Първоначално изпратено от bulgarian lev
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Traicho_80 Разгледай мнение
Всичко се случва в живота, така че и санитар мога да бъда. Обаче ти с поведение на путка какво ще бачкаш, като спрат сделките? На околовръстното, нали?Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
� -
Първоначално изпратено от COVID-19 Разгледай мнениеБъркаш, ще построя една боксониерка и ще ти я продам на 7 К€...
- 2 Харесвания
Коментар
� -
Бъркаш, ще построя една боксониерка и ще ти я продам на 7 К€...
п.п. на метър де, да не си помисли друго...
Всичко се случва в живота, така че и санитар мога да бъда. Обаче ти с поведение на путка какво ще бачкаш, като спрат сделките? На околовръстното, нали?
Коментар
� -
Първоначално изпратено от COVID-19 Разгледай мнение
Док ще го прави санитарка...
- 4 Харесвания
Коментар
� -
Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение
Ми като не повишават заплатите на раздутата до пръсване адинистрация, калинките с големите познания как да сменят работата? Един бакшиш пловдивски ми се похвали - 3 апарта купил въртейки геврека и завлекъл една банка...болел го фара, немал трудов договор, на черно работели всички бакшиши. Поголовно. И се гордее с факта. Купувал ги на името на каката с която живеел. Питам го колко завлече банката. Той - 50 хил лева.
Давам акъл на Фрости и Трайчо хубавеца понеже са играчи. Джулката може да ги консултира.
Запали Правец-а и включи директно на втора.
Коментар
� -
Док ще го прави санитарка...Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
� -
Да, ама мноо поскъпнаа билетите, да го е..а...
Давам акъл на Фрости и Трайчо хубавеца понеже са играчи. Джулката може да ги консултира.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
� -
Първоначално изпратено от COVID-19 Разгледай мнениеЯ, кажи на съфорумците, какъв коптор "продаваш". Дай нЕкоя снимка.
"Бизнес"...?!? Мисля доста се изхвърли...
С туристи не се занимавам...
п.п. Има си туристически агенции за тази услуга.
- 1 like
Коментар
� -
Не бре, откак ме гони десет дена с оферти, просто се забaвлявам с теб...
Това, горното вдЕна ли го...?!?
Първоначално изпратено от Traicho_80
Виждаш ми се изгладнял, но си ми леко неприятен. Да ти дам 20 лв, да спреш да ми пишеш? Няма шанс да изкараш комисион от мен - едва ли имаш читави обяви.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение
Ясно е че биха купили за собствени нужди. Това и търсят. Отдаването под наем не е опция към момента с 80% от имотите. Трябва локация, близост до метро или някакъв хъб - учреждения, училища, транспорт, паркоместа, инфраструктура изобщо. Ако бяха инвеститори щяха отдавна да са купили. И спекуланти не са, виждаш че блеят от години. Не знаят и как да отдават, нямат визия и таргет. Ще чупят, нямало да плащат, тези и за Факултета не стават за наематели. Камо ли за наемодатели.
Влак нема да има. Аз им казах - дано да са все още запазени когато 2049 хлупнат някъде около Ихтиман. В самия Ихтиман няма да могат.
Коментар
� -
Я, кажи на съфорумците, какъв коптор "продаваш". Дай нЕкоя снимка.
"Бизнес"...?!? Мисля доста се изхвърли...
С туристи не се занимавам...
п.п. Има си туристически агенции за тази услуга.
Няма какво да ти казвам. Бизнес с теб нямам желание да правя. Айде лека
Коментар
� -
Трайо чантантаджията стигна до Правец-а и взе да нарежда....
Жулката, свършил облъчването на "студентите", и той се нареди на перона...,
Амааа, той бързия влак замина...
Влак нема да има. Аз им казах - дано да са все още запазени когато 2049 хлупнат някъде около Ихтиман. В самия Ихтиман няма да могат.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
�
Коментар