If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
честно казано не мога да кажа точно как ще се случат нещата, но със сигурност ще има нещо кофти.
много време я караме безметежно и пара бол, а това никога не завършва добре
и въпреки това не може да прогнозираме мау в имотиту?
ти сега направо ще ме удариш в земята
ако кажеш, че си грешил за големото мау последните 7-8 години
честно казано не мога да кажа точно как ще се случат нещата, но със сигурност ще има нещо кофти.
много време я караме безметежно и пара бол, а това никога не завършва добре
това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Абе, продължава да си прогнозира, по-точно мечтае, той е избрал ролята на балсам за перона. Рано или късно ще познае и няма да му е повлияла пещерската, а съвсем други фактори .
не знам. не е като допреди 1-2 години, когато свалячите се изхвърляха с прогноза за мау на всеки 3-4 месеца
сега дори доайена на свалячите - бъртрам не смее да прогнозира мау
Абе, продължава да си прогнозира, по-точно мечтае, той е избрал ролята на балсам за перона. Рано или късно ще познае и няма да му е повлияла пещерската, а съвсем други фактори .
като за начало - очаквам 2025-та да бъде тежка за много сектори
ще има съкращения, ще има рязане на разходи
срещу това седи една лакома администрация и сума държавни на хранилката.
скока на доходите 2022-3-4-та започва да тежи на много фирми, а няма толкова бизнес, че да го компенсира
доста мога да напиша, но не искам, че сме във времевия хоризонт на пещерската.
ПП Европа е крачка пред нас - там вече има съкращения на доста скъпоплатени работни места - именно защото не може да им изкарват заплатите.
и въпреки това не може да прогнозираме мау в имотиту?
ти сега направо ще ме удариш в земята
ако кажеш, че си грешил за големото мау последните 7-8 години
не знам. не е като допреди 1-2 години, когато свалячите се изхвърляха с прогноза за мау на всеки 3-4 месеца
като за начало - очаквам 2025-та да бъде тежка за много сектори
ще има съкращения, ще има рязане на разходи
срещу това седи една лакома администрация и сума държавни на хранилката.
скока на доходите 2022-3-4-та започва да тежи на много фирми, а няма толкова бизнес, че да го компенсира
доста мога да напиша, но не искам, че сме във времевия хоризонт на пещерската.
ПП Европа е крачка пред нас - там вече има съкращения на доста скъпоплатени работни места - именно защото не може да им изкарват заплатите.
това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Трябва да се договорят първо двамата корифеи, дали ще е стагфлация или дефлация.
Коментар