If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Ako храната поскъпне 50-60 % тоест да има голяма инфлация мое и имотите за 5 години да направят 30%.Наемите едва ли.А и тия глупости че в СФ било по-евтино от Париж дали някой им се връзва.То и заплатите са по ниски а за качеството на живот сме на светлинни години.Не е за пренебрегване и факта че мутренско -брокерски100Кв.м. са реални 60Много плоски лъжи
Абе 200К евра са хубавите апарти за продажба бре. Еййй, докат стоплиш...глесах едни в нови комплекси на Слънчев ден и Св. Константин и Елена. Прекрасни, на плажа, с гледка, нооо с висока такса поддръжка. И всичко е изкупено.
За вас друго освен фекаломорие няма ли? Море та море.Толкова много хубави местенца има из България - Балканът, Странджа, Родопите..Какво сте се забили всички в тая клоака?
Е тогава кви 200 евра бълнуваш? 67 евра е нощувка в 4* хотел на пясъка, при това със закуска, спа, почистване и т.н.
Абе 200К евра са хубавите апарти за продажба бре. Еййй, докат стоплиш...глесах едни в нови комплекси на Слънчев ден и Св. Константин и Елена. Прекрасни, на плажа, с гледка, нооо с висока такса поддръжка. И всичко е изкупено.
Имам много добра новина за понижителите. Една банкерка ми каза на ухо, че банките затягат кредитирането. От 1ви ноември ще кредитират макс. 70% от дан. оценка и лихвите ще се покачат чувствително.
===2079===
Честито драги понижители! (пуснете тази новина на колето кавръчков и го помолете да се върне в темата да започне същинското рутене на цените)
сигурно са чистили джънк мейла и са се натъкнали на някои много важни мейли от накавръчко
....отпреди 2 години
Имам много добра новина за понижителите. Една банкерка ми каза на ухо, че банките затягат кредитирането. От 1ви ноември ще кредитират макс. 70% от дан. оценка и лихвите ще се покачат чувствително.
===2079===
Честито драги понижители! (пуснете тази новина на колето кавръчков и го помолете да се върне в темата да започне същинското рутене на цените)
Точно в Азалия съм. На мед. форум. Цената в момента е 134 лв за двойна голяма стая със закуска ако искаш да наемеш На 7 Октомври затварят. Но водата за мен е топла. И днес се изкъпах. Е, до седмица ще изстине още, няма как.
Е тогава кви 200 евра бълнуваш? 67 евра е нощувка в 4* хотел на пясъка, при това със закуска, спа, почистване и т.н.
От няколко дена е така, водата е ок - 22,5 градуса: https://bg.seatemperature.net/curren...varna-bulgaria
Целият Септември беше дъждовен, ако нямаше дъжд, имаше огромни вълни и червен флаг. Оня ден до Азалия сърфисти извадиха един, но за съжаление почина.....
Сезона е от Юни, Април и Май сме на климатици, вали почти всеки ден.
200 еврака нз къде ги видя, но стая в 5* чисто нов хотел, е 218 лв със закуска, плаж, спа и всички екстри:
[ATTACH=CONFIG]n4213036[/ATTACH]
Точно в Азалия съм. На мед. форум. Цената в момента е 134 лв за двойна голяма стая със закуска ако искаш да наемеш На 7 Октомври затварят. Но водата за мен е топла. И днес се изкъпах. Е, до седмица ще изстине още, няма как.
Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Добра нощ от Св. Константин и Елена. Вода 24 градуса. Плаж на 6 днес. Слънце. Времето ще се развали, но Октомври пак ще има слънчеви дни. Сезона за мен е от Април до Октомври. Свестни апарти във Варна по 200 еврака. Може да има и по-тънки, но с компромиси. Дано паднат цените че не се издържа на тези нива.
От няколко дена е така, водата е ок - 22,5 градуса: https://bg.seatemperature.net/curren...varna-bulgaria
Целият Септември беше дъждовен, ако нямаше дъжд, имаше огромни вълни и червен флаг. Оня ден до Азалия сърфисти извадиха един, но за съжаление почина.....
Сезона е от Юни, Април и Май сме на климатици, вали почти всеки ден.
200 еврака нз къде ги видя, но стая в 5* чисто нов хотел, е 218 лв със закуска, плаж, спа и всички екстри:
Коментар