If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Ми тез дето са се нашили с коли и лизинги към компаниите с които въртят геврека са направо в кереча. . Тез с дараците дето и 2 бона не струват ще се откажат. Донякъде тез с екотакситата може да успеят да вървят напред.
Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Чакалите, има ли бакшиши сред вас? Питам, щото както висите на пусия за имоти, така и бакшиши не мое вече да станете. Днес един ми се оплака, щото го питам що рипат да стачкуват. И той ми вика че на 4К им дигат патента. От 200 лева директно в орбитата на Сатурн. Викам си...еййй, и вашта не е лесна.
Твърде язвителен си станал и то само спрямо мен!
Оттогава, откакто съм те попитал за тази акция, съм набил 100 бона в други активи. Ако съм искал да ставам инвеститор в ЗЗ , щях да ги набия всичките тези пари в такава. Преценил съм за момента, че 2000 бр. в Атера са ми достатъчни, за сметка на диверсификация в други инструменти.
Обидите ти и квалификациите, ще ги оставя, без уважение....тръгнал си по нанадолнището и методите на Кавръка, който щеше да ми пали къщата. Много си изпускаш нервите напоследък рогче кози...незнам дали се усещаш, че за всяка недоказана обида мога да ти заведа гражданско дело и да те осъдят. Бъди малко по-премерен в обидите и квалификациите, ако не желаеш да продадеш някоя нива, без нужда. Повече с теб не желая да влизам в диалог.
явно днес не си прекалил
виж какви си ги писал вчера - отговорил съм ти в тон сходен с твоят.
това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
помня много добре, когато ме пита какво мисля за атера (вече беше качила) - казах ти, че са ОК и плащат дивиденти, което е факт. Ако нямах ЗЗ със сигурност щях да държа доста бройки атера
и не на последно място - като говориш приказки на едро кажи и броя акции на атера, които притежаваш - нямат и 10 000 лева (не евро, а лева) - с 5 000-10 000 лв къде си тръгнал да ставаш инвеститор в ЗЗ??
от 2017 до днес атера е изплатила нетно 1.30 на акция, а ако си я взел на 1.90-2 лв сега имаш и 1.30 повече на акция. А ако ежегодно си реинвестирал дивидента - сметни си сам - става още по добре.
Твърде язвителен си станал и то само спрямо мен!
Оттогава, откакто съм те попитал за тази акция, съм набил 100 бона в други активи. Ако съм искал да ставам инвеститор в ЗЗ , щях да ги набия всичките тези пари в такава. Преценил съм за момента, че 2000 бр. в Атера са ми достатъчни, за сметка на диверсификация в други инструменти.
Обидите ти и квалификациите, ще ги оставя, без уважение....тръгнал си по нанадолнището и методите на Кавръка, който щеше да ми пали къщата. Много си изпускаш нервите напоследък рогче кози...незнам дали се усещаш, че за всяка недоказана обида мога да ти заведа гражданско дело и да те осъдят. Бъди малко по-премерен в обидите и квалификациите, ако не желаеш да продадеш някоя нива, без нужда. Повече с теб не желая да влизам в диалог.
Ква е тая болест,кво направи ти
В Сф си лежал,а що не отиде в болницата в Полски Тръмбеш или в Радомир да видиш какъв лукс е и какви медицински светила работят ,нощна смяна няма трезвени доктори,медицински уреди липсват,камо ли модерни и се лекува на око
В Германия и Гърция си бил в някви евтини селски болници сигурно
Ако беше в САЩ или Канада щяха да те оправят 1000%,ако тази болест се лекува
Не само ти си бил в болници в чужбина и в БГ,та пак казвам ,не генерализирай здравеопазване в БГ и такова в US/Европа само на база личения ти опит.Пък и си ватник,така че си преднамерен
В русия ходил ли си да се лекуваш? И ако не,защо ?
Най-известния ПРОФЕСОР пулмолог с частна болница в Германия.
2-рия ми братовчед е пулмолог - доцент беше в България преди да отиде в Австралия. Благодарение на него си поставих диагноза. Че моето заболяване го има само на неговия континент (+ нова зенландия). Сигурно 90% от болните са от там и са под 1000 човека живи в света. Ако не го диагностицират на време или не се повлияваш от лечението до 1г умират 50%.
В русия не съм ходил щото НЯМАМ НИКАКВИ ПОЗНАТИ ТАМ, камо ли връзки.
за селска болница?!?! - ами живея в най-голямото БГ село от 30г за кво да одя в забутано село?
