IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от rverb Разгледай мнение

Мен ме хвана няколко пъти. Мисля , че има слабост към това.

Говорите за кога се ползва пълен/непълен член нали ?
    О, тази и мен ме хвана веднъж за пълния член ..... Аз пък, все пропускам да направя проверка със ''той '' и ''него'' ...... и вече взех да оставям пълния - непълен ...... За да и дам възможност да се хване за нещо ......

Голяма е сладурана. Но освен във форума, мисля че отдавна не е изпитвала никой на живо ...
    Години .....
    Last edited by Сибирския Бръснар; 22.08.2024, 22:30.

Коментар

• Първоначално изпратено от Selena2024 Разгледай мнение

Тези дни ме развесели ето тази новина. Явно не винаги са изцяло успешни опитите за внасяне на ново население:
      Бягат, защото условията дори в Непал са по-добри, отколкото в БГ. Факт. И ползват БГ за трамплин към Европа. Дори циганорът не иска да живее и работи в тази държава, вие ми говорите за стандарт и как всички били умрели да се връщат.

Коментар

• Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение

Обясняваш лесни, логични и азбучни неща, които те трябва да знаят как се живее и се пести време в големия град. И предимствата от това.
        Аз пък чета, че Ловеч и Плевен почнали и вода да пестят.... минали на воден режим!

Ти днес успя ли да си вземеш душче?

Коментар

• Първоначално изпратено от SlonN Разгледай мнение

това до колкото виждам е Ботев и Тодор Александров, и двете са булеварди, последния е голям. Там е пълно с няколкоетажни бараки тип гредоред и пруски свод, които са строени доста отдавна и вървят към събаряне и без това. Има си комуникации, метро, всичко, не виждам проблем да се строи там, в други части на центъра е доста по гъч и си живеят хората, няма драми. Който вземе там няма да ходи на работа с колата, на работа с колата ходят "баровците" от вади, ливади, Надежда 9-та част, "престижните" Бояна, Драгалевци и прочее, от Перник, Волуяк, Божурище. Който избере да купи там да живее ще си купи и подземно паркомясто/места и с колата ще си ходи по почивки събота и неделя, няма да я използва всеки ден. Аз живея в центъра и си ходя навсякъде пеша, единствено до хипермаркет за пазар веднъж на седмица-две за обемисти неща като хартии, оризи, олия, дребните неща се купуват от квартални магазини или малки вериги, цените са леко по-високи от хипермаркетите, но удобството е по-голямо. До работа се пътува с метро за 10 минути, детски градини, училища - всичко е на пешеходно разстояние 3-5 минути. За снабдителните мрежи - може да се наложи да се променя нещо, сега на нас ни сменят магистралните токове, че не достигал, било голямо потреблението, но не е драма, минават под тротоара и не се пречи на движението.
          Всичко има логика. Само цените не. Приличен тристаен около 300 нетни средни заплати. 25 години да бачкаш само за жилището. Това е пълно безумие. Една чистачка в някое видинско село и собствена къщурка (която струва 20-30 хиляди лева макс) е по-добре финансово от главанак със средни доходи, заробил се с кредит в София.

Метрото като аргумент е също пълна глупост. Да стигаш 10 минути по-бързо до работа си готов да платиш двойна цена за жилище. Ами по-добре иди бачкай в Каспичан за 1000 лева по-ниска заплата. Пак ще си по-добре финансово като теглиш чертата. Хората се бутат в София заради работата и доходите. Иначе съм убеден, че никой няма да си зареже спокойствието и гледките, за да се забие в тази мизерия. Когато обаче същите тези доходи отиват 25 години само в мизерния апартамент, сметката абсолютно не излиза.

Коментар

Обясняваш лесни, логични и азбучни неща, които те трябва да знаят как се живее и се пести време в големия град. И предимствата от това.
            Какви са тези лесни азбучни неща ? Качеството на живот зависи и от гъстотата на населението. Метрото е удобно където го има, но също има капацитет. Транспортния капацитет се мери в час пик. И в Индия има влакове , но вероятно сте виждали че половината пътници пътуват отгоре. София не е нов град на който можете да удвоите населението без последствия. Училища , детски градини, магазини, болници, така прехвалените театри и кина къде са ? Разбирам че друго не знаете, но вече е време да спрете да скачате на всяко мнение различно от Вашето.

ПП На Парадайз вече си е достатъчно натоварено. За там какво ще измислите ?
            Last edited by rverb; 22.08.2024, 21:47.

