Първоначално изпратено от два_таралежа
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение
Ми мен ми омръзна да ми пращат честитки за по 20 до 100 лв. Хич не ги и броя вече. Тва не е пътуване, така се пътува по 20-50 км. По 400 като нас не става.
И к'ва чорбица рибена хапнахме.
Коментар
-
Първоначално изпратено от два_таралежа Разгледай мнение
какво стана с покупката в Гърция? Стана ли работата или тати отказа да финансира начинанието?
Коментар
-
Първоначално изпратено от COVID-19 Разгледай мнение
Ще се оправи, колкото и Хемус.
Онзи ден съм минал разстояние (до Шумен, 360 км.) сутринта, за 3:45 мин, при условие, че бяха наблъскали триноги на 3 места.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
като изключиш пикови часове и дни по празници и отпуски.. няма никаква драма
ако човек пътува от София - както и да го смята пътят до Солун е песен спрямо пътя до Варна.
за правещите тънки сметки да не пропуснем и няколко евро тол такси... те вероятно ще спрат някои хора
ПП на тунлеите до София посока Варна задръстванията са по-чести и драматични от някоя тапа на границите. Рано или късно ще минем на свободен режим с Гърция и тогава даже и в пикови часове няма да има тапи, а пътят е магистрала с изключение на кресна.
Коментар
-
Да, с Гърция може би все някога ще се оправи, но за нашето море ще се влошава, затова добавих по-долу какво съм измислил за себе си.
Онзи ден съм минал разстояние (до Шумен, 360 км.) сутринта, за 3:45 мин, при условие, че бяха наблъскали триноги на 3 места.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение
Има някои, повече от 10 години висят там.....а това ще ги довърши:
https://www.moreto.net/novini.m.php?n=502990
Очаква се рязко покачване на цените на имотите във Варна
Може скоро във Варна да станем свидетели на първите в света интервюта на ... кандидат-хазяи при наемодател.
- 2 Харесвания
Коментар
-
ако човек пътува от София - както и да го смята пътят до Солун е песен спрямо пътя до Варна.
за правещите тънки сметки да не пропуснем и няколко евро тол такси... те вероятно ще спрат някои хора
ПП на тунлеите до София посока Варна задръстванията са по-чести и драматични от някоя тапа на границите. Рано или късно ще минем на свободен режим с Гърция и тогава даже и в пикови часове няма да има тапи, а пътят е магистрала с изключение на кресна.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
ПП на тунлеите до София посока Варна задръстванията са по-чести и драматични от някоя тапа на границите. Рано или късно ще минем на свободен режим с Гърция и тогава даже и в пикови часове няма да има тапи, а пътят е магистрала с изключение на кресна.
Самолет, автомобил . общо 2 часа до локация...
Та, да ми кажеш до Солун колко е, че аз я знам и без магистралите...
Още от 2007-ма.
Коментар
-
С леките закачки на трафика доста често при това набъбва на 7-10 часа. И два танка гориво от работа на място на двигателя.
ПП на тунлеите до София посока Варна задръстванията са по-чести и драматични от някоя тапа на границите. Рано или късно ще минем на свободен режим с Гърция и тогава даже и в пикови часове няма да има тапи, а пътят е магистрала с изключение на кресна.Last edited by bertram; 01.11.2024, 19:30.това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
За Варна съм го измислил, и Лорда може да го прилага за Бургас, а и жена ми вече притежава имот в Бургас. Една кола си седи на морето и чака. От София самолетчето и си там за нула време. И си имаш кола за движение в района. Времето е скъпо. И умората и риска на пътя се снижава.Last edited by bulgarian lev; 01.11.2024, 19:28.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение
Чакалите изобщо не знаят къде се намират. 10К€ на метър в моя квартал достигат цените, нека видят всички и другите локации и цени. 160К€ достига паркомясто, гараж.
най-добрия момент да купиш е ВЧЕРА! Това изчерпва всичко!
Ясно е, вечно с тати, кака и мама в общото жилище с една детска стая. Докато кака избега, щото и писва. Но нищо, и мама е жена, а и меси мекички.Last edited by bulgarian lev; 01.11.2024, 19:13.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
- 1 like
Коментар
-
То на тех метрото им е скъпо, доматите им скъпи, скатават от всичко. Та билет за имотен влак ще купят на връба в петък.
https://nova.bg/news/view/2024/11/01...C%D0%BA%D0%B8/
Коментар
-
То на тех метрото им е скъпо, доматите им скъпи, скатават от всичко. Та билет за имотен влак ще купят на връба в петък.:
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от COVID-19 Разгледай мнение
Принципно има, ама са много скъпи билетите...
Ако не са резервирали предварително - влака не спира на тази гара...Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
- 1 like
Коментар
Коментар