Първоначално изпратено от Minaiivan
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от better Разгледай мнение
Които обещаха да напуснат ЕС и да върнат марката. Ако тва стане, тук ще сме по-зле от Армения, Грузия или Молдова.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
прекалено напред гледате - до тогава я камилата я камиларя
гледайте 25-26-та , защото според мен светът (запада визирам, другия вече се разбута) ще се разбута, а ние на гол тумбак с чифте тухли...нямаме много къде да се скатаем.
Едно нещо няма, дето да е същото от 12.2019 насам ... имам чувството, че тия 5 години съм живял 8 живота.
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
гледайте 25-26-та , защото според мен светът ще се разбута, а ние на гол тумбак с чифте тухли...нямаме много къде да се скатаем.
Тръмп за един ден почна да рине колумбийските боклуци от държавата, онез не ги приели и им вдигнал митата с 25-50%. Няма лабаво…
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
обаче, ако случайно спада вземе, че подарни
и настъпи около 2047-48,
няма да му позволим да обере лаврите
а ще го припишем на ии
гледайте 25-26-та , защото според мен светът (запада визирам, другия вече се разбута) ще се разбута, а ние на гол тумбак с чифте тухли...нямаме много къде да се скатаем.това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
- 2 Харесвания
Коментар
-
Които обещаха да напуснат ЕС и да върнат марката. Ако тва стане, тук ще сме по-зле от Армения, Грузия или Молдова.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение
Така е, ама джендър-зеленизма, все повече отстъпва в Германия, спаднаха и цените на имотите там. АзГ аплодираха с възторг Мъск след видеообръщението му и скоро и в Европа ще управляват патриоти и крайно десни, а цените на имотите там ще се стабилизират.
Коментар
-
Хитро го е измислил, липсата на спад и до 2049г. да продължи, той ще прехвърли вината на ИИ.
и настъпи около 2047-48,
няма да му позволим да обере лаврите
а ще го припишем на ииLast edited by ratten; 26.01.2025, 21:34.
- 1 like
Коментар
-
омръзнА му сам да генерира неверни предсказания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Tepix Разгледай мнение
Тоя от аватара ти почна да бърка на много хора - докато се занимава с името на Мексиканския поток и с Гренландия, хората чакат да успокои инфлацията и да сложи юздите на частното здравеопазване. Вместо това Мъск се бута в изборите ... в Германия, докато по време на кампанията говореше за приоритетите пред САЩ.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Tepix Разгледай мнение
Тоя от аватара ти почна да бърка на много хора - докато се занимава с името на Мексиканския поток и с Гренландия, хората чакат да успокои инфлацията и да сложи юздите на частното здравеопазване. Вместо това Мъск се бута в изборите ... в Германия, докато по време на кампанията говореше за приоритетите пред САЩ.
Коментар
-
Хитро го е измислил, липсата на спад и до 2049г. да продължи, той ще прехвърли вината на ИИ.
Коментар
-
омръзнА му сам да генерира неверни предсказания
- 2 Харесвания
Коментар
-
Забавно е от колко кладенчета събира вода за да продължава да заблуждава перонообитателите. Ама, тоя от аватара ми бръкна с боксова ръкавица в дирниците на родните соросоиди....сформираното правителство, също
- 1 like
Коментар
Коментар