Първоначално изпратено от ratten
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение
Аз досега за пътувания писах. Ти какво точно пишеш, не става ясно....
безнадежен случай си.
ПП никой не ти говори за някакви скъпи полети и мнгозвездни хотели! в момента уиз , райън и няколко други алтернативи в комбинация с ербнб може да видиш и обиколиш много за нормални пари... ама..
спирам по темата, че си губим времето
лека ви вечертова мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
ти даже не разбираш
не те храня, а казвам, че живота ти ще мине в мизерия, че вечер тук да си смяташ цифрите.
човек ти си географ по образование и професия... ако ти не пътуваш кой, но си РОБ на тухлите - не ми пречиш на мен, но е жалко.
ПП часовника тиктака и ако днес можеш утре може да не можеш, че се обади някоя болежка. И не ми казвай, че пътуваш - това твоето е нищо (една-две обиколки с ерконата из европата преди 10г или един пазар в Турция). Пак казвам грехота е, а накрая някой наследник бързо бързо ще разкеши...
наздраве
Коментар
-
ти даже не разбираш
не те храня, а казвам, че живота ти ще мине в мизерия, че вечер тук да си смяташ цифрите.
човек ти си географ по образование и професия... ако ти не пътуваш кой, но си РОБ на тухлите - не ми пречиш на мен, но е жалко.
ПП часовника тиктака и ако днес можеш утре може да не можеш, че се обади някоя болежка. И не ми казвай, че пътуваш - това твоето е нищо (една-две обиколки с ерконата из европата преди 10г или един пазар в Турция). Пак казвам грехота е, а накрая някой наследник бързо бързо ще разкеши...
наздраве
Коментар
-
ти даже не разбираш
наздраве
може ли да кажеш, как ще мине живота на накавръчко
отказа се от имотиту
опари се в акциите
какво го очаква в бъдеше?препоръка е
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнениеБерти ме храни много, но аз съм претърсил цяла Македония, Гърция и Австрия още до 2014г. В Истанбул бях преди няколко месеца. Това ли разбира под стискане? Ще го поздравя и от немската ми банка скоро...
наздравеLast edited by bertram; 10.01.2025, 21:15.това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от pinoccio Разгледай мнение
Е, сега пък стискане. Има си цели стратегии за НИ. Има цял департамент в Икономическия на тази тема, то си е наука. Не е само лавандула.
Коментар
-
Е, сега пък стискане. Има си цели стратегии за НИ. Има цял департамент в Икономическия на тази тема, то си е наука. Не е само лавандула.
- 1 like
Коментар
-
викаш цял живот мизерия и стискане, за да броим всяка вечер тухлите на по една ракия
това ли е да си добре?
- 2 Харесвания
Коментар
-
Така, де, ама и надолу капе от него. Не можем да бъдем като Бъфет, затова можем да бъдем поне като бай Лорда.
това ли е да си добре?
това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
- 1 like
Коментар
-
в основата на пирамидата знаеш кои са ... също и кой е строил пирамидите (като изключим конспирациите с извънземните)
...та богатството е нагоре..
Коментар
-
Изводът ти е лек нонсенс. Защото тази пирамида не би могла да съществува, ако основата й е от загубеняци, дето мъкнат тухли натам насам. Това е пирамида на богатството на един бранш и чисто математически тя не би могла да съществува без своята основа. Просто в основата печалбата е по-ниска и нараства към върха.)
...та богатството е нагоре..това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
- 1 like
Коментар
-
да производителите на НИ жънат яко спор няма - хайпа директно техните джобчета пълни + скачените към тях сектори.
както казваш дребните животинки кътат и купуват, но това именно прави тези на върха на пирамидата толкова богати.
Коментар
-
Първоначално изпратено от unimog Разгледай мнениеИзминалата година обаче донесе и невиждано отдавна явление - закриване на заводи. След като в средата на 2024 г. германската "Леони" обяви, че прекратява производството на автомобилни кабели в Плевен, подобна новина дойде и от японската "СЕ Борднетце - България". От тази година спира производството на кабели в Мездра, а заводът в Карнобат ограничава капацитета си. След голям пожар в завода в Стамболийски британският производител на хартия "Монди" също реши да не възстановява мощностите и да прекрати производството в страната.
https://www.capital.bg/biznes/promis...k_se_promenia/
И кухият балонизирант лев ще трябва да бъде префиксиран към други стойности.
А за всички ипотекари има неприятната клауза по договорите им за автоматично превалутиране на размера на кредита спрямо обезценяване на курса на лева....( ! ) Мнението ми води до фалит и финансови загуби
Коментар
Коментар