If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Ми аз имам, мога и да развържа, не съм пролетарче с умения на средностатистическа секретарка като теб - една от хилядите калинки. Виж, момци се търсят повече за санитари, помисли, няма да сбъркаш. Даже мога да те вредя в морга да ги обличаш. По 100 кинта на парче си прибираш. Днес може да си тръгнеш със 7 стотака при късмет. Не апарт ще ми дадеш, ами и друг ще намериш.
Т.е ако ти си на смяна, надника ще е по-голям, нали така? Знаех си...
Ми аз имам, мога и да развържа, не съм пролетарче с умения на средностатистическа секретарка като теб - една от хилядите калинки. Виж, момци се търсят повече за санитари, помисли, няма да сбъркаш. Даже мога да те вредя в морга да ги обличаш. По 100 кинта на парче си прибираш. Днес може да си тръгнеш със 7 стотака при късмет. Не апарт ще ми дадеш, ами и друг ще намериш.
Ей, това ме развесели. Това да се случи със сигурност трябва да развържеш някой имот. Куче, нямаш бюджет.
Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Бавно ти тече мисълта... очеИзвадно е...
Аргументи няма, освен наклони в сексуална посока, но както ти е посочено по-долу, ти за столчето ще лижеш доста задници.
Кажи сега, къде е коптора в изток и колко наследника сте?
Баси, много си изгладнял за комисион. Кучето не ти ли подхвърля някой надник?
Бавно ти тече мисълта... очеИзвадно е...
Аргументи няма, освен наклони в сексуална посока, но както ти е посочено по-долу, ти за столчето ще лижеш доста задници.
Кажи сега, къде е коптора в изток и колко наследника сте?
Ти с хомо интервенции ли искаш да минеш? Ей, тва калинките сте много открехнати, с даването и близането на дупета сте на "ти". Да, верно, така се пази службата от други калинки.
Спокойно, Трайо, за да захлупя стар но на хубаво място апартамент в Изток винаги ще намеря кеш. Лошото е че май нямаш, или сте 5 наследника и до сделка едва ли ше се стигне.
Куче, нямам хомо наклонности, но съм толерантен и нямам нищо против хомоси, като теб и твоя любим.
С какво ще ми платиш, нали нямаш вече кеш? С дупе ли?
Ти с хомо интервенции ли искаш да минеш? Ей, тва калинките сте много открехнати, с даването и близането на дупета сте на "ти". Да, верно, така се пази службата от други калинки.
Спокойно, Трайо, за да захлупя стар но на хубаво място апартамент в Изток винаги ще намеря кеш. Лошото е че май нямаш, или сте 5 наследника и до сделка едва ли ше се стигне.
Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Що се отказа от продажбата на наследствения в Изток? Предложих ти да го захлупя. И то ще ти платя добре. Ще ти стигнат за четиристайка в Казичене. Там е читаво.
С какво ще ми платиш, нали нямаш вече кеш? С дупе ли?
Коментар