IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение

защото имотите са с пари
    А, той ги няма!

Коментар

• Първоначално изпратено от Бай-Ром
      Тогава защо ти си нямаш имоти?
      Аз имам.Въпроса е ти защо нямаш?
      Last edited by danetha; 23.08.2024, 22:36.

Коментар

• Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение
        защото имотите са с пари
        препоръка е

Коментар

• Първоначално изпратено от danetha Разгледай мнение

Мислиш ли?

Коментар

И на мен ми се ще имотите да станат общодостъпни за народонаселението, но за съжаление, не са.
            Мислиш ли?

България е европейската държава с най-голям жилищен фонд на глава от населението - 624 жилища на 1000 жители. Това разбираме от тазгодишния Deloitte Property Index 2023, в който се изследват имотните пазари на 26 европейски държави

Коментар

• Господин еджони. Искахте конкретика, получихте я. Разбирам защо не Ви харесва, но проблема е при Вас. Можете да оспорите доводите ми но не можете да ме обидите персонално. Обидите са тип оценка и работят само когато оценяващия има необходимия авторитет за да бъдат взети под внимание. Аз също нямам изграден авторитет и затова не се опитвам да Ви обидя а се опитвам да използвам факти и логика които да потвърдят тезите ми. Къде са Вашите факти ?

Вие предлагате решения за демографски проблеми, които римляните са опитали преди 2000 години и не са работили. Защо мислите че ще проработят сега ? Според Айнщайн това е дефиниция за лудост. Надявам се Айнщайн да е изградил някакъв авторитет и да се вслушате.

Вашия проблем не е че давате глупави предложения а че не знаете че вече са имплементирани и не са дали резултат. Преди да се опитвате да решите проблем трябва да се образовате и след това да търсите решения.

Да прав сте, това не е дебат. Чак ми става неудобно в някои моменти и не знам защо си губя времето с Вас.

Коментар

• Първоначално изпратено от nradev1111 Разгледай мнение

Легай да почиваш.
                Кога ще пием по едно?

Коментар

• https://www.facebook.com/share/v/uEosVMPTXZkSFmnj/

Коментар

И на мен ми се ще имотите да станат общодостъпни за народонаселението, но за съжаление, не са. Поне от 1994г. от която съм на този пазар.
                    Легай да почиваш.

Коментар

• Първоначално изпратено от ejonny2376 Разгледай мнение
                      Не, не можеш да си позволиш.
                      Някаква конкретика, която да опровергава мнението ми? Или само така, да си приказваме. .
                      Каква конкретика очакваш от човек с маймунски интелект

Коментар

• И на мен ми се ще имотите да станат общодостъпни за народонаселението, но за съжаление, не са. Поне от 1994г. от която съм на този пазар.

Коментар

• Първоначално изпратено от ejonny2376 Разгледай мнение

Аз не мразя България. Мразя лошия материал, който я населява. Коренно различни неща са.
                          Лоши хора има навсякъде. Ако смяташ, че България е населена ПРЕДИМНО с лоши хора то това е твоята гледна точка. Моята е друга, България е РАЙ и хората са ДОБРИ. Помисли дали проблема не е в теб! За да не се впишеш и да забегнеш извън България може да има много причини и част от тях или всички да произлизат и да са в теб.
                          Успехи!

Коментар

• Първоначално изпратено от БОНВИВАН1 Разгледай мнение
                            И да продължа. И двамата опоненти са извън Бг. Единият я мрази, другият според мен не се е определил, но продава бащиния за 300-400 000 евро в София и е пред сделка.
                            Направих си домашни био пуканки от царевица собствено производство в моята градина в рамките на околовръсното на Сф и гледам сеир:-)
                            Аз не мразя България. Мразя лошия материал, който я населява. Коренно различни неща са.

Коментар

• И да продължа. И двамата опоненти са извън Бг. Единият я мрази, другият според мен не се е определил, но продава бащиния за 300-400 000 евро в София и е пред сделка.
                              Направих си домашни био пуканки от царевица собствено производство в моята градина в рамките на околовръсното на Сф и гледам сеир:-)

Коментар

• https://www.facebook.com/share/r/t2Q9nVagFk6W4uRG/

Като говорихме за дръпнатото килимче с Дюри!!!

Коментар

Working...
                                X