If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Не съм по физическо, само по география и треньор по джу джицу. На въпроса ти, защото ме интересуват само покупки, продажби никога.
Значи повишаването на цените НЕ ТЕ ВЪЛНУВА. За доходност РОИ би трябвало да те интересуват НАЕМИ. А там е майка плаче. Не можеш да покриеш нормативно признатата от държавата амортизация на имотния пасив от 4%. АКА НА ЗАГУБА СИ и то при 100% заетост
С 14% средно са поскъпнали жилищата в България за последните 12 месеца. Това сочат данните на "Бългериън пропъртис" (Bulgarian Properties), които сравняват цените в областните градове в края на третото тримесечие на 2024 г. спрямо година по-рано.
Ама това ли ви е най-актуалната тема в Испания?! - Клюките на Киро-брейка?!
За човек, който твърди, че уж е в Испания е странно всеки ден да си ляга и става с Киро-брейка.
В тая Испания там нямате ли нещо по-интересно за правене?
Трол, признай си, че си на хранилка при Копейкин !
Много ясно, че съм на хранилка. Всъщност съм и брокераз, дигам цените и ми дават комисион от една агенция.
Признай че брейка и издухания дедо краси петров са твои идоли. Толковя сте клети, че където и да ида по света, няма как да се намерят по забавни от вас. Наздраве, събота е
Байлор, имам един въпрос. - А ти защо си даскал по география и по физическо?
След като имаш имоти за милиони, защо досега не си направил собствена агенция за недвижими имоти?
защо сам не станеш брокер, и директно да пробутваш балонизирани, надценени маломерки на сривльовци и понижители като нас?
Не съм по физическо, само по география и треньор по джу джицу. На въпроса ти, защото ме интересуват само покупки, продажби никога.
С 14% средно са поскъпнали жилищата в България за последните 12 месеца. Това сочат данните на "Бългериън пропъртис" (Bulgarian Properties), които сравняват цените в областните градове в края на третото тримесечие на 2024 г. спрямо година по-рано.
Байлор, имам един въпрос. - А ти защо си даскал по география и по физическо?
След като имаш имоти за милиони, защо досега не си направил собствена агенция за недвижими имоти?
Вместо всяка вечер да киснеш във форума на 2 мастики,
защо сам не станеш брокер, и директно да пробутваш балонизирани, надценени маломерки на сривльовци и понижители като нас?
( ! ) Мнението ми води до фалит и финансови загуби
Остъй брадъра, ето вашият идол киро брейка как громи имотния балон. Абе ше го спукате, няма начин. И дедо краси петров кат се включи и всичко става по две за лев
Той и за инфлацийъта знай обачи ни можи да си убясни как тъй има хора дет биз кредит купуат и отде ги земат тез пари. А ся де? https://youtu.be/VhOlIVPgO0M?si=_IWswwwDwJhdt6Kn
Ама това ли ви е най-актуалната тема в Испания?! - Клюките на Киро-брейка?!
За човек, който твърди, че уж е в Испания е странно всеки ден да си ляга и става с Киро-брейка.
В тая Испания там нямате ли нещо по-интересно за правене?
Трол, признай си, че си на хранилка при Копейкин !
ОТДАВА РЕСТОРАНТ В ХОТЕЛ “PLATINUM IMAGE” БЕЗ НАЕМ,
ЗАДЪЛЖЕНИЕ ЗА ЗАПЛАЩАНЕ НА ТЕКУЩИ РАЗХОДИ.
Свободните търговски площи са умопомрачително количество. Дори в центъра на София е полупразно.
Това обаче не значи, че жилищните имоти няма да продължат да катерят. На много места опитват да разкарат търговски центрове и мини молчета, за да ги заменят с жилищно строителство. Питай алкохолния даскал за Манията в Слатина какви са плановете.
Още повече всеки бюджетник е потенциален купувач и кандидат за имотна империя. Тия хора не купуват къщи по периферията, а искат ново строителство в панелен квартал.
Иди си пусни бай брадъра, че хем ти е на нивото, хем да се успокоиш малко!
Не се напрягай с по-сложни материи - виж, че само те изнервят!
Остъй брадъра, ето вашият идол киро брейка как громи имотния балон. Абе ше го спукате, няма начин. И дедо краси петров кат се включи и всичко става по две за лев
Той и за инфлацийъта знай обачи ни можи да си убясни как тъй има хора дет биз кредит купуат и отде ги земат тез пари. А ся де? https://youtu.be/VhOlIVPgO0M?si=_IWswwwDwJhdt6Kn
Аууу, професор юлко дефлацията вкарва освен емотикони след всяко изречение, и анимирани картинки. Работата става дълга и дебела. Да падат тия цени вече, че някои тотално ще изперкат.
Иди си пусни бай брадъра, че хем ти е на нивото, хем да се успокоиш малко!
Не се напрягай с по-сложни материи - виж, че само те изнервят!
В десятката. Нито един акционер няма имот, а почти всички имотаджии, сме акционери!Хаха, доста показателно....
Ние акционерите нямаме имот, а имаме активи.
Ти имаш имоти, но нямаш активи.
За да се превърне в актив един имот трябва да се продаде. А твоите са непродаваеми.
Така си висят по обяви от години. Следователно може да ги смяташ за пасиви.
Коментар