IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение
    Тогава защо ти си нямаш имоти?
    защото имотите са с пари
    препоръка е

Коментар

• Първоначално изпратено от danetha Разгледай мнение

Мислиш ли?
      Тогава защо ти си нямаш имоти?

Коментар

И на мен ми се ще имотите да станат общодостъпни за народонаселението, но за съжаление, не са.
        Мислиш ли?

България е европейската държава с най-голям жилищен фонд на глава от населението - 624 жилища на 1000 жители. Това разбираме от тазгодишния Deloitte Property Index 2023, в който се изследват имотните пазари на 26 европейски държави

Коментар

• Господин еджони. Искахте конкретика, получихте я. Разбирам защо не Ви харесва, но проблема е при Вас. Можете да оспорите доводите ми но не можете да ме обидите персонално. Обидите са тип оценка и работят само когато оценяващия има необходимия авторитет за да бъдат взети под внимание. Аз също нямам изграден авторитет и затова не се опитвам да Ви обидя а се опитвам да използвам факти и логика които да потвърдят тезите ми. Къде са Вашите факти ?

Вие предлагате решения за демографски проблеми, които римляните са опитали преди 2000 години и не са работили. Защо мислите че ще проработят сега ? Според Айнщайн това е дефиниция за лудост. Надявам се Айнщайн да е изградил някакъв авторитет и да се вслушате.

Вашия проблем не е че давате глупави предложения а че не знаете че вече са имплементирани и не са дали резултат. Преди да се опитвате да решите проблем трябва да се образовате и след това да търсите решения.

Да прав сте, това не е дебат. Чак ми става неудобно в някои моменти и не знам защо си губя времето с Вас.

Коментар

• Първоначално изпратено от nradev1111 Разгледай мнение

Легай да почиваш.
            Кога ще пием по едно?

Коментар

• https://www.facebook.com/share/v/uEosVMPTXZkSFmnj/

Коментар

И на мен ми се ще имотите да станат общодостъпни за народонаселението, но за съжаление, не са. Поне от 1994г. от която съм на този пазар.
                Легай да почиваш.

Коментар

• Първоначално изпратено от ejonny2376 Разгледай мнение
                  Не, не можеш да си позволиш.
                  Някаква конкретика, която да опровергава мнението ми? Или само така, да си приказваме. .
                  Каква конкретика очакваш от човек с маймунски интелект

Коментар

• И на мен ми се ще имотите да станат общодостъпни за народонаселението, но за съжаление, не са. Поне от 1994г. от която съм на този пазар.

Коментар

Аз не мразя България. Мразя лошия материал, който я населява. Коренно различни неща са.
                      Лоши хора има навсякъде. Ако смяташ, че България е населена ПРЕДИМНО с лоши хора то това е твоята гледна точка. Моята е друга, България е РАЙ и хората са ДОБРИ. Помисли дали проблема не е в теб! За да не се впишеш и да забегнеш извън България може да има много причини и част от тях или всички да произлизат и да са в теб.
                      Успехи!

Коментар

• Първоначално изпратено от БОНВИВАН1 Разгледай мнение
                        И да продължа. И двамата опоненти са извън Бг. Единият я мрази, другият според мен не се е определил, но продава бащиния за 300-400 000 евро в София и е пред сделка.
                        Направих си домашни био пуканки от царевица собствено производство в моята градина в рамките на околовръсното на Сф и гледам сеир:-)
                        Аз не мразя България. Мразя лошия материал, който я населява. Коренно различни неща са.

Коментар

• И да продължа. И двамата опоненти са извън Бг. Единият я мрази, другият според мен не се е определил, но продава бащиния за 300-400 000 евро в София и е пред сделка.
                          Направих си домашни био пуканки от царевица собствено производство в моята градина в рамките на околовръсното на Сф и гледам сеир:-)

Коментар

• https://www.facebook.com/share/r/t2Q9nVagFk6W4uRG/

Като говорихме за дръпнатото килимче с Дюри!!!

Коментар

• SPAM
                              Last edited by unimog; 27.08.2024, 12:51.

Коментар

Не, не можеш да си позволиш.
                                Някаква конкретика, която да опровергава мнението ми? Или само така, да си приказваме. Щото в БГ е лесничко да заобикаляме закона, лесничко е да съсипваме всичко, направено от предишните поколения. Природата, държавата, бъдещето - ебал съм ги. Важно е да открадна някой лев и да го набия в апартаменти.

Едно агне не можете да отгледате в БГ вече.Внасяте от майна си райна, после му слагате син печат уж че е българско.

"Айдушка държава" викаше дядо, бог да го прости.
                                Господине, мисля че е време да STFU и да започнете да решавате собствените си проблеми. Надявам се че имате капацитет поне за това. На няколко пъти говорите че сега не можели да боядисат каквото било построено при комунизма. Това е пропаганда за глупаци. Комунистите съсипаха България и корупцията и простотията са тяхно дело. България не е била гола поляна на 9-ти Септември. Имала е промишленост, селско стопанство, финансови институции. Комунистите са национализирали всичко това, избили са или са затворили елита и са създали държавата срещу която протестирате сега управлявана от наследниците на пролетариата.Има много примери за сравнение на постигнатото от комунистите и свободни общества. Северна и Южна Корея е един от тях. Другия е там където сте в момента и ми е странно че игнорирате разликите между Източна и Западна Германия . Дори 35 години след промените Източна Германия не може да настигне Западна.Вие защо сте в Хамбург а не в Лайпциг ? Защото в Лайпциг има още 40 години докато настигне Хамбург и това е благодарение на Вашите хора. В България нещата са били още по зле защото елита е бил изтрит. Народния е съд е избил 3000 души , за някои присъдите са издадени след като са били убити. Хиляди други са избити без присъда или пратени в концлагери. В това време пролетариата е "управлявал" и "строил". И докъде са стигнали ? Дядо ми са го извадили от лагер за да им направи външнотърговските организации. След всичкото това обучение в Москва и наливане са опирали до лагерници защото е имало нулева квалификация. Имали са късмет че не са избили съвсем всички иначе щяха да рухнат още 60-те години.

Трябва да учите история! Простотията вече не работи както преди 35 години

Относно конкретиката. Идеята Ви за материални стимули за да се повиши населението е идиотска. Както казах трябва да учите история. Това че сте лошо образован не е оправдание. Всяко развито общество има намаляващо население. Комунизма е нямал защото не е бил развито общество. Ако бяхте учили история щяхте да сте чували че в Римската империя е имало Jus trium liberorum, което е бил опита на Рим да увеличи раждаемостта. Те са имали този проблем преди 2000 години. Проблем който комунистите не са имали защото не са били развито общество. Знаем как е завършил Рим. Всъщност причината поради която е просъществувал толкова дълго са робите , но там не е имало финансов стимул за преселения. Робите са и причината поради която Вашия идол е построил повече отколкото може да се боядиса сега. Робите са и причината поради която Китай стана втората икономика.

Както казах време е да STFU и да тръгнете на училище или да си намерите жена и да се успокоите . Вашата посредственост, нахалство и неграмотност ми идват в повече.
                                Last edited by rverb; 23.08.2024, 20:25.

Коментар

Working...
                                X