IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Брокерази, все още има свободни места! Побързайте!

Работници от Шри Ланка са ангажирани със сметопочистването във Варна

https://bnt.bg/news/rabotnici-ot-shr...32409news.html

Коментар

• Първоначално изпратено от Sranimir2024 Разгледай мнение
      Целия свят гледа към Иран,Израел,Русия ,Палестина и Украйна и се очертава трета световна +криза и банкрути ,двата таралежа за имоти говорят!Ненормална работа. Някой хора имат нужда от психиатри +скенер за глава.
      Сранимире, един и същи номер ти въртят години наред. Войни, Ковид, печатане, войни, пандемии, печатане..... и все кризи и банкрути са ви в главите.
      Last edited by RUBLA; 03.10.2024, 11:56. Причина: Спазвайте добрия тон!

Коментар

• Първоначално изпратено от два_таралежа Разгледай мнение
        Хаххахаха.... Чекането продължава до към... (познайте годината)

ама това красьо ли е!
        ще се понсионира това човече без да успее да познае големите дискаунти
        препоръка е

Коментар

• Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение
          Мани, Ами лихвите взеха да се понижават, колко ли страда за 2017г .?
          само в тази тема поне 5 човека споделихме мнение, че докато нашите банки решат да вдигат,
          лихвите ще тръгнат надолу
          но дървени философи не слушат
          препоръка е

Коментар

• Целия свят гледа към Иран,Израел,Русия ,Палестина и Украйна и се очертава трета световна +криза и банкрути ,двата таралежа за имоти говорят!Ненормална работа. Някой хора имат нужда от психиатри +скенер за глава.

Коментар

• Хаххахаха.... Чекането продължава до към... (познайте годината)

Коментар

• Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение

чакаме новата справка от нси
                не знам коя поред 15-та ли, 20-та лии
                но все някога нещо ще стане
                Разбира се! Ето след 3 месеца навлизаме в 2025та. Сега ако кажа 2029та, маминия ще ще каже: "аз казах ли ви", а искаше да се хваща на облог, че спада ще доста преди 2024та. Лошата новина е, че вече започнах да се съмнявам, че преди 2079та спад в цените на имотите не виждам как ще се случи.

Коментар

• Мани, Ами лихвите взеха да се понижават, колко ли страда за 2017г .?

Коментар

Сделките с имоти растат в повечето големи градове у нас, но отново спадат на национално ниво - Investor.bg

===2079===

Пфффф.... ДОКОГА?! Нема ли кой да ги срути тия пусти цени и сделки?!
                    чакаме новата справка от нси
                    не знам коя поред 15-та ли, 20-та лии
                    но все някога нещо ще стане
                    препоръка е

Коментар

• https://youtu.be/xLS55qklw90?si=tPlDz_F6HtgYO7nC

Коментар

• Сделките с имоти растат в повечето големи градове у нас, но отново спадат на национално ниво - Investor.bg

===2079===

Пфффф.... ДОКОГА?! Нема ли кой да ги срути тия пусти цени и сделки?!

Коментар

и аз съм изненадан, даже му връщаха някакви стандартни отговори, как му благодаряъ, как ще помислят и при първа възможност ще го удовлетворят
                          А, неговият ментор, той също спря да рути цените и той, явно 8 години умора, си казва думата. Козирозите са прословути с инат, ама цели 8 години!!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение

Аз съм много изненадан, що на Кольо не взеха предвид писмата и вече три години и шест месеца, не ми вдигнаха лихвата!!!??? ОгИн , служба не остана...година и половина до пълното изплащане на апартамента!
                            и аз съм изненадан, даже му връщаха някакви стандартни отговори, как му благодаряъ, как ще помислят и при първа възможност ще го удовлетворят
                            препоръка е

Коментар

Абе те понижителите клатят, ама не цените... на бика...големите... очи.
                              Аз съм много изненадан, що на Кольо не взеха предвид писмата и вече три години и шест месеца, не ми вдигнаха лихвата!!!??? ОгИн , служба не остана...година и половина до пълното изплащане на апартамента!

Коментар

ми, като няма кой да ги клати, как да паднат.
                                Абе те понижителите клатят, ама не цените... на бика...големите... очи.

Коментар

Working...
                                X