IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от ejonny2376 Разгледай мнение

А ти откъде си сигурен, че наемателят ще плаща 33 години без стоп? И че след 7 години един наем ще струва повече от стек цигари?
    В обезлююдена държавица и тотална беднотия но с по 5 апартамента на глава от населението?
    Прекалено залагаш на обезлюдената държавица. Къде ще живеят след 7 години местните, учещите, прииждащите, гостите? 85% от апартаментите в държавата не стават за отдаване под наем. Дори в малък град иди виж къде и колко жилища се отдават под наем. Предимно на някое семейство от селата. А собствените по блокове и комплекси също не стават и за живеене вече, камо ли за отдаване.
    А съм писал. Тук без хора няма да остане. Но няма да са афганистанци, бъди сигурен.
    Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс

Коментар

А ти откъде си сигурен, че наемателят ще плаща 33 години без стоп? И че след 7 години един наем ще струва повече от стек цигари?
      В обезлююдена държавица и тотална беднотия но с по 5 апартамента на глава от населението?
      От 2008година рентиерствам. Наема винаги е бил около 1 британски суверен. Напоследък златото много скочи и има малко разминаване, но инвестираните наеми в суверени компенсираха многократно:-))))

В договора за наем има точка с която с едномесечно предизвестие може да се актуализира наема. Това след първата година ( ако договора за наем е едногодишен) Ако наемателят реши да напусне в тази година не си получава депозитите. След първата година договора става безсрочен и предизвестията за актуализация на наема или напускане са 1 месец.

Последната написана измислица няма да я коментирам. Ти 5 апартамента ли имаш с София?

Коментар

• Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение

Да си тегли 33 години всеки месец по 500 евра? Откъде си сигурен че след 7 години 500 евра ще бъдат две нощувки в хотел примерно. А след 17 години стек цигари. Що не.

Коментар

Добре де, при положение, че си профукал готови 200к, как така изобщо можеш да се радваш на 500Е месечно?
          Дори да ги беше сложил в разплащателна на 0%, можеше да си теглиш 33 години всеки месец по 500Е без риск и без да се занимаваш с прошляци-наематели.
          Или се каниш да живееш още 100 години?

Пълен абсурд.
          Да си тегли 33 години всеки месец по 500 евра? Откъде си сигурен че след 7 години 500 евра няма да бъдат две нощувки в хотел примерно. А след 17 години стек цигари. Що не.
          Last edited by bulgarian lev; 20.05.2024, 18:25.

Коментар

• Първоначално изпратено от ivanvg93 Разгледай мнение
            Пак не съм влизал от доста време... 30% от постовете или ми се трият, или ме банват за месец. но....

Захлупих още един 3-стаен с гараж във високия сегмент за 340К евра. Разбира се, с ипотечка. Лихвите и те щяха да се вдигат ЗВЕРСКИ, ама ми отпуснаха на 2.18% без допълнително обезпечение. Бригадата вече действа и ще стъпи на 400 крайна цена. Септември ще е готов да излиза за 2000 евра наем на пазара.

Тепърва ще се изпират парите под дюшека в тухла с наближаването на еврозоната. Наемите и тази есен очаквам 20% нагоре. В София сме си на средноевропейските нива по доходи и цени. Тухлата, и най-вече наемите, изостават, но и това ще си дойде на мястото. Това е положението. Пускам сълза за всички зазидани професори и академици.
            Разкова им кочината, Иванееее. Честито! За наемите и аз това думам. Тепърва в близката петилетка ще сме бая нагоре. А цените? Цените правят покупката мечта за капацитетите зад зида-ограда и при тези нива.

Коментар

• Пак не съм влизал от доста време... 30% от постовете или ми се трият, или ме банват за месец. но....

Захлупих още един 3-стаен с гараж във високия сегмент за 340К евра. Разбира се, с ипотечка. Лихвите и те щяха да се вдигат ЗВЕРСКИ, ама ми отпуснаха на 2.18% без допълнително обезпечение. Бригадата вече действа и ще стъпи на 400 крайна цена. Септември ще е готов да излиза за 2000 евра наем на пазара.

Тепърва ще се изпират парите под дюшека в тухла с наближаването на еврозоната. Наемите и тази есен очаквам 20% нагоре. В София сме си на средноевропейските нива по доходи и цени. Тухлата, и най-вече наемите, изостават, но и това ще си дойде на мястото. Това е положението. Пускам сълза за всички зазидани професори и академици.
              Last edited by ivanvg93; 20.05.2024, 17:12.

Коментар

Добре де, при положение, че си профукал готови 200к, как така изобщо можеш да се радваш на 500Е месечно?
                Дори да ги беше сложил в разплащателна на 0%, можеше да си теглиш 33 години всеки месец по 500Е без риск и без да се занимаваш с прошляци-наематели.

Пълен абсурд.
                Аз пари си имам, какво да ги правя?
                Да стоят кеш или в банка и да се обезценяват ли, не благодаря!

Коментар

• Първоначално изпратено от БОНВИВАН1 Разгледай мнение
                  Да, с таксите и комисионните по сделката минава 200000Е
                  Не ме интересува кога ще се избие. Той да носи по 500Е на месец...

Пълен абсурд.

Коментар

• Първоначално изпратено от better Разгледай мнение

Нали 2к беше, за отдаване под наем.
                    П.с. На 3200 еу/кв, при 7 евра наем на кв, ще се избие...... след 50 ина год.
                    Да, с таксите и комисионните по сделката минава 200000Е
                    Не ме интересува кога ще се избие. Той да носи по 500Е на месец...

Коментар

• Първоначално изпратено от better Разгледай мнение

Амо по въображаема офертна е вече 4200, нищо че няма кой да ги плати...

Коментар

Верно ли е топва?
                        Аз купих там на 3200Е/м2
                        Last edited by better; 20.05.2024, 15:57.

Коментар

• Първоначално изпратено от Minaiivan Разгледай мнение
                          Най изгодните депозити са на ти би ай банк, с 3% лихва за три години. Това, при инфлация поне 20 процента на година, изгодно ли е? Учили ли сте в училище логика, или поне малко математика, или сте бягали от часовете? Не говоря за базови познавия по финанси, защото е очевидно, че липсва дори обща култура.
                          По принцип е голяма грешка да се публикуват лични данни по форуми, но...

Слава Богу в някои дни получавам близо 3% дневна доходност.

Надявам се до края на тази година, а и през следващите години нещата да вървят все така гладко, прекрасно, и акциите, които държа да растат с още по-големи темпове.
                          Last edited by Frosty; 20.05.2024, 15:52.
                          ( ! ) Мнението ми води до фалит и финансови загуби

Коментар

• Първоначално изпратено от Traicho_80 Разгледай мнение

Не беше ли в Яворов?
                            Този в Яворов го спряха от продажба вм последният момент. Този е от другата страна на Шипченски проход.

Коментар

• Първоначално изпратено от Minaiivan Разгледай мнение
                              Най изгодните депозити са на ти би ай банк, с 3% лихва за три години. Това, при инфлация поне 20 процента на година, изгодно ли е? Учили ли сте в училище логика, или поне малко математика, или сте бягали от часовете? Не говоря за базови познавия по финанси, защото е очевидно, че липсва дори обща култура.
                              Това за поне 20-те процента инфлация от баба ти ли го чу? Големият шуменски финансов грамотник...

Коментар

Верно ли е топва?
                                Аз купих там на 3200Е/м2
                                Не беше ли в Яворов?

Коментар

Working...
                                X