Първоначално изпратено от bulgarian lev
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от better Разгледай мнениеЧНГ Играчи. Как сте, рутите ли туулитИ?
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнениеВижте този апартамент колко интересно е направен и какви хубави неща имат собствениците:
https://www.imot.bg/pcgi/imot.cgi?ac...nk=bjchn8&f1=2Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Можело значи:
До момента са изпратени над 1200 уведомления за нарушение на забраната за навлизане на автомобили в зоната на малкия ринг. Никой от уведомените граждани не е нарушавал след това забраната, съобщават от общината. От въвеждането на нискоемисионната зона на 1 декември до момента, броят на нарушителите е спаднал двойно и към момента те са около 2000 на ден. Това е и десет пъти спад в броя на навлизащите в центъра на София най-замърсяващи коли от 1 и 2 екогрупа спрямо периода преди въвеждането на мярката.
https://www.investor.bg/a/523-transp...kiya-transport
ВЪН МИЗЕРНИЦИТЕ ОТ СТОЛИЦАТА!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение
Викаш , наем от 500-600лв. + консумативи още толкова, не е никакъв разход, докато учат висше? Хахаха...моята даваше и стая под наем за 200лв. месечно.
Коментар
-
Вижте този апартамент колко интересно е направен и какви хубави неща имат собствениците:
https://www.imot.bg/pcgi/imot.cgi?ac...nk=bjchn8&f1=2
Last edited by Evgo; 08.01.2025, 15:41.
Коментар
-
Първоначално изпратено от БОНВИВАН1 Разгледай мнение
Евгоооо, ти пак не разбра какво ти каза Селена.
Смени начина на мислене.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение
Да ти кажа, че майка ми не се интересува от имоти и е над нещата, интересува се от дрехи и домашни потреби,
Преценил съм, че няма смисъл да им изкупувам стаята на високи цени. Те са доста неорганизирани. За 27 г. (откакто почина техният дядо) не могат да си ремонтират и стегнат няколко стаи. В региона има доста имоти за продажба. Ако решим, ще купим някоя виличка или апартамент за рентване. Обаче няма да е печеличша инвестиция, има много хотели в региона и потокът от туристи не е голям. До нас има хубава вила с басейн и не се пълни на 100%.
Смени начина на мислене.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Minaiivan Разгледай мнениеКоито нямаме кредити ни очаква земетръс, бомба, коклюш или червен вятър, нали. Накавръка даже почна да заплашва с убийства по едно време.
Кредитът не е лошо нещо, особено в началото на кредитна експанзия и в началото на имотен бум.
От заплата и от наеми ще се изплати. Аз съм ползвал ипотечен кредит за 10 г и го изплатих с лекота. Обаче работех и допълнителна работа.
Който е взел кредит в края на 80-те години, не е сбъркал. В началото на 90-те (1991-1992 г.) имаше голяма инфлация и хората си ги изплатиха с 1 заплата. Още по-голяма инфлация имаше в периода 1996 -1997 г. и имаше много кредитни милионери.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Minaiivan Разгледай мнениеКоито нямаме кредити ни очаква земетръс, бомба, коклюш или червен вятър, нали. Накавръка даже почна да заплашва с убийства по едно време.
Дали да не подарим една жълта жилетка на скота, че и той май ще вдига революции?
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Scotty Разгледай мнение
Никога не са ми харесвали надменните хора. Колелото се върти, днес имаш, утре нямаш, както и обратното. Особено важи за набълбукалите се с кредити, там въртележката става много лесно.
- 5 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Scotty Разгледай мнение
Никога не са ми харесвали надменните хора. Колелото се върти, днес имаш, утре нямаш, както и обратното. Особено важи за набълбукалите се с кредити, там въртележката става много лесно.
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от BONI Разгледай мнение
Имотите са си супер достъпни, Скот. Ама под наемОт своя страна наемът е хубаво нещо, стига да си от правилната страна
- 3 Харесвания
Коментар
Коментар