If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Той не продава доколкото знам в тези региони. И уверявам всички че познава материята с парцелите до болка, специфики има много там, скоро приключи една сделка с много казуси, това е дори по-сложно за работа отколкото жилищните имоти. И уверявам също аудиторията че при неговите клиенти няма недоволни, защото ако има казуси в сделка той не ги бута, а ги възпира.
Работата трябва да се върши професионално. Това е закон и за мен. Не виждам защо се драчите тука.
Не говорим за ЗЗ, а за УПИ, ако изобщо ти говори нещо...
Ама тука сте едни "специалисти" ..., мАни, бЕгай, пАй се...
Особено арменеца, той е "най-големия разбирач"....
Тати носи, мама влачи, булката счетоводства и тЕ така...
то програмирането ако беше като лъженето на балъци ..ехе.. широк живот
Не те ли притеснява нивото на язовир Копринка, като си зем. производител в този район?
Какво да го притеснява като от Копринка няма как да дойде вода до него, още повече че се пълни от Тунджа, по-лесно ще отклонят Тунджа в Бяла Река отколкото да върнат вода от Копринка.
Него го интересува да има сняг между вр.Ботев(Калофер) и вр. Вежен(Клисура)
Но да, положението със водата там не е много добро, много пада и нивото на подпочвени води последните години и това води до биенето на още повече сонди. Лошо се управляват водните ресурси и времето става все по-сухо.
Видях някъде, че става дума за район около Бутово. Един път ходих до Летница - това е цигански “град”, много зле. Не знам за какво производство го гласите, ама районът е доста западнал. А пък за 70 евро не може и дума да става, в никакъв случай. В околните села парцели в самите села се продават на 10 лв/м2.
Walltopia знам че имат предприятие там и ЗЗ е търсена и се работи в района, но чак пък някакви големи производства не ми е ясно да има.
Видях някъде, че става дума за район около Бутово. Един път ходих до Летница - това е цигански “град”, много зле. Не знам за какво производство го гласите, ама районът е доста западнал. А пък за 70 евро не може и дума да става, в никакъв случай. В околните села парцели в самите села се продават на 10 лв/м2.
Ииии, като си видял, мислиш че в тоя умрел форум с 90% определяш пазарната цена... ?!?
Last edited by X_Y; 03.11.2024, 10:43.
Причина: Обида.
като изключиш пикови часове и дни по празници и отпуски.. няма никаква драма
ако човек пътува от София - както и да го смята пътят до Солун е песен спрямо пътя до Варна.
за правещите тънки сметки да не пропуснем и няколко евро тол такси... те вероятно ще спрат някои хора
ПП на тунлеите до София посока Варна задръстванията са по-чести и драматични от някоя тапа на границите. Рано или късно ще минем на свободен режим с Гърция и тогава даже и в пикови часове няма да има тапи, а пътят е магистрала с изключение на кресна.
Пътят Слънчев Бряг - Варна продължава да се руши, а ремонт изглежда не се очаква. За магистралата да не говорим - в големи участъци от пътя всички се опитват да карат в лява лента, понеже в дясна ще ти изпадат пломбите.
Коментар