Първоначално изпратено от bulgarian lev
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от COVID-19 Разгледай мнениеЕ, как с какво - ще назначи за "оператор на метлата и парцала" ....
Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от COVID-19 Разгледай мнениеЕ, как с какво - ще назначи за "оператор на метлата и парцала" ....
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Traicho_80 Разгледай мнение
С какво ще ми платиш, нали нямаш вече кеш? С дупе ли?Ей, тва калинките сте много открехнати, с даването и близането на дупета сте на "ти". Да, верно, така се пази службата от други калинки.
Спокойно, Трайо, за да захлупя стар но на хубаво място апартамент в Изток винаги ще намеря кеш. Лошото е че май нямаш, или сте 5 наследника и до сделка едва ли ше се стигне.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Е, как с какво - ще назначи за "оператор на метлата и парцала" ....
С какво ще ми платиш, нали нямаш вече кеш? С дупе ли?
Коментар
-
Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение
Що се отказа от продажбата на наследствения в Изток? Предложих ти да го захлупя. И то ще ти платя добре. Ще ти стигнат за четиристайка в Казичене. Там е читаво.
- 6 Харесвания
Коментар
-
Счети, БНБ не раздава потребителски кредити...
Първоначално изпратено от nradev1111 Разгледай мнение
Броки,спред БНБ средна лихва по потребителски 9,8%
Коментар
-
Глей сега, от 2 седмици ме гониш за съвети и те отрезах.
Предполагам се засегна, нищо лично.
После те хванах, че си наследник и се чудиш как да продадеш коптора на Гагарин.
Ако искаш да го видим и ако евентуално е добра локацията, може и да ти се предложи добра цена...
Нищо лично, но сте ми леееко досадни.
Не се сърди, но не ми е най-любимо да прелиствам между страниците за да прочета пост различен от такъв написан от вас, гълъбчета.
Превърнахте форума във ваш личен лексикон.
P.s Сега очаквам канонада от думи и от фелдшера.
Коментар
-
Нищо лично, но сте ми леееко досадни.
Не се сърди, но не ми е най-любимо да прелиствам между страниците за да прочета пост различен от такъв написан от вас, гълъбчета.
P.s Сега очаквам канонада от думи и от фелдшера.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Първоначално изпратено от COVID-19 Разгледай мнениеТи пак тръгна в насрещното...
P.s Сега очаквам канонада от думи и от фелдшера.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от COVID-19 Разгледай мнение
Счети, аре успокой се, това да не са едни "лихвари" действащи като банка или една гнила да не казвам какво...
То, във второто "без доход" и ипотеките са по толкова...
- 1 like
Коментар
-
Ти пак тръгна в насрещното...
Снощи под юргана ли ти го каза на уше?
Коментар
-
Първоначално изпратено от COVID-19 Разгледай мнениеДок снощи го каза : "Ами аз/ ние продадохме" ....
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от better Разгледай мнение
От време оно, посоката на парите е една и съща - от по-простите към по-умните.....Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Първоначално изпратено от COVID-19 Разгледай мнениеДок снощи го каза : "Ами аз/ ние продадохме" ....
продал е на 50К обаче, и се е зарекъл докато не стане 200К$ да не пипа. Жус е отсекъде.
Last edited by bulgarian lev; 03.12.2024, 20:56.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
Коментар