Първоначално изпратено от ratten
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнениеТогава защо ти си нямаш имоти?препоръка е
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнениеИ на мен ми се ще имотите да станат общодостъпни за народонаселението, но за съжаление, не са.
България е европейската държава с най-голям жилищен фонд на глава от населението - 624 жилища на 1000 жители. Това разбираме от тазгодишния Deloitte Property Index 2023, в който се изследват имотните пазари на 26 европейски държави
Коментар
-
Господин еджони. Искахте конкретика, получихте я. Разбирам защо не Ви харесва, но проблема е при Вас. Можете да оспорите доводите ми но не можете да ме обидите персонално. Обидите са тип оценка и работят само когато оценяващия има необходимия авторитет за да бъдат взети под внимание. Аз също нямам изграден авторитет и затова не се опитвам да Ви обидя а се опитвам да използвам факти и логика които да потвърдят тезите ми. Къде са Вашите факти ?
Вие предлагате решения за демографски проблеми, които римляните са опитали преди 2000 години и не са работили. Защо мислите че ще проработят сега ? Според Айнщайн това е дефиниция за лудост. Надявам се Айнщайн да е изградил някакъв авторитет и да се вслушате.
Вашия проблем не е че давате глупави предложения а че не знаете че вече са имплементирани и не са дали резултат. Преди да се опитвате да решите проблем трябва да се образовате и след това да търсите решения.
Да прав сте, това не е дебат. Чак ми става неудобно в някои моменти и не знам защо си губя времето с Вас.
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнениеИ на мен ми се ще имотите да станат общодостъпни за народонаселението, но за съжаление, не са. Поне от 1994г. от която съм на този пазар.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ejonny2376 Разгледай мнениеНе, не можеш да си позволиш.
Някаква конкретика, която да опровергава мнението ми? Или само така, да си приказваме. .
Коментар
-
Първоначално изпратено от ejonny2376 Разгледай мнение
Аз не мразя България. Мразя лошия материал, който я населява. Коренно различни неща са.
Успехи!
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от БОНВИВАН1 Разгледай мнениеИ да продължа. И двамата опоненти са извън Бг. Единият я мрази, другият според мен не се е определил, но продава бащиния за 300-400 000 евро в София и е пред сделка.
Направих си домашни био пуканки от царевица собствено производство в моята градина в рамките на околовръсното на Сф и гледам сеир:-)
Коментар
-
И да продължа. И двамата опоненти са извън Бг. Единият я мрази, другият според мен не се е определил, но продава бащиния за 300-400 000 евро в София и е пред сделка.
Направих си домашни био пуканки от царевица собствено производство в моята градина в рамките на околовръсното на Сф и гледам сеир:-)
- 1 like
Коментар
Коментар