Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от COVID-19 Разгледай мнение
Да, ама как ще препира кеша...препоръка е
Коментар
-
Първоначално изпратено от better Разгледай мнение
Както казах, имам наблюдения за 3 ап до мен - и трите стоят. Онези дет ги следим - общежитията във Вн, вероятно си стоят непродадени.
препоръка е
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение[/B]
на каквото кажеш
нали ти си продавач
Коментар
-
Първоначално изпратено от pwise Разгледай мнение
Чудим се дали да продаваме една четиристайка в Левски до икономическия. Гледам че се предлагат по 1700 квадрата такива, но не знам на какво изповядват.
на каквото кажеш
нали ти си продавачпрепоръка е
- 1 like
Коментар
-
Какво общо има 1700 с второто подчертано?!
Първоначално изпратено от pwise Разгледай мнение
Чудим се дали да продаваме една четиристайка в Левски до икономическия. Гледам че се предлагат по 1700 квадрата такива, но не знам на какво изповядват.
Коментар
-
Първоначално изпратено от mitko2848 Разгледай мнение
За мен основните фактори са приемането ни в Шенген януари догодина и евентуалното влизане в Еврозоната в близките година- две. При влизането в Еврозоната на Литва, Словакия и т н. Цените там се повишиха с 20+ %. Последния маломерен панеляк, който капарирах преди 2 месеца и изповядах при нотариус миналия понеделник е 5-7 хиляди евра нагоре за 2 месеца.
честито и бързо да влиза в експлоатацияпрепоръка е
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от два_таралежа Разгледай мнение
Наскоро говорих със строител който строи във Варна (Бриз). Продава на 2000. Това каза той.
Коментар
-
Първоначално изпратено от mitko2848 Разгледай мнение
За мен основните фактори са приемането ни в Шенген януари догодина и евентуалното влизане в Еврозоната в близките година- две. При влизането в Еврозоната на Литва, Словакия и т н. Цените там се повишиха с 20+ %. Последния маломерен панеляк, който капарирах преди 2 месеца и изповядах при нотариус миналия понеделник е 5-7 хиляди евра нагоре за 2 месеца.
Коментар
-
Първоначално изпратено от pwise Разгледай мнениеКупа имаш ли брокер/наясно ли на какви цени се случват сделките със стари панелки във Варна?
Коментар
-
Естествено, че няма да скъсява...
Първоначално изпратено от Scotty Разгледай мнение
Това само по себе си реално нищо не означава и не могат да се вадят някакви изводи на тази база. Има много фактори, поради които може да се е случило това, като най-вероятният е, че "незнайно защо" продавачът се е разубедил, че може да продаде по-скъпо.
Коментар
-
Интересно е, че сделките наистина се увеличават спрямо миналата година. За агенцията по вписванията няма кой да ти казва копче. Защо според теб се случва това повишаване на броя на сделките?
- 1 like
Коментар
-
Според теб, каква е причината...?!?
Интересно е, че сделките наистина се увеличават спрямо миналата година. За агенцията по вписванията няма кой да ти казва копче. Защо според теб се случва това повишаване на броя на сделките?
Коментар
-
Първоначално изпратено от COVID-19 Разгледай мнениеМииии, ще ти кажа от днес. Върнах един депозит, защото цената рЕзко подскочи...
Коментар
Коментар