If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Ти още малко и в Бг мамма при разбирачките ще ме пратиш. Но аз не съм за това високо ниво. Бива ли така, Прости? Там и от имоти, и от медицина разбират, и от гримове, и от джуки...също като теб. Ще им дам идея ако разрешиш как да се сдобият с имоти. По твоя модел. Може ли?
Ааа-не, при ония злобни и проклети бабишкери в бг-(из)мама нямаш работа !
При дебилите от ретардуер.бг форума също в никакъв случай !
В тези два форума не бих пратил и най-големите ми врагове...
Чак се плаша как може да има толкова глупави и злобни хора, като им чета писанията...
Форумът на Инвестора е от последните останали български форуми, където все още може да се прочете и научи нещо смислено и полезно.
( ! ) Мнението ми води до фалит и финансови загуби
Ти глей как ще почнат да се местят в темата за наемите след Нова година. Щот с наследствен коптор от некое село не се купува и клозет и у Пазарджик даже, камо ли София.
Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Ти си гледай столчето в службицата да е топло и да не му се разхлаби колелцето и да те бутне друга калинка че ще трябва да те вземам на компа за секретарка.
Като гледам как пише, май до секретарка няма да се "докара".
Вземе да обърка някоя епикриза и ще вкара в беля.
Мискя, че го подценяваме и не е фелдшер, а е джи пи (пред пенсия) в някоя забутана поликлиника.
Ти си гледай столчето в службицата да е топло и да не му се разхлаби колелцето и да те бутне друга калинка че ще трябва да те вземам на компа за секретарка.
Не бих го нарекъл схемаджия, а анти инвеститор-прахосник, истинските инвеститори, добавят имоти и злато, както аз процедирам...това да продаваш наследство и да купуваш други активи си е цигански алъш-вериш му казваха навремето..
Ми той пишман и от зор. Ако го рита в кокалчетата жена му кво да праи човека. Калинка администраторка на службица, пази си мястото че ако го изритат увисна и без работа.
Ти още малко и в Бг мамма при разбирачките ще ме пратиш. Но аз не съм за това високо ниво. Бива ли така, Прости? Там и от имоти, и от медицина разбират, и от гримове, и от джуки...също като теб. Ще им дам идея ако разрешиш как да се сдобият с имоти. По твоя модел. Може ли?
Вие, с ония варненския, сте опредeлено олигофрени...
Когато не се договорят условия по договор, предпочитам да запазя имиджа си и да работя коректно с другата страна. Не сме постигнали условие по определени параметри и толкоз. Върнах им депозита и следващите перонци се качиха днес. Какво толкова се учудваш...?!?
Чак па и "разбирачи" станaхте на сделки...
Парите идват впоследствие...
Чиче, мери си приказките. Не съм те обиждал, така че държа да ми говориш с нужното уважение!
Коментар