IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение

Ма те сделките тепърва почнаха, Трайчо. Ма не у твойто село. И терени, и жилища. И ще се повишават. Но не за всички нас за съжаление. Ето, и себе си слагам в това число. Кой купил купил. Купувачите вече са други.
    Трудно се осъзнава това...

Коментар

• Първоначално изпратено от Traicho_80 Разгледай мнение

Всичко се случва в живота, така че и санитар мога да бъда. Обаче ти с поведение на путка какво ще бачкаш, като спрат сделките? На околовръстното, нали?
      Ма те сделките тепърва почнаха, Трайчо. Ма не у твойто село. И терени, и жилища. И ще се повишават. Но не за всички нас за съжаление. Ето, и себе си слагам в това число. Кой купил купил. Купувачите вече са други.
      Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс

Коментар

• Първоначално изпратено от COVID-19 Разгледай мнение
        Бъркаш, ще построя една боксониерка и ще ти я продам на 7 К€...

Успех и чао. Не сте ми забавни.

Коментар

• Бъркаш, ще построя една боксониерка и ще ти я продам на 7 К€...

п.п. на метър де, да не си помисли друго...

Първоначално изпратено от Traicho_80 Разгледай мнение

Всичко се случва в живота, така че и санитар мога да бъда. Обаче ти с поведение на путка какво ще бачкаш, като спрат сделките? На околовръстното, нали?

Коментар

Док ще го прави санитарка...
            Всичко се случва в живота, така че и санитар мога да бъда. Обаче ти... какво ще бачкаш, като спрат сделките?
            Last edited by RUBLA; 28.11.2024, 14:07. Причина: Спазвайте добрия тон!

Коментар

Ми като не повишават заплатите на раздутата до пръсване адинистрация, калинките с големите познания как да сменят работата? Един бакшиш пловдивски ми се похвали - 3 апарта купил въртейки геврека и завлекъл една банка...болел го фара, немал трудов договор, на черно работели всички бакшиши. Поголовно. И се гордее с факта. Купувал ги на името на каката с която живеел. Питам го колко завлече банката. Той - 50 хил лева.
              Давам акъл на Фрости и Трайчо хубавеца понеже са играчи. Джулката може да ги консултира.
              Мии, ти вчера го предупреди - да пази столчето, да не го бутне друга калинка, ама той не слуша...
              Запали Правец-а и включи директно на втора.

Коментар

Кат му дам три етажа ще изкюта повече отколкото послушна калинка.

Коментар

Да, ама мноо поскъпнаа билетите, да го е..а...
                  Ми като не повишават заплатите на раздутата до пръсване адинистрация, калинките с големите познания как да сменят работата? Един бакшиш пловдивски ми се похвали - 3 апарта купил въртейки геврека и завлекъл една банка...болел го фара, немал трудов договор, на черно работели всички бакшиши. Поголовно. И се гордее с факта. Купувал ги на името на каката с която живеел. Питам го колко завлече банката. Той - 50 хил лева.
                  Давам акъл на Фрости и Трайчо хубавеца понеже са играчи. Джулката може да ги консултира.

Коментар

Я, кажи на съфорумците, какъв коптор "продаваш". Дай нЕкоя снимка.
                    "Бизнес"...?!? Мисля доста се изхвърли...

С туристи не се занимавам...

п.п. Има си туристически агенции за тази услуга.

Ама, калинката Трайчо коптор ли предлага срещу реален имот? Ех, какъв веселяк-палячо бил тоя Трайчо ..

Коментар

• Първоначално изпратено от Bailor

Трайо е чиновник/калинка..няма с какво да се похвали, освен с хейт...

Коментар

• Не бре, откак ме гони десет дена с оферти, просто се забaвлявам с теб...

Това, горното вдЕна ли го...?!?

Първоначално изпратено от Traicho_80

Виждаш ми се изгладнял, но си ми леко неприятен. Да ти дам 20 лв, да спреш да ми пишеш? Няма шанс да изкараш комисион от мен - едва ли имаш читави обяви.

Коментар

Ясно е че биха купили за собствени нужди. Това и търсят. Отдаването под наем не е опция към момента с 80% от имотите. Трябва локация, близост до метро или някакъв хъб - учреждения, училища, транспорт, паркоместа, инфраструктура изобщо. Ако бяха инвеститори щяха отдавна да са купили. И спекуланти не са, виждаш че блеят от години. Не знаят и как да отдават, нямат визия и таргет. Ще чупят, нямало да плащат, тези и за Факултета не стават за наематели. Камо ли за наемодатели.
                          Влак нема да има. Аз им казах - дано да са все още запазени когато 2049 хлупнат някъде около Ихтиман. В самия Ихтиман няма да могат.
                          Да, ама мноо поскъпнаа билетите, да го е..а...

Коментар

• Защо ли тази вечер Бертрам не пише:

https://offnews.bg/obshtestvo/vodata...va-834875.html

Коментар

• Я, кажи на съфорумците, какъв коптор "продаваш". Дай нЕкоя снимка.
                              "Бизнес"...?!? Мисля доста се изхвърли...

С туристи не се занимавам...

п.п. Има си туристически агенции за тази услуга.

Първоначално изпратено от Traicho_80 Разгледай мнение

Няма какво да ти казвам. Бизнес с теб нямам желание да правя. Айде лека

Коментар

Трайо чантантаджията стигна до Правец-а и взе да нарежда....
                                Жулката, свършил облъчването на "студентите", и той се нареди на перона...,
                                Амааа, той бързия влак замина...
                                Ясно е че биха купили за собствени нужди. Това и търсят. Отдаването под наем не е опция към момента с 80% от имотите. Трябва локация, близост до метро или някакъв хъб - учреждения, училища, транспорт, паркоместа, инфраструктура изобщо. Ако бяха инвеститори щяха отдавна да са купили. И спекуланти не са, виждаш че блеят от години. Не знаят и как да отдават, нямат визия и таргет. Ще чупят, нямало да плащат, тези и за Факултета не стават за наематели. Камо ли за наемодатели.
                                Влак нема да има. Аз им казах - дано да са все още запазени когато 2049 хлупнат някъде около Ихтиман. В самия Ихтиман няма да могат.

Коментар

Working...
                                X