IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение

Ти искаш да ми кажеш че ако купиш коини и те знаят ли? Съмнявам се. Има начини без никой да те знае изобщо.
    Говорим за легалните начини.
    За p2p няма да разберат, но когато тръгнеш да правиш по-големи покупки, може да ти почукат на вратата, за да те питат как си ги придобил.

Коментар

Там е с добро отстояние, прилично между сградите мисля. Не му е лошо мястото, ако правилно се ориентирам. Дали само Трайо е наследник обаче?
      Моооого тънък момент...

Коментар

• Първоначално изпратено от COVID-19 Разгледай мнение

Крие се, не ще да се издава.
        100% са 4-етажните по Гагарин и Райко Алексиев.

Предвид перспективата за колелцето и метлата с парцала, избора не е лесен...

п.п. ше клекне...
        Там е с добро отстояние, прилично между сградите мисля. Не му е лошо мястото, ако правилно се ориентирам. Дали само Трайо е наследник обаче?
        Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс

Коментар

• Трайко, тази седмица ми излиза един 90 м2 в център. Готов и обзаведен. Искаш ли го?

Коментар

Ще му снеса добра цена ако е на добро място и добри параметри.
            Крие се, не ще да се издава.
            100% са 4-етажните по Гагарин и Райко Алексиев.

Предвид перспективата за колелцето и метлата с парцала, избора не е лесен...

п.п. ше клекне...
            Last edited by COVID-19; 02.12.2024, 23:52.

Коментар

Трайчо, гонѝ ме тука 10-на дена, ама нищо не казваш за наследствения имот...?
              Би ли споделил с чАкалите, какво имаш да продаваш?
              Ще му снеса добра цена ако е на добро място и добри параметри.

Коментар

• Първоначално изпратено от better Разгледай мнение

Глупости.
                Трябва да докажеш как си ги придобил, Колкото до прането на пари, никой не пере пари така, защото всичко се вижда.
                Пари се перат чрез банки. Според анализ на МВФ годишно се препират 2-5% от световния бвп, т.е 2 пъти повече от цялото крипто взето заедно....

https://www.sanctionscanner.com/blog...g-scandals-317
                Ти искаш да ми кажеш че ако купиш коини и те знаят ли? Съмнявам се. Има начини без никой да те знае изобщо.

Коментар

• Трайчо, гонѝ ме тука 10-на дена, ама нищо не казваш за наследствения имот...?
                  Би ли споделил с чАкалите, какво имаш да продаваш?

Коментар

Ми некой бандит с милионите казва от коини ги имам и точка. Ще бъде и той на чейна. Без регулации се перат пари, моето момче. Като приберат софрата ще избършете пода вие дребните шаранчета.
                    Не мисли че ме е яд, грешка би било. Казвам ви да да ви заостря вниманието. Както искаш, така го разбирай.
                    Глупости.
                    Трябва да докажеш как си ги придобил, Колкото до прането на пари, никой не пере пари така, защото всичко се вижда.
                    Пари се перат чрез банки. Според анализ на МВФ годишно се препират 2-5% от световния бвп, т.е 2 пъти повече от цялото крипто взето заедно....

https://www.sanctionscanner.com/blog...g-scandals-317

Crypto Fraud is Less Than 1% of the Annual $3.2 Trillion in Illegal Activity in the Traditional Fiat Monetary System

https://oodaloop.com/analysis/archiv...netary-system/
                    Last edited by better; 02.12.2024, 23:42.

Коментар

Ти скъса шортите на Трайо....

Първо му намигна с колелцето на столчето... - не те разбра, ама си призна.

Сега с банските - тоталка отива...

Ми той трЕба да търси басейн без гости, щото гащите са падналЕ. А къде отидоха метлата и парцала...?!?
                      Да си праи сметката. Аз му показвам оръдия на труда и да не се мета без гащи в дълбоки вирове.
                      Тоест, преди 2 години бих му казал да купува. Сега му казвам: за бога, Трайо, не купувай!

Коментар

Ми некой бандит с милионите казва от коини ги имам и точка. Ще бъде и той на чейна. Без регулации се перат пари, моето момче. Като приберат софрата ще избършете пода вие дребните шаранчета.
                        Не мисли че ме е яд, грешка би било. Казвам ви да да ви заостря вниманието. Както искаш, така го разбирай.
                        Нали знаеш как диша риба на сухо....

Коментар

Както казва един съфорумец - "Първо в Германия, послееее"....

Заради съкращения и заплати: Стачка на десетки хиляди работници в Германия

Заводи преустановиха работа за няколко часа

https://btvnovinite.bg/svetut/zaradi...germanija.html
                          Само с войните и емиграцията ще ви кажа. Ние сме малка страна. И вече има имоти които се строят и инвестират от хора които ще ги продават на свои богати сънародници. Засега са малко. Първите сетили са ще са най-печеливши.

Коментар

Ще пострада пазара на наеми в ниския сегмент. Купувачите на жилища не са масово в този сегмент. Ще пострада пазара и цените в малките населени места. Тоест сегментация, тоест ластика се оптяга, ножицата се разтваря, имотите не поскъпват навсякъде и всички, нито с еднакви темпове. Тоест банските на плувците като се метнат в басейна и падат зад глезените им. Плуват без гащи. Но кои, Трайо? Кои? Знаеш ли кое поддържа имотите скъпи? Мислиш ли че шофери, калинки и касиерки в Лидъл? Да, в малките градове заминават. За София и няколко големи града ще почакате. А те други купувачи вече има, така че напразно чекате.
                            Ти скъса шортите на Трайо....

Първо му намигна с колелцето на столчето... - не те разбра, ама си призна.

Сега с банските - тоталка отива...

Ми той трЕба да търси басейн без гости, щото гащите са падналЕ. А къде отидоха метлата и парцала...?!?

Коментар

Кой ти каза, че не плащаш данъци или пък не посочваш произход?
                              Всичко е на чейна, и остава там вовеки.

Коментар

• Първоначално изпратено от Traicho_80 Разгледай мнение
                                Не знам дали ви прави впечатление, но всеки ден почнаха да подгряват аудиторията с подобни новини?

https://fakti.bg/bulgaria/932028-dob...ri-ot-balgaria
                                Както казва един съфорумец - "Първо в Германия, послееее"....

Заради съкращения и заплати: Стачка на десетки хиляди работници в Германия

Заводи преустановиха работа за няколко часа

https://btvnovinite.bg/svetut/zaradi...germanija.html

Коментар

Working...
                                X