихви:-)))
Просто честитка по ел. пощата:-))))Нека продължават от дъждовния и ветровит перон да си фантазират, че имота ми е собственост на банката...хахаха...
- 1 like
Коментар
-
Изобщо не ги сравнявам с тухлата. Казвам, че една прилична сума от 200к, която малък % от хората имат кеш, вложена в акции, възвращаемостта й е колкото минималната заплата от догодина. На такъв набалончен пазар във всяко едно направление, е рисково да се набутва кеш където и да било. Само да люшне леко и връща всичко в първи клас.Last edited by segato; 09.09.2024, 20:06.
Коментар
-
Хъ, това за 20к го е дописал май. Не го видях първоначално. Ми що 20 к , шо не 200к или 2 милки месечно? Много си ограничен бе джонка. Мисли по на едро.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от БОНВИВАН1 Разгледай мнениеНапоследък дочувам за повишаване лихвите по потребителските кредити. Доста познати ми споделиха, че от 01.09 са с нови по-високи лихви:-)))
Просто честитка по ел. пощата:-))))
П.С. Почнаха да се чуват предложения за суспендиране на швейцарското правило за пенсиите и за увеличенията в администрацията ( не знам какви са там правилата). Ми не може до безкрай заеми бе. Трябва да има и приходи за да се катерят разходите.Last edited by segato; 09.09.2024, 19:59.
- 1 like
Коментар
-
Грешна сметка! Сравнявай колко носят 200к вложени в апартамент и колко в акции а не за какво ше стигнат. Бонвивана каза че 200к носят 500 на месец та няма да има и за бира шото рано или късно ше ходят за подръжка. Общо взето стискаш палци на капиталовата. Само че ако има висока капиталова и тези 10% от акции ше са повече а там можеш да капитализираш всяка година , че и преди данъци. С имотите не е баш така. Имотите са thing само в изостанали икономики където хората нямат финансова култура или достъп до други инвестиции. Даже китайците бягаха в биткоин докато можеха.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Кажи честно, че си вземал 20к на месец през 2019г. и избяга в Швабско? Жонка, ти разби мита, че хората бягат от немотия.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Frosty Разгледай мнение
Когато изкараш 20 хилки от твоите тухларници, едва тогава може да ни се обясняваш, и да ни даваш наклон на...
Наклон давам само в посока излизане от зоната на комфорт/в случая от детската/.
- 3 Харесвания
Коментар
Коментар