IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• [QUOTE=segato;n4208825]

Купата е много мой човек - тук се заяждаме като за пред ората, но иначе се знаем и уважаваме. Ти първо спри да ползваш 2-3 ника и да пишеш разни фрази на маймуница, тогава анализирай кой какъв е....
    Delusional....Това само някакво пуберче живяло в ШАШ с промит мозък може да го каже. Няма по-големи идиоти от поамериканчените ганьовци, които се мислят за нещо повече от останалите. Дано скоро Путин ви тресне един Топол-М насред Уошингтън и да се свършвате.
    Last edited by Andi11; 09.09.2024, 21:46.

Коментар

• Първоначално изпратено от Дюри Разгледай мнение

Фрости, Фростиии, не се излагай толкова много, бе човек. 20 хилки се изкарват за месец-два от хората с имоти
      Дюрке, дюрке , пари се изкарват от въртене, не от чакане. Ти нали работеше в банка в Швейцария ? Те как си правят парите ? Като ги въртят или като купуват имоти и ги дават под наем ? Едиствените които правят реални пари в имотите са брокерите и то зашото един брокер може да продава имоти на 30 инвеститора и да завърти пари по-бързо а инвеститорите са един по един и им отнема няколко години от разрешителното до акт 16.В цял свят е така, гледай Азия, Европа, Америка , брокерите са единствените които правят пари и излизат сухи накрая. Лендлордовете в България не мога да ги мисля колко трябва да са закъсали откъм IQ за да вярват че печелят. Това да набиеш едни пари и да чакаш 5-10 години инфлацията да ги изяде за да се вдигнат наемите и да почнеш да правиш пари от наеми е баси религията. Вярват сляпо без грам да помислят.

Коментар

• Първоначално изпратено от два_таралежа Разгледай мнение

Още нищо не сме видели... и... ко стаа с лихвите???

ЕЦБ е готова отново да намали лихвите като подгряващ ход за Федералния резерв - Investor.bg

===2079===

Амааа... Как така?! Я бързо някой да напише един имейл.
        Хахахаха, смешниците изобщо не се интересуват от международната конюнктура, а си пеят,като папагали едни и същи мантри за които си мечтаят!!! Ще ми е мн. интересно какво се случва с моя кредит, чиято лихва не е мръднала 42 месеца от 60

Коментар

• Първоначално изпратено от segato Разгледай мнение
          К'во му стана на тоя форум ? Като гледам май само таралежа е останал ма и на него постовете му вече са да си излее мъката че кавръка го е зарязал. Таралеж, толко ли не моеш го прежалиш тоя каврък бе та ревеш ден и нощ за него ?
          Липсва ми колето. Сегашните понижители са жалка картинка и няма с кого да се бъзикаме.

Коментар

• Първоначално изпратено от Frosty Разгледай мнение

Когато изкараш 20 хилки от твоите тухларници, едва тогава може да ни се обясняваш, и да ни даваш наклон на...
            Фрости, Фростиии, не се излагай толкова много, бе човек. 20 хилки се изкарват за месец-два от хората с имоти

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение

още нищо не сме видели, а много хора си помислиха, че ще сме остров на ниските лихви форевър

на този свят сигурно нещо е само едно, а иначе всичко се променя от днес за утре ... само да му дойде времето.
              Още нищо не сме видели... и... ко стаа с лихвите???

ЕЦБ е готова отново да намали лихвите като подгряващ ход за Федералния резерв - Investor.bg

===2079===

Амааа... Как така?! Я бързо някой да напише един имейл.

Коментар

Хъ, това за 20к го е дописал май. Не го видях първоначално. Ми що 20 к , шо не 200к или 2 милки месечно? Много си ограничен бе джонка. Мисли по на едро.
                Много измамници се опитват да ограничават темата ми под 100 000 мнения изкуствено с невероятни твърдения. Имаше и един дебнем на замаушка. Той си беше забравил 400 000 в чекмедже!!!! Купил апартаменти в най-апетитния район в София, ул. Московска, ама пръв понижител на амбразурата, италианеца, същата работа, много хора подценяват интелекта на средния българин...

Коментар

• К'во му стана на тоя форум ? Като гледам май само таралежа е останал ма и на него постовете му вече са да си излее мъката че кавръка го е зарязал. Таралеж, толко ли не моеш го прежалиш тоя каврък бе та ревеш ден и нощ за него ?

Коментар

• Първоначално изпратено от Bad_Bear Разгледай мнение

Що мислиш напоследък така са набъбнали данъчните декларации...просто оставят повечко място за хората с много 0 в дохода.
                    Викаш да почнат да облагат и фантазиите
                    Ако лелката дето е решила да става президент тук верно почне да облага unrealized gains тогава и имоти и акции заминават. Даже и тези които са имали нещо ше им останат само фантазиите.
                    Last edited by segato; 09.09.2024, 21:06.

