IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение

Как тъй не помниш!? Това не е ли един от основните препъни камъни у УНСС-то?
    Наздраве!

П.П. Аз, с моята дългосрочна памет, за повечето изпити и номера на въпроса от конспекта помня.
    Уцелил е ларж професор дето пише слаб 4

Коментар

• Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение

търговия, ти?
      Индустрия редовно магистър
      Last edited by nradev1111; 16.12.2024, 21:04.

Коментар

кака, ти сега на съмнения ли ме подлагаш

със сигурност имаше един калъф, май по статистика, който мого късаше и там минах от втория път
        висях на косъм и по търсовско право първа част, защото няколко човека не благоволихме да купим двата учебника,
        които преподаватела носеше с илиянски чанти в лекциите

но аз бях задочно и доста след набора си
        Ядосах се на дъщеря ми, защо не е записала икономика на английски в УННС, ама вече не й се ядосвам...

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение

Наздраве!

П.П. Аз, с моята дългосрочна памет, за повечето изпити и номера на въпроса от конспекта помня.
          кака, ти сега на съмнения ли ме подлагаш

със сигурност имаше един калъф, май по статистика, който мого късаше и там минах от втория път
          висях на косъм и по търсовско право първа част, защото няколко човека не благоволихме да купим двата учебника,
          които преподаватела носеше с илиянски чанти в лекциите

но аз бях задочно и доста след набора си
          препоръка е

Коментар

• Първоначално изпратено от nradev1111 Разгледай мнение

Ти коя специалност завърши?
            търговия, ти?
            препоръка е

Коментар

• Първоначално изпратено от corner Разгледай мнение

очаква се всички да достигнат до тоя извод , след като опитат от печалбите
              Хаха, да, като опитат от липсата на печалба от личното ползване внушаваш, ама, я се опитай дори 1 купувач, да се откаже да закупи за лично ползване, да видим, дали ще успееш?

Коментар

• Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение
                Хората купуват за лично ползване

очаква се всички да достигнат до тоя извод , след като опитат от печалбите

Коментар

• Въпреки успокояването на пазара и по-слабо активните купувачи, драстичен спад в броя на сделките няма да има. Хората купуват за лично ползване и докато имат добри доходи, сделки ще се случват”, допълва Тенекеджиева.

Според нея движението на ценовите нива зависи от пазара, но не изключва през следващата година да станем свидетели на допълнителни ръстове, движени от очакванията за членство в евозоната.

https://boulevardbulgaria.bg/article...uvat-pravilata

Коментар

е, не помня
                    Ти коя специалност завърши?

Коментар

е, не помня
                      Наздраве!

Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
                      Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от tetris12 Разгледай мнение

Салона ако се казва "При Юсуф"...
                        ПрЪва писта е там....

Коментар

• Първоначално изпратено от BONI Разгледай мнение

зависи коя част на тялото постригва...
                          Салона ако се казва "При Юсуф"...

Коментар

0 номер май не изисква кой знае какви умения. Вероятно социален контакт и махленски клюки.
                            зависи коя част на тялото постригва...

Коментар

0 номер май не изисква кой знае какви умения. Вероятно социален контакт и махленски клюки.
                              Това е 100% сигурно...

Коментар

• Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение

В София се подстригвам в много хубав салон до блока ми за 15 лв, а 0 номер е 10 лв.

Коментар

Working...
                                X