IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Бургас шампион по ръст на имотните сделки, продават се дори апартаменти за 3000 евро за кв. метър

https://www.flagman.bg/article/333455

КЕФФФФ

Коментар

• Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение
      Не съм по физическо, само по география и треньор по джу джицу.
      Джу джицу на маса с чаши

Коментар

Не съм по физическо, само по география и треньор по джу джицу. На въпроса ти, защото ме интересуват само покупки, продажби никога.
        Значи повишаването на цените НЕ ТЕ ВЪЛНУВА. За доходност РОИ би трябвало да те интересуват НАЕМИ. А там е майка плаче. Не можеш да покриеш нормативно признатата от държавата амортизация на имотния пасив от 4%. АКА НА ЗАГУБА СИ и то при 100% заетост
        Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ

Коментар

С 14% средно са поскъпнали жилищата в България за последните 12 месеца. Това сочат данните на "Бългериън пропъртис" (Bulgarian Properties), които сравняват цените в областните градове в края на третото тримесечие на 2024 г. спрямо година по-рано.

https://www.standartnews.com/biznes-...oogle_vignette

А някои хора от години говорят за спад ))

Коментар

• Първоначално изпратено от Frosty Разгледай мнение

Ама това ли ви е най-актуалната тема в Испания?! - Клюките на Киро-брейка?!

За човек, който твърди, че уж е в Испания е странно всеки ден да си ляга и става с Киро-брейка.
            В тая Испания там нямате ли нещо по-интересно за правене?

Трол, признай си, че си на хранилка при Копейкин !
            Много ясно, че съм на хранилка. Всъщност съм и брокераз, дигам цените и ми дават комисион от една агенция.
            Признай че брейка и издухания дедо краси петров са твои идоли. Толковя сте клети, че където и да ида по света, няма как да се намерят по забавни от вас. Наздраве, събота е

Коментар

• Първоначално изпратено от Frosty Разгледай мнение

Байлор, имам един въпрос. - А ти защо си даскал по география и по физическо?
              След като имаш имоти за милиони, защо досега не си направил собствена агенция за недвижими имоти?
              защо сам не станеш брокер, и директно да пробутваш балонизирани, надценени маломерки на сривльовци и понижители като нас?

Не съм по физическо, само по география и треньор по джу джицу. На въпроса ти, защото ме интересуват само покупки, продажби никога.

Коментар

С 14% средно са поскъпнали жилищата в България за последните 12 месеца. Това сочат данните на "Бългериън пропъртис" (Bulgarian Properties), които сравняват цените в областните градове в края на третото тримесечие на 2024 г. спрямо година по-рано.

Байлор, имам един въпрос. - А ти защо си даскал по география и по физическо?
                След като имаш имоти за милиони, защо досега не си направил собствена агенция за недвижими имоти?
                Вместо всяка вечер да киснеш във форума на 2 мастики,
                защо сам не станеш брокер, и директно да пробутваш балонизирани, надценени маломерки на сривльовци и понижители като нас?
                ( ! ) Мнението ми води до фалит и финансови загуби

Коментар

• Първоначално изпратено от Minaiivan Разгледай мнение

Остъй брадъра, ето вашият идол киро брейка как громи имотния балон. Абе ше го спукате, няма начин. И дедо краси петров кат се включи и всичко става по две за лев
                  Той и за инфлацийъта знай обачи ни можи да си убясни как тъй има хора дет биз кредит купуат и отде ги земат тез пари. А ся де?
                  https://youtu.be/VhOlIVPgO0M?si=_IWswwwDwJhdt6Kn
                  Ама това ли ви е най-актуалната тема в Испания?! - Клюките на Киро-брейка?!

За човек, който твърди, че уж е в Испания е странно всеки ден да си ляга и става с Киро-брейка.
                  В тая Испания там нямате ли нещо по-интересно за правене?

Трол, признай си, че си на хранилка при Копейкин !

Коментар

Продължаваш да публикуваш (платени) лъжи на брокерази, после питаш, защо сме тук....

Коментар

• С 14% средно са поскъпнали жилищата в България за последните 12 месеца. Това сочат данните на "Бългериън пропъртис" (Bulgarian Properties), които сравняват цените в областните градове в края на третото тримесечие на 2024 г. спрямо година по-рано.

Коментар

• Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение
                        ОТДАВА РЕСТОРАНТ В ХОТЕЛ “PLATINUM IMAGE” БЕЗ НАЕМ,
                        ЗАДЪЛЖЕНИЕ ЗА ЗАПЛАЩАНЕ НА ТЕКУЩИ РАЗХОДИ.
                        Свободните търговски площи са умопомрачително количество. Дори в центъра на София е полупразно.

Това обаче не значи, че жилищните имоти няма да продължат да катерят. На много места опитват да разкарат търговски центрове и мини молчета, за да ги заменят с жилищно строителство. Питай алкохолния даскал за Манията в Слатина какви са плановете.

Още повече всеки бюджетник е потенциален купувач и кандидат за имотна империя. Тия хора не купуват къщи по периферията, а искат ново строителство в панелен квартал.

Коментар

• ОТДАВА РЕСТОРАНТ В ХОТЕЛ “PLATINUM IMAGE” БЕЗ НАЕМ,
                          ЗАДЪЛЖЕНИЕ ЗА ЗАПЛАЩАНЕ НА ТЕКУЩИ РАЗХОДИ.
                          Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ

Коментар

• Първоначално изпратено от Julius_BG Разгледай мнение

Иди си пусни бай брадъра, че хем ти е на нивото, хем да се успокоиш малко!

Не се напрягай с по-сложни материи - виж, че само те изнервят!
                            Остъй брадъра, ето вашият идол киро брейка как громи имотния балон. Абе ше го спукате, няма начин. И дедо краси петров кат се включи и всичко става по две за лев
                            Той и за инфлацийъта знай обачи ни можи да си убясни как тъй има хора дет биз кредит купуат и отде ги земат тез пари. А ся де?
                            https://youtu.be/VhOlIVPgO0M?si=_IWswwwDwJhdt6Kn
                            Last edited by Minaiivan; 19.10.2024, 00:33.

Коментар

• Първоначално изпратено от Minaiivan Разгледай мнение
                              Аууу, професор юлко дефлацията вкарва освен емотикони след всяко изречение, и анимирани картинки. Работата става дълга и дебела. Да падат тия цени вече, че някои тотално ще изперкат.
                              Иди си пусни бай брадъра, че хем ти е на нивото, хем да се успокоиш малко!

Не се напрягай с по-сложни материи - виж, че само те изнервят!

Коментар

В десятката. Нито един акционер няма имот, а почти всички имотаджии, сме акционери!Хаха, доста показателно....
                                Ние акционерите нямаме имот, а имаме активи.
                                Ти имаш имоти, но нямаш активи.
                                За да се превърне в актив един имот трябва да се продаде. А твоите са непродаваеми.
                                Така си висят по обяви от години. Следователно може да ги смяташ за пасиви.

Коментар

Working...
                                X