IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от COVID-19 Разгледай мнение

Само от 4-та нагоре, каквито имаме...
    Разбира се. И е редно.
    Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс

Коментар

Демек, варел на 20 години...

п.п. Ветерчо дали и той е така... Разправя, ше одѝ по сейшели и бали за НГ...
      НастрЪгал бил...
      Е, първо ще мине в скъпарски ресторант и хотел в Бг, на път за летището. Нали сам го каза. баш на Нова година ще лети за Бали и на 2ри Януари пак ще пише тука.

Коментар

• Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение

И не само 1ва и 2ра екокатегория. И 3та трябва да забранят. И не само в център, в цяла София.
        Само от 4-та нагоре, каквито имаме...

Коментар

Ми то нЕма достъп вече за такива до центъра....

Ше маат пеш...
          И не само 1ва и 2ра екокатегория. И 3та трябва да забранят. И не само в център, в цяла София.

Коментар

• Първоначално изпратено от AMG2023 Разгледай мнение

Много по-верочтно е да се случи с имотите както стана преди 15г, особено в момента и близкото бъдеще.ЧСИ-тата са наточили брадвите като гледам и са започнали да режат главите на малките фабрики от дребния бизнес, скоро ще погнат и строителните фирми и всички длъжници които си мислиха че е голяма далавера да живееш на кредит, щото парите били ефтини - нали така повтаряхте всички брокери ?
            Лъжливите сценарии, като ковид,украинци,ефтин кеш,инфлация,ослушване, пари под дюшеците за изпиране,Шенген и еврозона и Бог знае още какво вече няма да работят, минавайте директно на сценария "Отче наш".
            С оглед мащаба на подобни проекти финансирани с кредит (а има продажби на зелено от поне 9 години вече финансирани от купувача) се съмнявам че процента е голям. И че ще повлияе съществено на цените и пазара. Ще има кратък прозорец за вход за мен. Продажби забрави. С имотите е плавно сътресението и наема си тече. Просто не кешираш.

Коментар

Нещо такова. Забравих да питам за модела на геройското постижение.
              Ми то нЕма достъп вече за такива до центъра....

Ше маат пеш...

Коментар

• А мЪ гЪ-то на колко години е?

Първоначално изпратено от AMG2023 Разгледай мнение

Много по-верочтно е да се случи с имотите както стана преди 15г, особено в момента и близкото бъдеще.ЧСИ-тата са наточили брадвите като гледам и са започнали да режат главите на малките фабрики от дребния бизнес, скоро ще погнат и строителните фирми и всички длъжници които си мислиха че е голяма далавера да живееш на кредит, щото парите били ефтини - нали така повтаряхте всички брокери ?
                Лъжливите сценарии, като ковид,украинци,ефтин кеш,инфлация,ослушване, пари под дюшеците за изпиране,Шенген и еврозона и Бог знае още какво вече няма да работят, минавайте директно на сценария "Отче наш".

Коментар

Нещо такова. Забравих да питам за модела на геройското постижение.

Коментар

Нещата може да вземат груб и сериозен обрат за нула време. Както винаги става. Това се опитвам да предугадя.

Коментар

Ми нали кака дето я познаваш вече ми сподели: беше ме закотвил при майка си в нейния дом (бившия и, дето и брак немали даже). И тя влиза в спалнята и пали ламБата и нещо почва да реди. Е ка да не избега момичето.
                      Класически чакал, иначе висял на компа и от коини и спекула си купил кола трета ръка за 8 бона.

п.п. Ветерчо дали и той е така... Разправя, ше одѝ по сейшели и бали за НГ...
                      НастрЪгал бил...
                      Last edited by COVID-19; 03.12.2024, 01:21.

Коментар

У децката...
                        Ми нали кака дето я познаваш вече ми сподели: беше ме закотвил (бившия и, дето и брак нямали даже) при майка си в нейния дом. И тя влиза в спалнята и пали ламБата и нещо почва да реди.
                        Е ка да не избега момичето.
                        Класически чакал, иначе висял на компа и от коини и спекула си купил кола трета ръка за 8 бона.
                        Last edited by bulgarian lev; 03.12.2024, 01:20.

Коментар

У децката...
                          Мамините егоистчета те.

Коментар

И все на квартира при мама, тати, баба и дедо...и булките бегат презглава.
                            У децката...

Коментар

У форумО, сите "играчори" купуват у дъното и продават на врЪо...
                              И все на квартира при мама, тати, баба и дедо...и булките бегат презглава.
                              Last edited by bulgarian lev; 03.12.2024, 00:56.

Коментар

Ние с теб и Песимиста ги предупредихме. Да не се наиграят. Но се съмнявам. Те са вкарали по няколкостотин долара, нямат потенциал на инвестори и играчи да боравят с десетки хиляди даже в коини. Утре като се срине пирамидата и ще кажат, оооо, ми ние продадохме. Ясни са ми като дамски бикини.
                                У форумО, сите "играчори" купуват у дъното и продават на врЪо...

Коментар

Working...
                                X