IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от kinyalo Разгледай мнение

ПС: Всичи сме брокери и това е заговор да сложим ръка на изстраданите ви спестявания. Не се давайте
    Съвет към всички, които четат темата - за да не могат разни хиени като никалайчо да ви вземат спестяванията,
    просто не държте парите си, и авоарите си в български банки.
    Вкарвайте всичко в злато и в биткойнс.
    Така ще сте защитени - ако стане нещо, дори измамниците от НАП няма да могат да ви ги вземат или запорират....

( ! ) Мнението ми води до фалит и финансови загуби

Коментар

Казакс от ЕЦБ: Трябва да намалим лихвите още, проблемът с инфлацията е почти решен

https://www.investor.bg/a/539-banki-...-pochti-reshen

Очакват ни още години рев в темата

Не се косете, под наем не е лошо, само не си стойте в детските (това нанася непоправими щети на психиката).
      ПС: Всичи сме брокери и това е заговор да сложим ръка на изстраданите ви спестявания. Не се давайте

Коментар

• Казакс от ЕЦБ: Трябва да намалим лихвите още, проблемът с инфлацията е почти решен

https://www.investor.bg/a/539-banki-...-pochti-reshen

Очакват ни още години рев в темата

Не се косете, под наем не е лошо, само не си стойте в детските (това нанася непоправими щети на психиката).

Коментар

• Леле, тук колко ника подскочиха като ги нарекоха брокери. Хахаххаа, ама вие май не се усещате, че така доста лесно се разпознавате.

Коментар

• Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение
            Прогнози за 2025 г.

Очакванията за следващата година са цените да продължат да растат с умерени темпове – между 10% и 15%.

https://safenews.bg/brokeri-s-tezhka...a-prez-2025-g/

Ами, сега....
            -----------------------

Фейк !
            За последните 2 години имате спад на цените на имотите с -50% !
            Доказано нагледно с данни от сайтчето ви.

( ! ) Мнението ми води до фалит и финансови загуби

Коментар

• Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение
              Прогнози за 2025 г.

Очакванията за следващата година са цените да продължат да растат с умерени темпове – между 10% и 15%.

Ами, сега....
              a, сега умерени ли станаха 15%
              преди 7-8 години им викаха балон
              препоръка е

Коментар

• Прогнози за 2025 г.

Ами, сега....

Коментар

• Първоначално изпратено от pwise Разгледай мнение

Това е доста широко разпорстранено сред инженерите - мислите, че всеки трябва да е тясно специализиран в едно нещо и да няма мнение по нищо друго. Често обаче този тип инженери са доста некадърни, малко са от типа - аз така от 30г. го правя, ти няма да ми обясняваш. За това от инженер предприемач не става и ги гледам как много кадърни инженери работят за пълни селяни - защото ги е страх от света и да излязат от зоната си на комфорт, страх ги е да поемат и най-малкия риск, страх ги е да не ги помислят за тъпи ако питат нещо което не знаят. Абе направо страхливци, и за това често шеф им е най-големия тъпанар.

Та това че си инжeнер, доктор или финансист означава ли че не трябва да се интересуваш от нищо и да си кон с капаци? Ако си чистачка само от ла*на ли трябва да се интересуваш? Ей много странни разсъждения.
                  Доста точно описание на този подвид тесни специалисти.

Дотолкова е разпространено тунелното им мислене, че един по-възрастен мой колега ги нарича “селективни умове”. Всеки път, когато се налага да се работи с подобен клиент е мъка подобна на зъболечението.

Изключително високо самомнение обаче само вътре в Кулата от абанос и кристал. При схемите и чертежите е лесно, обаче при общуване със себеподобни е драма.

Абсолютна неспособност за емоционална интелигентност или не дай Боже по-разчупено мислене и откъсване от познатите коловози.

А външният свят изисква други умения и аутизмът като тенденция в общуването не помага.

На един такъв в една мега голяма западна банка ейч ар отделът му каза в прав текст, че за ръководни длъжности се промотират хуманитарни профили поради наличието на повече Софт скилс за ръководене на екипи. Мъка беше голяма. Не знам дали разбра какво точно му казаха.
                  Last edited by Selena2024; 02.12.2024, 08:27.

Коментар

Както винаги, грешиш.
                    Николайчо,кога си написал един пост и той да истина?
                    Аз поне за 4-5г не си спомням такъв.
                    Но сега да ти вярваме викаш
                    "Повече от два"..това те издаде .Както и реакцията ти когато се говори за ипотеки
                    Набъкан с ипотечки и ще изгориш като Жана дАрк
                    Last edited by danetha; 02.12.2024, 06:23.

Коментар

• Първоначално изпратено от better Разгледай мнение

Ти откъде знаеш, че нямам? На боб ли гледаш?
                      Имаш, имаш. И апарт за 300К€ имаш, но чекаш да стане 30К€ и тогава да го лъзнеш, знам аз.
                      Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс

Коментар

• Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение

Ми то така се кешира. Ако имаше 3 коина един кешираш, другите държиш. Но ти немаш и има да чекаш с третинка да купиш. Ще трябва да разкешиш единия си апарт за 300К€ на топ локейшън.
                        Е, ти го преби...

Коментар

• Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение

Ми то така се кешира. Ако имаше 3 коина един кешираш, другите държиш. Но ти немаш и има да чекаш с третинка да купиш. Ще трябва да разкешиш единия си апарт за 300К€ на топ локейшън.
                          Ти откъде знаеш, че нямам? На боб ли гледаш?

Коментар

• Нали се сещаш, че за тази една година, сме доста напред.
                            Такива ловци на "падащи ножове" много съм ги видял...

Първоначално изпратено от better Разгледай мнение

Ако кешира - ще падне, ще постои там 1 год, ние пак ще натварим вагоните ефвтинко, а ти пак ще гледаш....
                            Last edited by X_Y; 02.12.2024, 09:30.

Коментар

• Първоначално изпратено от better Разгледай мнение

Ако кешира - ще падне, ще постои там 1 год, ние пак ще натварим вагоните ефвтинко, а ти пак ще гледаш....

Коментар

• Само че нито със злато, нито с кон могат да формализират и финализират сделка и да платят. Ще трябва да разкешат първо и платят със законно парично средство - евро или лев, или друга валута.

Коментар

Working...
                                X