Първоначално изпратено от COVID-19
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от COVID-19 Разгледай мнениеЯ, да ти кажем, 2023 к'во заковахме и на каква цена...
Коментар
-
Първоначално изпратено от nradev1111 Разгледай мнение
Толкоз ли си безхаберен инвеститор че не мое се оправиш сам.Аз рабирам да ти е за първи път ами ти вече навъртя 5-6 сделки.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение
Хахахаха, греда викаш!
Днес си говорим с приятел от чужбина и ме пита: как се отразява новината за Шенген в цените на НИ?
Казах - 10-15% предколедно!
След 01.01.2025, може би повече...Last edited by COVID-19; 14.12.2024, 22:54.
Коментар
-
Само да те питам, чувал ли си - комисиона остава същия даже по-висок, но искам тази цена. Ако не довиждане! Нали пазарът е на купувача според младоците чакали тук.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от COVID-19 Разгледай мнение
Преди носеха едни книжки. Раздават ги по туристическите обекти. Искат ми печат...
Е, да ама печата струва 100 ойро вече...Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Който чЕка брокер да му уреди изгодна сделка е пишман ивеститор.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Хахахаха, представям си как обикалят, мислят, разглеждат и викат ще видим. И на следващия обект. 100те национални туристически обекта! Носят ли си картончета за подпис че са ги посетили?
Е, да ама печата струва 100 ойро вече...
Коментар
-
Ми колко неща безплатно вече им казах. Остава и да им купя.
Коментар
-
Я, да ти кажем, 2023 к'во заковахме и на каква цена...
Който чЕка брокер да му уреди изгодна сделка е пишман ивеститор.
Коментар
-
Там е развитието..., ама нЕмат акъл...
Трудно е ученето, влизат тук само за скЕндали...Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
- 1 like
Коментар
-
И гара Искър става. И северна София се разраства. Учи ги да мислят в перспектива!
Трудно е ученето, влизат тук само за скЕндали...
Коментар
-
Той че ще изкара ще изкара, но преди това такива ползи ще ми донесе с подхода и самата сделка/цена че ти това като финансист не можеш да смяташ. Вас са ви учили да трупате полза спечелили 10 евра, а загубили от протакане и чекане или пропуснати ползи 1000€. Такива финансисти сте. Сори, нищо лично, но нали гледам и твоите колеги които изчисляваха че немаме нужда от ток и мощности. Пример. Мога да изброявам стотици.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Примерно ... Казичене, доста подценен квартал и цените са добри все още...Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Първоначално изпратено от COVID-19 Разгледай мнениеВсеки, който иска да купи, първо трябва да ми каже дали има пари и то колко, за да знам дали мога да купя имота, който иска...
Иначе е турист...
Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
Коментар