Първоначално изпратено от COVID-19
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от COVID-19 Разгледай мнение
Демек, варел на 20 години...
п.п. Ветерчо дали и той е така... Разправя, ше одѝ по сейшели и бали за НГ...
НастрЪгал бил...баш на Нова година ще лети за Бали и на 2ри Януари пак ще пише тука.
Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение
И не само 1ва и 2ра екокатегория. И 3та трябва да забранят. И не само в център, в цяла София.
Коментар
-
Ми то нЕма достъп вече за такива до центъра....
Ше маат пеш...Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Първоначално изпратено от AMG2023 Разгледай мнение
Много по-верочтно е да се случи с имотите както стана преди 15г, особено в момента и близкото бъдеще.ЧСИ-тата са наточили брадвите като гледам и са започнали да режат главите на малките фабрики от дребния бизнес, скоро ще погнат и строителните фирми и всички длъжници които си мислиха че е голяма далавера да живееш на кредит, щото парите били ефтини - нали така повтаряхте всички брокери ?
Лъжливите сценарии, като ковид,украинци,ефтин кеш,инфлация,ослушване, пари под дюшеците за изпиране,Шенген и еврозона и Бог знае още какво вече няма да работят, минавайте директно на сценария "Отче наш".Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Нещо такова. Забравих да питам за модела на геройското постижение.
Ше маат пеш...
Коментар
-
А мЪ гЪ-то на колко години е?
Първоначално изпратено от AMG2023 Разгледай мнение
Много по-верочтно е да се случи с имотите както стана преди 15г, особено в момента и близкото бъдеще.ЧСИ-тата са наточили брадвите като гледам и са започнали да режат главите на малките фабрики от дребния бизнес, скоро ще погнат и строителните фирми и всички длъжници които си мислиха че е голяма далавера да живееш на кредит, щото парите били ефтини - нали така повтаряхте всички брокери ?
Лъжливите сценарии, като ковид,украинци,ефтин кеш,инфлация,ослушване, пари под дюшеците за изпиране,Шенген и еврозона и Бог знае още какво вече няма да работят, минавайте директно на сценария "Отче наш".
Коментар
-
Демек, варел на 20 години...Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Нещата може да вземат груб и сериозен обрат за нула време. Както винаги става. Това се опитвам да предугадя.
Лъжливите сценарии, като ковид,украинци,ефтин кеш,инфлация,ослушване, пари под дюшеците за изпиране,Шенген и еврозона и Бог знае още какво вече няма да работят, минавайте директно на сценария "Отче наш".
Коментар
-
Ми нали кака дето я познаваш вече ми сподели: беше ме закотвил при майка си в нейния дом (бившия и, дето и брак немали даже). И тя влиза в спалнята и пали ламБата и нещо почва да реди. Е ка да не избега момичето.
Класически чакал, иначе висял на компа и от коини и спекула си купил кола трета ръка за 8 бона.
п.п. Ветерчо дали и той е така... Разправя, ше одѝ по сейшели и бали за НГ...
НастрЪгал бил...Last edited by COVID-19; 03.12.2024, 01:21.
Коментар
-
У децката...
Е ка да не избега момичето.
Класически чакал, иначе висял на компа и от коини и спекула си купил кола трета ръка за 8 бона.Last edited by bulgarian lev; 03.12.2024, 01:20.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
И все на квартира при мама, тати, баба и дедо...и булките бегат презглава.
Коментар
-
У форумО, сите "играчори" купуват у дъното и продават на врЪо......и булките бегат презглава.
Last edited by bulgarian lev; 03.12.2024, 00:56.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
- 1 like
Коментар
-
Ние с теб и Песимиста ги предупредихме. Да не се наиграят. Но се съмнявам. Те са вкарали по няколкостотин долара, нямат потенциал на инвестори и играчи да боравят с десетки хиляди даже в коини. Утре като се срине пирамидата и ще кажат, оооо, ми ние продадохме. Ясни са ми като дамски бикини.
Коментар
Коментар