В забутано село си взех КЪЩА на ЧИСТ ВЪЗДУХ за да ми е леко на дробчетата, че софийското блато много ме мори. Миналата седмица бях в болница и дробчетата са ми в перфектно състояние
Лежал съм 400-500 дена в болници в БЪЛГАРИЯ И ЧУЖБИНА. В София в 11 различни. В германия, гърция, Турция. Изпращал съм изследвания в САЩ, Австралия, ЮК, Франция. Ходиха на симпозиум с моята болест ....
Ква е тая болест,кво направи ти
В Сф си лежал,а що не отиде в болницата в Полски Тръмбеш или в Радомир да видиш какъв лукс е и какви медицински светила работят ,нощна смяна няма трезвени доктори,медицински уреди липсват,камо ли модерни и се лекува на око
В Германия и Гърция си бил в някви евтини селски болници сигурно
Ако беше в САЩ или Канада щяха да те оправят 1000%,ако тази болест се лекува
Не само ти си бил в болници в чужбина и в БГ,та пак казвам ,не генерализирай здравеопазване в БГ и такова в US/Европа само на база личния ти опит.Пък и си ватник,така че не си обективен
В русия ходил ли си да се лекуваш? И ако не,защо ?
затова ли ВСИЧКИ КОИТО ПОЗНАВАМ от чужбина се връщат в БЪЛГАРИЯ да се лекуват. НАД 1000 човека са. ВСИЧКИ БЕЗ ИЗКЛЮЧЕНИЕ.
Дават ти аспиринче и след 1 месец ако не си се оправил ела пак !?!?!?!? И си плащаш 70€ за това "лечение".
Днес ореждах/запазвах час за зъболекар на познат от ЛОНДОН. Миналата седмица ме питаха за очен. За жалост моя лекар почина на 48г и аз увиснах за очите.
Лежал съм 400-500 дена в болници в БЪЛГАРИЯ И ЧУЖБИНА. В София в 11 различни. В германия, гърция, Турция. Изпращал съм изследвания в САЩ, Австралия, ЮК, Франция. Ходиха на симпозиум с моята болест ....
ПИТАЙ ПАТИЛО а не плямпало
Твоята болест е тънка работа, затова. Не им се сърди, много детайли са важни, а за твое добро е да се постигне макс ефект и поддръжка.
Toя университет е гола вода.Познавам преподавател по статистика там.Каза че студентите български не знаят,камо ли статистика.Ама образованието вече е бизнес.Всичко се прави за пари.
Знам. Това са без традиции училища и едва намират преподаватели и хабилитирани лица.
Toя университет е гола вода.Познавам преподавател по статистика там.Каза че студентите български не знаят,камо ли статистика.Ама образованието вече е бизнес.Всичко се прави за пари.
Бота - имам преки /на близките ми роднини/ "преживявания" /вкл. приложено лечение, начин на заплащане чрез здравни каси, застраховки и т.н./ със здравеопазването във Франция и тук. Така, че в прав текст ти казвам, че си написал абсолютно неверни неща!
затова ли ВСИЧКИ КОИТО ПОЗНАВАМ от чужбина се връщат в БЪЛГАРИЯ да се лекуват. НАД 1000 човека са. ВСИЧКИ БЕЗ ИЗКЛЮЧЕНИЕ.
Дават ти аспиринче и след 1 месец ако не си се оправил ела пак !?!?!?!? И си плащаш 70€ за това "лечение".
Днес ореждах/запазвах час за зъболекар на познат от ЛОНДОН. Миналата седмица ме питаха за очен. За жалост моя лекар почина на 48г и аз увиснах за очите.
ПИТАЙ ПАТИЛО а не плямпало
бил ли си някога БОЛЕН?
БЪЛГАРСКОТО ЗДРАВЕОПАЗВАНЕ като достъпност е на светлинни години по добро от целия запад.
АКО ИМАШ МИЛИАРДИ западното може да предложи по високо качество. С МИЛИОНИ НЕ МОЖЕ.
С мижави 50к€ колкото първоначално ми отпусна фирмата не те и отразяват - по жалък си и от чехълче !?!?!?!?
ЕС, езона - глупости на търкалета е всичко. ЗАТОВА И ЩЕ СЕ РАЗПАДНЕ, щото е само празни приказки
Абсурд. Българското здравеопазване е на много ниско ниво, за достъпност - пак казвам, че също става с пари и то немалко за нашия стандарт + връзки. В останалите случаи както Фрости казва - можеш да разчиташ само за леки болести тип грип, настинка, временно стомашно неразположение и т.н., които си минават от само себе си.
Коментар