Коментар

Ще се научат хем да внасят, хем да шарят заплати.
              Намерили са си го и нашите дебелаци

Коментар

Тези дни ме развесели ето тази новина. Явно не винаги са изцяло успешни опитите за внасяне на ново население:
                Ще се научат хем да внасят, хем да шарят заплати.
                Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс

Коментар

• Първоначално изпратено от danetha Разгледай мнение
                  Само идиот може да "инвестира" в НИ при следните два фундаментални фактора.
                  Largest expected population decline (2020-2050):
                  И
                  Чуждестранни сезонни работници от Непал и Шри Ланка са избягали - за това сигнализираха хотелиери от курортния комплекс Слънчев бряг. По информация на...

Коментар

• Първоначално изпратено от SlonN Разгледай мнение

това до колкото виждам е Ботев и Тодор Александров, и двете са булеварди, последния е голям. Там е пълно с няколкоетажни бараки тип гредоред и пруски свод, които са строени доста отдавна и вървят към събаряне и без това. Има си комуникации, метро, всичко, не виждам проблем да се строи там, в други части на центъра е доста по гъч и си живеят хората, няма драми. Който вземе там няма да ходи на работа с колата, на работа с колата ходят "баровците" от вади, ливади, Надежда 9-та част, "престижните" Бояна, Драгалевци и прочее, от Перник, Волуяк, Божурище. Който избере да купи там да живее ще си купи и подземно паркомясто/места и с колата ще си ходи по почивки събота и неделя, няма да я използва всеки ден. Аз живея в центъра и си ходя навсякъде пеша, единствено до хипермаркет за пазар веднъж на седмица-две за обемисти неща като хартии, оризи, олия, дребните неща се купуват от квартални магазини или малки вериги, цените са леко по-високи от хипермаркетите, но удобството е по-голямо. До работа се пътува с метро за 10 минути, детски градини, училища - всичко е на пешеходно разстояние 3-5 минути. За снабдителните мрежи - може да се наложи да се променя нещо, сега на нас ни сменят магистралните токове, че не достигал, било голямо потреблението, но не е драма, минават под тротоара и не се пречи на движението.

Коментар

• Какво става с Гео Милев ? Гето ли е вече ? Преди няколко месеца имаше въоръжен обир на магазин за алкохол. Вчера наръгали фармацевт в аптека.

Коментар

• Първоначално изпратено от rverb Разгледай мнение
                        Може би е време да се върнем към темата. В някои райони на София броя на жилищата буквално би трябвало да се удвои. Само че не виждам разширяване на булеварди или добавяне на нови. Как ще се придвижват тези хора ? Освен това наличните водоснабдяване и канализация нямат ли някакви лимити ?

Коментар

• Първоначално изпратено от nradev1111 Разгледай мнение

Можещ да ме хванеш за члена
                          Мен ме хвана няколко пъти. Мисля , че има слабост към това.

Говорите за кога се ползва пълен/непълен член нали ?

Коментар

• Само идиот може да "инвестира" в НИ при следните два фундаментални фактора.

Largest expected population decline (2020-2050):

Bulgaria → -22.5%
                            Lithuania → 22.1%
                            Latvia → 21.6%
                            Ukraine → 19.5%
                            Serbia → 18.9%
                            Bosnia & Herzegovina → 18.2%
                            Croatia → 18.0%
                            Moldova → 16.7%
                            Cuba → 10.3%
                            И

България е европейската държава с най-голям жилищен фонд на глава от населението - 624 жилища на 1000 жители. Това разбираме от тазгодишния Deloitte Property Index 2023, в който се изследват имотните пазари на 26 европейски държави

Коментар

чл.324, ал.1 от НК - помисли си преди да даваш следващата “юридическа консултация”.

Стара немска поговорка гласи, че не е добра идея да целиш минувачите с камъни ако живееш в стъклена къща.
                              Можеш да ме хванеш за члена
                              Last edited by nradev1111; 22.08.2024, 21:59.

Коментар

• Първоначално изпратено от ejonny2376 Разгледай мнение

Кое му е страхотното? Слънчака, най-гнусното място в БГ? При това някакво грозно общежитие без гледки....И 4000 Евро не струва тоя боклук.

ПС: Как беше в Априлци? Проучи ли имотите там?
                                Ми бъзикам се. Да видите кое е евтино. Боклуците. На Априлци беше яко. Но не успях за дълго да поговоря със управителката там. Тя си е местна и от нея получавам доста инфо. Но се появи днес за малко и беше заета, тръгна. Ето, откровен съм. Следващия път като ида ще разбера. Но този път нито една обява ,,продава се" не видях. Ни за парцел, ни за къща. Разкопано навсякъде, подменят канализация, тръби. Това е яко. Но и цени надолЕ нема засега.
                                Last edited by mibova; 22.08.2024, 21:20.

Коментар

Working...
                                X