Първоначално изпратено от nradev1111
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
можеш да си отдъжнеш, лордче
оказа се, че писмата на накавръчко попадали в спама на ецб
и отговарял нигерски чат бот от някакъв сайт за запознанства
вдигане лихви - нанай
обаче може еввентуално сваляне
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение
Във високо ликвидни активи 60к, а остатък от кредита 9 к. Голям страх ме тресе...Държа за всеки случай 6к и 5 във ВСК.
- 1 like
Коментар
-
можеш да си отдъжнеш, лордче
вдигане лихви - нанай
обаче може еввентуално свалянеДържа за всеки случай 6к и 5 във ВСК.
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
всякакви цени има, но топ сегмента е под 1%, а се размята все едно е стандарт. Както в Манхатън може да имаш 3 спални за 50 000 на месец или повече ако е лукс сграда - така и в София може да имаш 5-10К ойро наем за някоя супер лукс къща в която да се пери изпълнителен директор на някоя мултинационалка, но колко са такива.
по-скоро го питай доктора като успял лекар на 55+ в пика на професионалното си развитие колко наем е склонен да плаща в Пловдив, защото даже и той не е средното за държавата, а над него.
Казах за изолирани слупаи вероятно, ниша за строителя на тези къщета, да, дали има и 0,5% от наемателите такива, но даох пример за по 200-300 кв.м РЗП някои първенюта кви пари дават. Даже да са ми дали грешно инфо, и 9К лева да е, пак е дебело.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Ако проследиш кредита ми от Алианц, 6;8 с надбавка ОЛП и следващия от ЦКБ с ГПР 4,2,%, ще ти стане ясно защо съм укропнил магазина в Овча купел и защо съм си купил апарта в Бургас. Остават до 01.04.2026г.
Силен страх ме гони, че дължа под 10 бонбона, а имам налични повече...
вдигане лихви - нанай
обаче може еввентуално свалянеLast edited by ratten; 23.10.2024, 22:01.препоръка е
- 3 Харесвания
Коментар
-
до 2027-ма има още 3 години
ще видим..
Силен страх ме гони, че дължа под 10 бонбона, а имам налични повече...Last edited by Bailor; 23.10.2024, 21:37.
Коментар
-
от кога четеш темата, момче?
вярно, че последните няколко страници бъртрам не е използвал фразата "демографията е фактор"
но то е защото е зает с друго.
иначе му е от основния набор от икономически термини
и като я включи в чаршаф от объркани разсъждения всички сядаме да се замислим
и така от 2017-та
Аз от имоти не разбирам, но Price to Rent Ratio надхвърлащо 30, че дори и доста повече не ми изглежда здравословно.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от tuomas Разгледай мнение
Апропо ако имотът е за задоволяване на жилищни нужди какво значение има дали цената на квадратен метър е 100 евро или 100 000 евро. Странно е как никой не се замисля при тази ужасяваща демографска статистика в страната на кого ще ги продава тези имоти след 40-50 години
вярно, че последните няколко страници бъртрам не е използвал фразата "демографията е фактор"
но то е защото е зает с друго.
иначе му е от основния набор от икономически термини
и като я включи в чаршаф от объркани разсъждения всички сядаме да се замислим
и така от 2017-тапрепоръка е
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от два_таралежа Разгледай мнениеМинималната работна заплата ще бъде 1077 лв. от 2025 г., реши правителството - Investor.bg
Мдааа, вече всеки работещ, дори на минимална заплата ще може да кандидатства за ипотечен кредит.
===2079===
Чеканьето продължава... 2029та вече е напълно приемлива година за спад от перонците, но за съжаление, чакането се отлага с още +/-50 години. (извинявам се, че ги подведох с 2029та)Last edited by tuomas; 23.10.2024, 21:13.
Коментар
-
до 2027-ма има още 3 години
ще видим..
ама ти ли си папагала
в такъв случай,
ти си повтаряй мантрата
па ако не след 3
може след х3 години да се сбъдне
важното е накрая да напишеш с пресипнал старчески гласец;
- видяхте ли!? аз бях прав!
препоръка е
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от mitko2848 Разгледай мнение
... За София средната заплата е 3.300 и то май беше преди данъци, за страната 2 и нещо по спомени.
Затова е най-добре, човек да се прави на ударен. Народа психяса от кредити до козирката и почна да живее в паралелна вселена. Ресане с големия гребен му е майката и да рупат доволни.
- 1 like
Коментар
-
На един 10 годишен папагал
ще видим..
това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
да,
от 2017-та все тепърва излизат
и цените тепърва ЩЕ падат*
това не е мое мнение
а нечий цитат
но не се сещам чий
- 3 Харесвания
Коментар
-
тепърва 'излизат' стегнати имоти за под наем
тук не става от днес за утре. нужни са години докато се построят, довършат и пуснат жилища под наем.
- 3 Харесвания
Коментар
Коментар