Първоначално изпратено от BONI
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
-
Първоначално изпратено от БОНВИВАН1 Разгледай мнение
Нали знаеш, за едни сватба, за други брадва.
Новината не е хубава за някои, но за други е.
Около 1700 хора, семейства, домакинства ще тръгнат към няколко града. Най-вече София.
Рентиерите ги очакват с широко отвоорени обятия:-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от Selena2024 Разгледай мнение
А на теб икономическите познания.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от segato Разгледай мнение
Кои сте "вие" дето ше "махнете" двойното гражданство ? "Вие", с жълтите книжки, немате думата и можете само да го духате под вода да не се дига прах.
Ти като си голема патриотка шо си прати децата да учат в Манчестър и Мюнхен а не в СУ? Майтап ма, знам че само си мечтаеш, ма и мечтите говорят.
пп абе Мибова, докога ще " духате под вода"?
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение
абе таквиз "робовладелци" не ни трябват. Плащат минимална заплата и обикалят света за евтини черноработници.
Всички фирми с чуждестранно участие (еле офшорки) трябва да се задължат да осигуряват на макс. осиг. праг.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от BONI Разгледай мнение
Че те парите от кръчмите и чалготеките пак влизат в икономиката, значи аз цоцам парите на чалгари и алкохолици?! Логиката не ти е силната страна.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от 6000 Разгледай мнение
Селена от украинците дето се преместиха в БГ след войната по една или друга причина ще останат повече в БГ от колкото ще се върнат българските деца от чужбина
Същото важи и за македонци или молдованци малко или повече
И по добре да даваме паспорти на тях от колкото на хора от други континенти които са много далеч по манталитет от нас
Българските деца отраснали в чужбина са загубени на над 90%
Те говорят местният език по добре от българският там са им приятелите там им е всичко родителите им имат шанс да ги приберат в БГ само докато са още малки и имат влияние над тях след това забрави
- 1 like
Коментар
-
Дойдохме си на думата, ти си част от онази група, дето има само "пра'ава". Чудесно е че такива масово се преселиха "на соЦиал", може би е дошло времето да махнем правото на двойно гражданство. Не знам дали е възможно за страните от ЕС, но поне за такива с американско, британско, турско, руско, македонско ще е добро начало.
Не ти решава проблемите гражданството. Акъл се иска и далновидност. Да се мисли поне 50 години напред.
- 1 like
Коментар
-
Дойдохме си на думата, ти си част от онази група, дето има само "пра'ава". Чудесно е че такива масово се преселиха "на соЦиал", може би е дошло времето да махнем правото на двойно гражданство. Не знам дали е възможно за страните от ЕС, но поне за такива с американско, британско, турско, руско, македонско ще е добро начало.
Ти като си голема патриотка шо си прати децата да учат в Манчестър и Мюнхен а не в СУ? Майтап ма, знам че само си мечтаеш, ма и мечтите говорят.
Коментар
-
Аз какво съм и за кого, ти няма как да знаеш. Точно както не знаеш какви социални придобивки дава българското гражданство. Затова има ОГРОМЕН наплив. И трябва да има сериозна цедка, изпит по български, по история, check за криминална и трудова биография, образование итн.
Социални асистенти треперещи над хората с ментални увреждания.
Напълно се съгласявам. Изпитът, особено по български трябва да е железобетонен, як check, check и трипъл чек
А пък месечните помощи за безработица - леле майко - направо си летуват на канарите българските безработни и чат-пат отскачат до Брайтън, Биариц и Сен Тропе
Пенсионерките ни пък не мож ги изгони от гучи.
ОГРОМЕН наплив
https://www.24chasa.bg/biznes/article/18847670
Коментар
-
Първоначално изпратено от Minaiivan Разгледай мнение
Тебе каква параноя те гони бре май френд? Имаш някаква мания да подозираш хората че лъжат, правиш някакви асоциации между пишещи и никове и в главата ти е пълна кашора бре…Last edited by BONI; 14.09.2024, 18:01.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Minaiivan Разгледай мнение
Тебе каква параноя те гони бре май френд? Имаш някаква мания да подозираш хората че лъжат, правиш някакви асоциации между пишещи и никове и в главата ти е пълна кашора бре…
Не помниш ли какво си писал бе ?
--------------------------------------------------------------------------------------
2023-08-08 20:48:00
Купих в Лондон в началото на тази година
По морето дето купувах сега цените са двойни и на всичкото отгоре няма читаво предлагане
2023-08-08 11:42:00
Та кой ги отрича тези неща???
Аз ако бях голям оптимист за пазара в София нямаше да купувам в Лондон
--------------------------------------------------------------------------------------
Знам че сега "купуваш" в Испания ма имаше и "Лондонски период". Все едно , няма значение дали е твой ник или не. Коментира че не трябвало да се издават паспорти на българи живееши в чужбина а самия той живее в чужбина.
Айде къш!
Коментар
-
ми сигурно ше ми я приемат ма ше я прата ли като знам че някой ше я прибере за свои нужди. Имаше един случай с норвежки фонд .. оттогава се дават кинти само да се наемат майстори и да с купят материали , ма ходиш там за хамалогията и да пиете бира. Естествено не си изкарвам паспорт за да нося пясък. Изкарвам го зашото имам право и зашото искам. Ако имаш проблем с това , кажи и ше търсим решение.
- 3 Харесвания
Коментар
-
П.С.
6000 , ти нали живееше в Лондон и даваше под наем пеесе апартамента бе? Забрави ли вече или се обърка и пишеш от грешния ник ? Какви БГ паспорти раздаваш ?
Коментар
-
Първоначално изпратено от 6000 Разгледай мнение
Селена от украинците дето се преместиха в БГ след войната по една или друга причина ще останат повече в БГ от колкото ще се върнат българските деца от чужбина
Същото важи и за македонци или молдованци малко или повече
И по добре да даваме паспорти на тях от колкото на хора от други континенти които са много далеч по манталитет от нас
Българските деца отраснали в чужбина са загубени на над 90%
Те говорят местният език по добре от българският там са им приятелите там им е всичко родителите им имат шанс да ги приберат в БГ само докато са още малки и имат влияние над тях след това забрави
- 2 Харесвания
Коментар
Коментар