Коментар

• Първоначално изпратено от БОНВИВАН1 Разгледай мнение
                      Напоследък дочувам за повишаване лихвите по потребителските кредити. Доста познати ми споделиха, че от 01.09 са с нови по-високи лихви:-)))
                      Просто честитка по ел. пощата:-))))
                      Моят е от април 21-ва година. За 60 месеца. Засега лихвата остава 4,2%ГПР. На 01 септември ми беше падежа и не ми я повишиха. Сега ще я проверя и на 1 октомври, живот и здраве, като се върна от Турция. Главницата му вече сочи около 15% от цената на имота, който съм придобил Нека продължават от дъждовния и ветровит перон да си фантазират, че имота ми е собственост на банката...хахаха...

Коментар

Изобщо не ги сравнявам с тухлата. Казвам, че една прилична сума от 200к, която малък % от хората имат кеш, вложена в акции, възвращаемостта й е колкото минималната заплата от догодина. На такъв набалончен пазар във всяко едно направление, е рисково да се набутва кеш където и да било. Само да люшне леко и връща всичко в първи клас.
                        Е да, сега всеки си е събрал кеша и чака ноември. Данета Ви каза че ше има друсане , ма тука имаше "експерти" дето му се смяха ( май пак монакското пиле). Ше видим. Дано се размине. Само че пак , с акциите можеш да продадеш сравнително бързо и да стоиш в кеш. Като набиеш 200к в жилище баш на балона, какви опции имаш ? Кесиш и стискаш палци да не боли много.
                        Last edited by segato; 09.09.2024, 21:06.

Коментар

Хъ, това за 20к го е дописал май. Не го видях първоначално. Ми що 20 к , шо не 200к или 2 милки месечно? Много си ограничен бе джонка. Мисли по на едро.
                          Що мислиш напоследък така са набъбнали данъчните декларации...просто оставят повечко място за хората с много 0 в дохода.

Коментар

• Първоначално изпратено от БОНВИВАН1 Разгледай мнение
                            Напоследък дочувам за повишаване лихвите по потребителските кредити. Доста познати ми споделиха, че от 01.09 са с нови по-високи лихви:-)))
                            Просто честитка по ел. пощата:-))))
                            И да качат лихвите с 1-2% за частни лица няма да направи разлика. Лихвите за бизнеса са си високи и някак издържа да не се срине всичко изведнъж. Ше почне да се усеща като се натрупат съкращения. 100 човека експерти, включително и зам министри им казаха на политиците че доходите значително изпреварват ръста в производителността. Производството и услугите става прекалено скъпи. Затова пищят и хотелиери и се затварят фабрики. Преди месец некъф завод за кабели, вчера гледам друг за ЛЕД осветление и още някакъв на който не му запомних името. И това са тия за които аз съм чул от другия край на света. Фолксваген се гласи да затвори 2 завода в Германия. Колко БГ предприятия работят за авто индустрията в Германия , знае ли някой ? Като намалеят поръчките не е нужно да се вдигат лихвите.

П.С. Почнаха да се чуват предложения за суспендиране на швейцарското правило за пенсиите и за увеличенията в администрацията ( не знам какви са там правилата). Ми не може до безкрай заеми бе. Трябва да има и приходи за да се катерят разходите.
                            Last edited by segato; 09.09.2024, 20:59.

Коментар

Грешна сметка! Сравнявай колко носят 200к вложени в апартамент и колко в акции а не за какво ше стигнат. Бонвивана каза че 200к носят 500 на месец та няма да има и за бира шото рано или късно ше ходят за подръжка. Общо взето стискаш палци на капиталовата. Само че ако има висока капиталова и тези 10% от акции ше са повече а там можеш да капитализираш всяка година , че и преди данъци. С имотите не е баш така. Имотите са thing само в изостанали икономики където хората нямат финансова култура или достъп до други инвестиции. Даже китайците бягаха в биткоин докато можеха.
                              Изобщо не ги сравнявам с тухлата. Казвам, че една прилична сума от 200к, която малък % от хората имат кеш, вложена в акции, възвращаемостта й е колкото минималната заплата от догодина. На такъв набалончен пазар във всяко едно направление, е рисково да се набутва кеш където и да било. Само да люшне леко и връща всичко в първи клас.

Коментар

Кажи честно, че си вземал 20к на месец през 2019г. и избяга в Швабско? Жонка, ти разби мита, че хората бягат от немотия.

Коментар

X