If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Късно е, но имат хоризонт да го отгледат до 18 г. За мъжът не се знае дали ще изкара до тогава.
Мои колеги станаха бащи на 40+, няколко човека. Има и такива, които са 40+ и все още не са станали бащи. Дори можех на 25 г да стана баща, защото имах хубава работа, но нямаше жена за целта.
Е как в милионна София да няма бре Евго? Дигаше ли самальота ?
Късно е, но имат хоризонт да го отгледат до 18 г. За мъжът не се знае дали ще изкара до тогава.
Мои колеги станаха бащи на 40+, няколко човека. Има и такива, които са 40+ и все още не са станали бащи.
Дори можех на 25 г да стана баща, защото имах хубава работа, но нямаше жена за целта.
германците им налиберастчиха тока и от 10цента стана 40.
Ние сме просто 10 години назад, но ще наваксаме за 1 петилетка - макс до 2030 ако още сме в ЕС (ака има все още туй недоразумение) и нашио ток ще е левче кефче, опс ма то и левче няма да има, така че 0,5€квч
Из българската дълбока провинция също няма млади жени. Но мъжете си стоят там и не предприемат нищо. Има един момент, че най-рано се женят най-простите и най-неучилите.
Ние сме просто 10 години назад, но ще наваксаме за 1 петилетка - макс до 2030 ако още сме в ЕС (ака има все още туй недоразумение) и нашио ток ще е левче кефче, опс ма то и левче няма да има, така че 0,5€квч
Ми нали и у нас искат да го либерастчат. За това става дума.
Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Точно така. Отдавна го казвах. Първите мислещи и ориентирани шваби още преди година и половина оглеждаха и който намери захлупи у нас. Още преди да хлупна къщето го знаех.
У нас също ще вдигнат електричеството, но като цяло живот за тях у нас е къде-къде по-добре.
Е, тогава путьо им даваше газ и беше еФтина, ми сега... ?!?
Швабите ше пазаруват у нас...
Заграждаме де що можем...
Точно така. Отдавна го казвах. Първите мислещи и ориентирани шваби още преди година и половина оглеждаха и който намери захлупи у нас. Още преди да хлупна къщето го знаех.
У нас също ще вдигнат електричеството, но като цяло живот за тях у нас е къде-къде по-добре.
Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Много добре казано,а и "Ганю" е с претенции,и затова времето си минава и се сещат на 50-60 години и горките деца където раждат,кой ще ги гледа като станат на 10-12 години. Един биш колега на 64 години,жена му на 53 роди...
Мои колеги станаха бащи на 40+, няколко човека. Има и такива, които са 40+ и все още не са станали бащи.
Дори можех на 25 г да стана баща, защото имах хубава работа, но нямаше жена за целта.
Спор няма. Аз съм Винаги съм с единия крак в България. Не ти е фактор апартамента. Нито ти е фактор “Ганка”. За да ражда “Ганка” ѝ трябва поне “Ганю”
Много добре казано,а и "Ганю" е с претенции,и затова времето си минава и се сещат на 50-60 години и горките деца където раждат,кой ще ги гледа като станат на 10-12 години. Един биш колега на 64 години,жена му на 53 роди...
Е сега баш Малага … села обезлюдени има бол. Горе по пущинаците. Пълни с евговци без жени. Бяха им измислили да идват едни автобуси с жени - оказа се успешен експеримент.
Из българската дълбока провинция също няма млади жени. Но мъжете си стоят там и не предприемат нищо. Има един момент, че най-рано се женят най-простите и най-неучилите.
Коментар