Първоначално изпратено от Frosty
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Last edited by Minaiivan; 29.09.2024, 12:59.
- 3 Харесвания
-
Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение
Много хора правят подобна грешка. Една кака, много мой човек, докторка, сладурана, продала си апарта в Надежда без да ми каже и сподели, ни цена, ни нищо. Изклатили са я поне с 20К€ по-малко като цена. Сега търси в Борово, Гоцето, Брезите, Павлово....греда, нема достатъчно кинти, не и стигат, даже и с кредит пак не може да се оправи. Сега е под наем. Чудя се какво да я правя. Не мога да и помогна, а опитах.
Кажи и да си търси апартамент в Испания... хем ще стои на топло, хем ще го купи по-евтино...( ! ) Мнението ми води до фалит и финансови загуби
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнениеДобра нощ от Св. Константин и Елена. Вода 24 градуса. Плаж на 6 днес. Слънце. Времето ще се развали, но Октомври пак ще има слънчеви дни. Сезона за мен е от Април до Октомври. Свестни апарти във Варна по 200 еврака. Може да има и по-тънки, но с компромиси. Дано паднат цените че не се издържа на тези нива.Last edited by Bailor; 29.09.2024, 11:08.
Коментар
-
Първоначално изпратено от два_таралежа Разгледай мнение
Тия тримата са за примери в учебниците на техникумите.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Добра нощ от Св. Константин и Елена. Вода 24 градуса. Плаж на 6 днес. Слънце. Времето ще се развали, но Октомври пак ще има слънчеви дни. Сезона за мен е от Април до Октомври. Свестни апарти във Варна по 200 еврака. Може да има и по-тънки, но с компромиси. Дано паднат цените че не се издържа на тези нива.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Първоначално изпратено от ejonny2376 Разгледай мнение
Има и брокери, при които е 100% безплатно, стига да ги знаеш кои са и да се интересуваш.
IB е калпаво решение според мен, но не искам да правя (анти)реклама на никого.Last edited by tetris12; 29.09.2024, 00:24.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от tetris12 Разгледай мнение
Какви кожи? В щатите е към 1$ за позиция, в Европа 3€ (акции/фондове като най-често използваните активи). Опции и фючърси са с по-ниски комисионни на контракт.
IB е калпаво решение според мен, но не искам да правя (анти)реклама на никого.
Коментар
-
Първоначално изпратено от два_таралежа Разгледай мнение
За имотите има повече опции: Купува, заменя, отдава, (и като за тебе) търси да наеме. Всичко това може да мине без такси, комисиони или данъци.
А на борсата за всяка транзакция, независимо дали от печеливша или губеща позиция ви смъкват кожите брокерите на Уолстрийт. Хранете ги, и те са хора.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Frosty Разгледай мнение
А ти какво продаде през това време? - Нищо. И защо - защото после повече не можеш да си купиш при непрекъснато увеличаващите се цени...
Тухладжиите сте осъдени да си стискате тухлите до гроб - ако продадете - губите инвестицията и повече не можете да купите на тези цени...
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от nradev1111 Разгледай мнение
Moже и 4 към 1 да е .Не съм сигурен.Никога не съм го ползвал
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от cyclop Разгледай мнение
Горките, стискат си постоянно поскъпващ актив... Тц тц( ! ) Мнението ми води до фалит и финансови загуби
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от nradev1111 Разгледай мнение
Какво е законовото ограничение?
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Frosty Разгледай мнение
А ти какво продаде през това време? - Нищо. И защо - защото после повече не можеш да си купиш при непрекъснато увеличаващите се цени...
Тухладжиите сте осъдени да си стискате тухлите до гроб - ако продадете - губите инвестицията и повече не можете да купите на тези цени...
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от 6000 Разгледай мнение
Ей пусто десет години вече не можете да вденете че форекс с имоти не се играе
Примери тука колкото искате
Ето ви го Бота дето 2017-та продаде на върха и чак до 2022-ра твърдеше че е на далавера щото пазара през това време бил падал
Ето ви го Лаконика дето 2022-ра продаде на върха и до 2023-та обясняваше как пазара от тогава пада. Напоследък изчезна нещо
Ето ви го Кавръка продаде и нищо не купи
Имот се продава ако предварително имаш нещо вече набелязано и просто ще реинвестираш парите.
Продадеш ли за да чакаш големият срив си почти на 99% изклатен
- 3 Харесвания
Коментар
Коментар