If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Къщата не е голяма, но е много хубаво проектирана и реновирана. Цената е скъпа и няма кой да им я плати за гр. Тетевен. Вероятно искат над 300 000 лв. Изглежда много добре, хубава декорация, имат много книги, вероятно инвеститорът е някой паралия.
Как не е голяма,като е 480 м2
Продавай апт в СФ и я взимай.Хем и тетевенска булка може да си намериш
Много безвкусно, ужасно тясно, много ми е интересна цената, но ги е срам да я покажат
Имотът не е мой, но предците ми са от този край.
Къщата не е голяма, но е много хубаво проектирана и реновирана. Цената е скъпа и няма кой да им я плати за гр. Тетевен. Вероятно искат над 300 000 лв. Изглежда много добре, хубава декорация, имат много книги, вероятно инвеститорът е някой паралия.
не е само той
доста хора скачат с програми по мерки 4.1 и 4.2 , но има един момент с пласмента на готовата продукция - истината е, че лесно няма.
и е добре, човек да вимава със заемния капитал ( и в имотите е така)
ПП имам познати, които се 'нахвърляха' много смело с техника и земя, че и под наем, но после бяха принудени да намаляват и ограничават харчовете.
Аз си намерих читав доставчик на много добра цена и ако сме доволни ще работим добре с него. Засега имаме 8 тона продукция и всичко изглежда е наред.
не е само той
доста хора скачат с програми по мерки 4.1 и 4.2 , но има един момент с пласмента на готовата продукция - истината е, че лесно няма.
Никъде няма лесно. Трябва доста усет и работа. Без пазар на готова продукция, не знам защо да произвеждаш?! А там е основния проблем. Ако си го отиграл - перфектно.
не е само той
и е добре, човек да вимава със заемния капитал ( и в имотите е така)
ПП имам познати, които се 'нахвърляха' много смело с техника и земя, че и под наем, но после бяха принудени да намаляват и ограничават харчовете.
Къщата не е лоша като цяло, хората са вложили доста пари, може и така да се ползва, и двор си има. Но за тия пари няма да се продаде предвид локацията и покупателната способност на хората.
Коментар