Първоначално изпратено от COVID-19
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от COVID-19 Разгледай мнение
Всяка година Ъп.
А, ония коньовския "интелект", кога рипаше на 13.03.2020-та, какъв "пророк" бил, тук се изредиха една камара да го "поздравяват" за "успешната прогноза".
4 1/2 (четири и половина) години след това, фактите говорят.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение
Не става въпрос за бизнес, аз не се занимавам с такъв. Интересно ми е, обаче, мога ли да изтегля два потребителски кредита по 80К, за два различни дохода, паралелно? Общо 160 000.
Коментар
-
Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение
Само на капиталовите може да умножаава 80К. И за гараж не стигат вече. А за бизнес, да зареди със стока някой магазин да. За нещо повече едва ли са достатъчни.
Виж аз мога с 80К да си купя неща за тестове в моята сфера и да ги избия по 3 за месеци. Има леко административно неудобство само.
Коментар
-
Първоначално изпратено от nradev1111 Разгледай мнение
Какъв бизнес с 80К лева.Спекулацията не е бизнес
Виж аз мога с 80К да си купя неща за тестове в моята сфера и да ги избия по 3 за месеци. Има леко административно неудобство само.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
- 1 like
Коментар
-
Я, кажи при кой нотариус прави ипотека за 300 К за 1000 BGN... ?!?
Кои сте тези, които я правихте сделката...?!?
Първоначално изпратено от nradev1111 Разгледай мнениеСкоро правихме сделка за тристаен с ипотека за 300 000 лв.Банката определи нотариуса и таксата беше само 1000лв.Сметай колко процента е ,ако можеш.Скалата е дегресивна.За по-големи суми процента е по-малък.Last edited by COVID-19; 09.12.2024, 19:19.
- 1 like
Коментар
-
Счети, с панеляка в дружба, не знам коя част, аре да си допиеш пърцуцата и да си лЕгаш...
Марш обратно в ПУЦа за шофьори да доучиш аритметиката
Коментар
-
Първоначално изпратено от два_таралежа Разгледай мнение
Момчета и момчета, купувайте смело! Знаете през годините когато берджо предрече спад, какво се случва с цените на имотите, нали.
А, ония коньовския "интелект", кога рипаше на 13.03.2020-та, какъв "пророк" бил, тук се изредиха една камара да го "поздравяват" за "успешната прогноза".
4 1/2 (четири и половина) години след това, фактите говорят.Last edited by COVID-19; 09.12.2024, 19:00.
Коментар
-
Първоначално изпратено от два_таралежа Разгледай мнение
Момчета и момчета, купувайте смело! Знаете през годините когато берджо предрече спад, какво се случва с цените на имотите, нали.
Коментар
-
Първоначално изпратено от COVID-19 Разгледай мнение
Не го слушай тоя!
Каквото си намислил и по усет - прави го!
Имаш си застраховките...
п.п. Перонците само "мозък" ръсят.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от COVID-19 Разгледай мнениеМи естествено, че ще ти дават за тоалетна хартия.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
очаквам 2025-та да бъде трудна за бизнеса
винаги има вратичка за нов дълг и популистко харчене към дрържавния сектор, но моята прогноза засега е
рецесия (ако, че статистиката ще каже че има ръст), проблеми в аутсорс индустрията (съкращенията започнаха) + начало на спад в цените на НИ.
казано несериозно от 1 до 15% по-ниски цени в края на 2025-та
дано бъркам за рецесията!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение
Ливъридж 1:4 не е много опасен, но вероятност за зануляване се усилва 4 пъти. Въпреки, че аз съм в 3 ETF u с по малки експозиции в две добивни и 1 техно, която също ще разкарам при първа възможност
Каквото си намислил и по усет - прави го!
Имаш си застраховките...
п.п. Перонците само "мозък" ръсят.
Коментар
-
Те дават ливъридж да си купиш акции или други финансови инструменти.Ипотеки и потребитлски не дават не дават бре
Коментар
-
Ми естествено, че ще ти дават за тоалетна хартия.
Те дават ливъридж да си купиш акции или други финансови инструменти.Ипотеки и потребитлски не дават не дават бре
Коментар
Коментар