IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Че то не е ли така?
    И то да беше само кочина, пак щеше да е добре.
    бг-то е станало гаден тоталитарен конц-лагер, в който нормалните, мислещи, и свободолюбиви хора нямат елементарни права, свободи... а да не говорим за екстри като здравеопазване, правосъдие, чиста храна, чист въздух и т.н...
    Т.нар. пародия на държава е обсебена от гангстери, мафиоти, и политици-подлоги на чужди господари, които ежедневно се гаврят с населението по стотици начини...

Оня ден един политически измамник и гавазите му прегазиха и смачкаха човек. Друг бере душа в интензивното...
    На другия ден същите тия се дърат нагло, арогантно, и безпардонно, все едно са смачкали празна кутия от цигари...

Ето и друг абсурден случай на пълна гавра с хората от т.нар държава(или кочина - решете сами) - такива безумия в бегетовицата са ежедневие

https://www.dunavmost.com/novini/zas...a-kravna-proba

------------

Похвално е, че сте си купили имоти за милиони евра на такова отчайващо тъпо място,
    но нормални хора, или чужденци от прилично уредени държави никога няма да отидат да живеят в такава дупка.

Кой нормален свободен човек от друга държава ще се премести в бг-то да става доживотен роб на банкстери, да става роб на гангстерите боко-тиквата и Шиши?!
    Last edited by RUBLA; 20.05.2024, 11:21. Причина: Изтрито мнение.
    ( ! ) Мнението ми води до фалит и финансови загуби

Коментар

• Първоначално изпратено от better Разгледай мнение

Е как можеш да ме наречеш враг..... ние тук сме като семейство...
      Прав си, ние сме си едно семейство.
      Last edited by Bailor; 20.05.2024, 00:45.

Коментар

• Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение
        Човекът ми е комшия, аз какво да предупреждавам врагове, вместо направо да си действам...
        Е как можеш да ме наречеш враг..... ние тук сме като семейство...

Коментар

• Човекът ми е комшия, аз какво да предупреждавам врагове, вместо направо да си действам...

Коментар

Няма лъжа, няма измама, ти си го писал:
            да не се озовеш разтреперан на гости на прокуратурата
            препоръка е

Коментар

• Вдигат заплатите на административния персонал във висшите училища

Служебното правителство ще предостави и 39 млн. лв. допълнително финансиране за увеличение на възнагражденията на академичния състав в държавните висши училища

професора краси
              най-сетне ще има шанс да купи и да се изнесе от общежитието

оф, от бързане, чак сега виждам, че било на административния персонал
              ....ще има още много матрЯли за надценени имотии балони
              Last edited by ratten; 20.05.2024, 00:09.
              препоръка е

Коментар

Е, как се състезаваш с лордове, с лъжи ли?
                Няма лъжа, няма измама, ти си го писал:

Коментар

Около 20 пъти съм уточнил, че не е мой, а подобен. Всеки идиот би разбрал, само такъв на когото не му изнася. Това съм го уточнил над 20 пъти, което изобщо не те оправдада, като клеветник!!
                  На снимката си писал "моите" имоти, защо скромничиш, софиянец.

Коментар

• Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение

е то иначе е малко хенди кап мача
                    Абе, прощавам му на лъжеца, все пак е социално слаб.С 20к доход е...месечно, за България е едно нищо....

Коментар

е то иначе е малко хенди кап мача
                      препоръка е

Коментар

Ба мани го тоз мелничар, аз с Лордове се състезавам.

Коментар

Близки сме начи, той - лорд, аз - сър. Ще ходатайстваш ли пред него да не ме съди?
                          лордчето е разбран човек
                          и широка душа
                          утре ще ти прости
                          препоръка е

Коментар

Постваш имот, за който твърдиш, че е твой, после ме обвиняваш в клевета. Къде е клеветата?
                            Около 20 пъти съм уточнил, че не е мой, а подобен. Всеки идиот би разбрал, само такъв на когото не му изнася. Това съм го уточнил над 20 пъти, което изобщо не те оправдада, като клеветник!!

Коментар

Абе, този комплексиран човечец, като е такъв баровец, що не ходи да се състезава с Веселият мелничар, а задръстил темата на имотите с неговите жалки бълнувания?
                              Ба мани го тоз мелничар, аз с Лордове се състезавам.

Коментар

• Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение

бетерчо е сър!
                                Абе, този комплексиран човечец, като е такъв баровец, що не ходи да се състезава с Веселият мелничар, а задръстил темата на имотите с неговите жалки бълнувания?

Коментар

Working...
                                X