IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от BONI Разгледай мнение

Страх го е че "чистим ДДС" с неговата лична карта. Затова иска улеснен достъп до цекаре, толкоз му е акъла.
    Ми ако не си чувала че се случва е време да почнеш някаква работа и да комуникираш с живи хора а не да стоиш 24/7 пред компютъра и да чакаш на помощите. Поне пари за телевизия отдели. Там верно че говорят за от нотариус нагоре и перачките ги споменават само като стане дума за шефа на НАП , ма и това е нещо. Теб не те касае, че няма какво да ти вземат, ма е добре да имаш идея та да не се излагаш по форумите.

Коментар

• Първоначално изпратено от БОНВИВАН1 Разгледай мнение

Нали знаеш, за едни сватба, за други брадва.
      Новината не е хубава за някои, но за други е.
      Около 1700 хора, семейства, домакинства ще тръгнат към няколко града. Най-вече София.
      Рентиерите ги очакват с широко отвоорени обятия:-)
      Защо си мислиш, че съкращенията ще подминат сф?

Коментар

• Първоначално изпратено от Selena2024 Разгледай мнение

А на теб икономическите познания.
        Признавам, икономиката на "цоцането" ми е неизвестна, там ти си експерт.

Коментар

• Първоначално изпратено от segato Разгледай мнение

Кои сте "вие" дето ше "махнете" двойното гражданство ? "Вие", с жълтите книжки, немате думата и можете само да го духате под вода да не се дига прах.

Ти като си голема патриотка шо си прати децата да учат в Манчестър и Мюнхен а не в СУ? Майтап ма, знам че само си мечтаеш, ма и мечтите говорят.
          "Ние" сме тези дето бачкаме, плащаме данъци и градим в България. Дето я избутахме до НАТО, ЕС, ЕРМ2, скоро и еврозона. Затова ние и децата ни имат правата и задълженията на граждани на ЕС.

пп абе Мибова, докога ще " духате под вода"?

Коментар

• Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение

абе таквиз "робовладелци" не ни трябват. Плащат минимална заплата и обикалят света за евтини черноработници.
            Всички фирми с чуждестранно участие (еле офшорки) трябва да се задължат да осигуряват на макс. осиг. праг.
            Ами то ако ще плащат добре, защо да идват в страна с разсипана инфраструктура, висока корупция и калпава работна ръка?

Коментар

Че те парите от кръчмите и чалготеките пак влизат в икономиката, значи аз цоцам парите на чалгари и алкохолици?! Логиката не ти е силната страна.
              А на теб икономическите познания.

Коментар

• Първоначално изпратено от 6000 Разгледай мнение

Селена от украинците дето се преместиха в БГ след войната по една или друга причина ще останат повече в БГ от колкото ще се върнат българските деца от чужбина

Същото важи и за македонци или молдованци малко или повече

И по добре да даваме паспорти на тях от колкото на хора от други континенти които са много далеч по манталитет от нас

Българските деца отраснали в чужбина са загубени на над 90%

Те говорят местният език по добре от българският там са им приятелите там им е всичко родителите им имат шанс да ги приберат в БГ само докато са още малки и имат влияние над тях след това забрави
                Уникални глупости сте написали. Няма как да Ви се помогне

Коментар

Дойдохме си на думата, ти си част от онази група, дето има само "пра'ава". Чудесно е че такива масово се преселиха "на соЦиал", може би е дошло времето да махнем правото на двойно гражданство. Не знам дали е възможно за страните от ЕС, но поне за такива с американско, британско, турско, руско, македонско ще е добро начало.

Не ти решава проблемите гражданството. Акъл се иска и далновидност. Да се мисли поне 50 години напред.

Коментар

Дойдохме си на думата, ти си част от онази група, дето има само "пра'ава". Чудесно е че такива масово се преселиха "на соЦиал", може би е дошло времето да махнем правото на двойно гражданство. Не знам дали е възможно за страните от ЕС, но поне за такива с американско, британско, турско, руско, македонско ще е добро начало.
                    Кои сте "вие" дето ше "махнете" двойното гражданство ? "Вие", с жълтите книжки, немате думата и можете само да го духате под вода да не се дига прах.

