IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от COVID-19 Разгледай мнение

Може, ако имаш нужда - мога да помогна.
    Супер, евала, че можеш да съпортваш в такива неща, щото моята брокерка откак се разкъса между Столицата и морето, не й се занимава само с такива, като мен...интересни са ми нива на вноска за доход 2,300лв. и такива за 3600лв. ориентировъчно....на лични, че тука има много чакали...

Коментар

Всяка година Ъп.
      А, ония коньовския "интелект", кога рипаше на 13.03.2020-та, какъв "пророк" бил, тук се изредиха една камара да го "поздравяват" за "успешната прогноза".
      4 1/2 (четири и половина) години след това, фактите говорят.
      Не уцели на ментор накавръка и това си е.

Коментар

• Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение

Не става въпрос за бизнес, аз не се занимавам с такъв. Интересно ми е, обаче, мога ли да изтегля два потребителски кредита по 80К, за два различни дохода, паралелно? Общо 160 000.
        Може, ако имаш нужда - мога да помогна.

Коментар

• Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение

Само на капиталовите може да умножаава 80К. И за гараж не стигат вече. А за бизнес, да зареди със стока някой магазин да. За нещо повече едва ли са достатъчни.
          Виж аз мога с 80К да си купя неща за тестове в моята сфера и да ги избия по 3 за месеци. Има леко административно неудобство само.
          Не става въпрос за бизнес, аз не се занимавам с такъв. Интересно ми е, обаче, мога ли да изтегля два потребителски кредита по 80К, за два различни дохода, паралелно? Общо 160 000.

Коментар

• Първоначално изпратено от nradev1111 Разгледай мнение

Какъв бизнес с 80К лева. Спекулацията не е бизнес
            Само на капиталовите може да умножаава 80К. И за гараж не стигат вече. А за бизнес, да зареди със стока някой магазин да. За нещо повече едва ли са достатъчни.
            Виж аз мога с 80К да си купя неща за тестове в моята сфера и да ги избия по 3 за месеци. Има леко административно неудобство само.
            Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс

Коментар

• Я, кажи при кой нотариус прави ипотека за 300 К за 1000 BGN... ?!?

Кои сте тези, които я правихте сделката...?!?

Първоначално изпратено от nradev1111 Разгледай мнение
              Скоро правихме сделка за тристаен с ипотека за 300 000 лв.Банката определи нотариуса и таксата беше само 1000лв.Сметай колко процента е ,ако можеш.Скалата е дегресивна.За по-големи суми процента е по-малък.
              Last edited by COVID-19; 09.12.2024, 19:19.

Коментар

• Счети, с панеляка в дружба, не знам коя част, аре да си допиеш пърцуцата и да си лЕгаш...

Марш обратно в ПУЦа за шофьори да доучиш аритметиката

Коментар

• Първоначално изпратено от два_таралежа Разгледай мнение

Момчета и момчета, купувайте смело! Знаете през годините когато берджо предрече спад, какво се случва с цените на имотите, нали.
                  Всяка година Ъп.
                  А, ония коньовския "интелект", кога рипаше на 13.03.2020-та, какъв "пророк" бил, тук се изредиха една камара да го "поздравяват" за "успешната прогноза".
                  4 1/2 (четири и половина) години след това, фактите говорят.
                  Last edited by COVID-19; 09.12.2024, 19:00.

Коментар

• Първоначално изпратено от два_таралежа Разгледай мнение

Момчета и момчета, купувайте смело! Знаете през годините когато берджо предрече спад, какво се случва с цените на имотите, нали.
                    Само, докато се точи спор за акции днес, цените на НИ натовариха 5-6€/м2

Коментар

Не го слушай тоя!
                      Каквото си намислил и по усет - прави го!
                      Имаш си застраховките...

п.п. Перонците само "мозък" ръсят.
                      Марш обратно в ПУЦа за шофьори да доучиш аритметиката

Коментар

Ми естествено, че ще ти дават за тоалетна хартия.

Ами той Лорда точно артия ще купува с потребителския кредит.

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение

очаквам 2025-та да бъде трудна за бизнеса

винаги има вратичка за нов дълг и популистко харчене към дрържавния сектор, но моята прогноза засега е

рецесия (ако, че статистиката ще каже че има ръст), проблеми в аутсорс индустрията (съкращенията започнаха) + начало на спад в цените на НИ.

казано несериозно от 1 до 15% по-ниски цени в края на 2025-та

дано бъркам за рецесията!

Коментар

• Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение

Ливъридж 1:4 не е много опасен, но вероятност за зануляване се усилва 4 пъти. Въпреки, че аз съм в 3 ETF u с по малки експозиции в две добивни и 1 техно, която също ще разкарам при първа възможност
                            Не го слушай тоя!
                            Каквото си намислил и по усет - прави го!
                            Имаш си застраховките...

п.п. Перонците само "мозък" ръсят.

Коментар

• Първоначално изпратено от nradev1111 Разгледай мнение

Те дават ливъридж да си купиш акции или други финансови инструменти.Ипотеки и потребитлски не дават не дават бре
                              Ливъридж 1:4 не е много опасен, но вероятност за зануляване се усилва 4 пъти. Въпреки, че аз съм в 3 ETF u с по малки експозиции в две добивни и 1 техно, която също ще разкарам при първа възможност

Коментар

• Ми естествено, че ще ти дават за тоалетна хартия.

Те дават ливъридж да си купиш акции или други финансови инструменти.Ипотеки и потребитлски не дават не дават бре

Коментар

Working...
                                X