If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
БФБ-то ми е отделно перо с 50%, въобще не го смятам. В IBKR, a и за два дни вече станаха 550, не 300, там утроих за година, но го намирам за крайно недостатъчно, мисля да форсирам и да удвоя до пролетта. Колкото и да не желая, ще се разделя с ASML и ще добавя в Gold Fields, макар да знам, че те няма да растат при ТръмПИЧА.Просто заместване. Удвояване само в ANAU и SXR8
ANAU e скочило с с 39% , а ти си утроил за година.Посмали малко.Не че 39% е зле.
300$ за ден е добре.И за седмица не е зле.Ама това тяхното за година ли е?
Николайчо е от няколко седмици на капиталови пазари.Пита момчето по форумите кои акции да купува и се впусна в своята NYSE авантюра,която както брокеразлъка му, ще завърши с кататастрофа.Радомиркия главанак май има от 4-5 месеца.Това им е първа печалба от борси в живота и не може да им затвориш устите Не си правят сметка обаче, че е виртуална,а те много бързо се изпарявят.
Късмета на новобранеца е причина за огромния адреналинен шок,който изпитват и двамата в момента хахах
С Николайчо имат някви къси пари в SXR8 и за 300$ печалба се радваха като малки деца в темата за NYSE.
Кога са виждали толкова пари,как няма да се радват
300$ за ден е добре.И за седмица не е зле.Ама това тяхното за година ли е?
С Николайчо имат някви къси пари в SXR8 и за 300$ печалба се радваха като малки деца в темата за NYSE.
Кога са виждали толкова пари,как няма да се радват
Много си прав, те за моя апарт в супер центъра на Бургас, един полуидиот ми предложи 90 000€, като доводите му бяха,че някаква луда отрязала коланите на дърветата и те щели да порастат накриво и затова да съм се отървал от апарта в даунтауна, хахаха, пратих го за гъби....
Аз, тия хора не мога да ги разбера, те как си мислят, че сме ги придобили, без години проучване тези имоти и разузнаване, те си мислят, че виж, режи, па яж..
Мислят, нищо не мислят естествено. Рупат и когато видят че някой имот е ценен и гледат някой да им го подари ако може.
Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
За моя гараж ми предлагат 160К евра. Щото е и магазин може би. Отрезах ги като краставици.
Много си прав, те за моя апарт в супер центъра на Бургас, един полуидиот ми предложи 90 000€, като доводите му бяха,че някаква луда отрязала коланите на дърветата и те щели да порастат накриво и затова да съм се отървал от апарта в даунтауна, хахаха, пратих го за гъби....
Аз, тия хора не мога да ги разбера, те как си мислят, че сме ги придобили, без години проучване тези имоти и разузнаване, те си мислят, че виж, режи, па яж..
БФБ-то ми е отделно перо с 50%, въобще не го смятам. В IBKR, a и за два дни вече станаха 550, не 300, там утроих за година, но го намирам за крайно недостатъчно, мисля да форсирам и да удвоя до пролетта. Колкото и да не желая, ще се разделя с ASML и ще добавя в Gold Fields, макар да знам, че те няма да растат при ТръмПИЧА.Просто заместване. Удвояване само в ANAU и SXR8
Коментар