Ти като си голема патриотка шо си прати децата да учат в Манчестър и Мюнхен а не в СУ? Майтап ма, знам че само си мечтаеш, ма и мечтите говорят.

Коментар

Аз какво съм и за кого, ти няма как да знаеш. Точно както не знаеш какви социални придобивки дава българското гражданство. Затова има ОГРОМЕН наплив. И трябва да има сериозна цедка, изпит по български, по история, check за криминална и трудова биография, образование итн.
                      Мдам. ОГРОМНИ. Блестящи домове за инвалиди с 24 часови лекарски екипи барабар с невероятни асансьори за инвалиди и майки с детски колички по всички добре осветени и чисти подлези на родината.

Социални асистенти треперещи над хората с ментални увреждания.

Напълно се съгласявам. Изпитът, особено по български трябва да е железобетонен, як check, check и трипъл чек

А пък месечните помощи за безработица - леле майко - направо си летуват на канарите българските безработни и чат-пат отскачат до Брайтън, Биариц и Сен Тропе

Пенсионерките ни пък не мож ги изгони от гучи.

ОГРОМЕН наплив

https://www.24chasa.bg/biznes/article/18847670

Коментар

• Първоначално изпратено от Minaiivan Разгледай мнение

Тебе каква параноя те гони бре май френд? Имаш някаква мания да подозираш хората че лъжат, правиш някакви асоциации между пишещи и никове и в главата ти е пълна кашора бре…
                        Страх го е че "чистим ДДС" с неговата лична карта. Затова иска улеснен достъп до цекаре, толкоз му е акъла.
                        Last edited by BONI; 14.09.2024, 18:01.

Коментар

• Първоначално изпратено от Minaiivan Разгледай мнение

Тебе каква параноя те гони бре май френд? Имаш някаква мания да подозираш хората че лъжат, правиш някакви асоциации между пишещи и никове и в главата ти е пълна кашора бре…
                          Айде, пак обърка ника.

Не помниш ли какво си писал бе ?
                          --------------------------------------------------------------------------------------
                          2023-08-08 20:48:00
                          Купих в Лондон в началото на тази година
                          По морето дето купувах сега цените са двойни и на всичкото отгоре няма читаво предлагане

2023-08-08 11:42:00
                          Та кой ги отрича тези неща???
                          Аз ако бях голям оптимист за пазара в София нямаше да купувам в Лондон
                          --------------------------------------------------------------------------------------

Знам че сега "купуваш" в Испания ма имаше и "Лондонски период". Все едно , няма значение дали е твой ник или не. Коментира че не трябвало да се издават паспорти на българи живееши в чужбина а самия той живее в чужбина.

Айде къш!

Коментар

ми сигурно ше ми я приемат ма ше я прата ли като знам че някой ше я прибере за свои нужди. Имаше един случай с норвежки фонд .. оттогава се дават кинти само да се наемат майстори и да с купят материали , ма ходиш там за хамалогията и да пиете бира. Естествено не си изкарвам паспорт за да нося пясък. Изкарвам го зашото имам право и зашото искам. Ако имаш проблем с това , кажи и ше търсим решение.

Коментар

П.С.
                              6000 , ти нали живееше в Лондон и даваше под наем пеесе апартамента бе? Забрави ли вече или се обърка и пишеш от грешния ник ? Какви БГ паспорти раздаваш ?

Коментар

• Първоначално изпратено от 6000 Разгледай мнение

Селена от украинците дето се преместиха в БГ след войната по една или друга причина ще останат повече в БГ от колкото ще се върнат българските деца от чужбина

Същото важи и за македонци или молдованци малко или повече

И по добре да даваме паспорти на тях от колкото на хора от други континенти които са много далеч по манталитет от нас

Българските деца отраснали в чужбина са загубени на над 90%

Те говорят местният език по добре от българският там са им приятелите там им е всичко родителите им имат шанс да ги приберат в БГ само докато са още малки и имат влияние над тях след това забрави
                                Това е така. Изключително неприятно впечатление ми правят българи, които не са научили децата си поне на езика. Общувам понякога с такива хора, и това е изключително жалко. При двама родители българи, лапето не може бъкел да обели, питаш го нещо, уж разбира но не може да се изкаже.

Коментар

Working...
                                X