Първоначално изпратено от better
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от better Разгледай мнение
Браво. Замогнал си се.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение
А, аз страдах,че си ме сложил в игнора, явно не си, пич сиLast edited by better; 19.01.2025, 22:28.
Коментар
-
Първоначално изпратено от better Разгледай мнение
На колко ГПР?Last edited by Bailor; 19.01.2025, 22:03.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
лордче, 90% от понижителите са такива лица
останалите 10 са бъртрам
Коментар
-
С удоволствие, мила Селена, лице с кверулантно поведение.
останалите 10 са бъртрампрепоръка е
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bailor
Много беше забавен с писмата до всички ЦБ. А, как ме заплашваше, че щели да ми вдигнат лихвата по потребителския кредит!!! Безценно, лихвата и през новата 2025г. си остана 4,2% ГПР. Кредитът е до 01.04.2026г.За wet back Segato, също имам "лоши" новини, за един от апаратите ми, днес се сдобих с чисто нов хладилник. Щото той държеше да попита, дали инвеститорите в имоти, разполагаме с хладилници, перални, кафе автомати и микровълнови печки
- 2 Харесвания
Коментар
-
С удоволствие, мила Селена, лице с кверулантно поведение.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Selena2024 Разгледай мнение
Ти на мене ми събра спатиите с друг твой съдебен термин за хората дращещи жалби без смисъл. Сериозно, моля припомни ми го. Обогатих се
- 1 like
Коментар
-
"Интелигентният" segato, беше супер потресен, че аз владея термини от Тексас. Акълът му трудно побра, че българин може да знае, какво означава wet back. Според мен, това го довърши емоционално....
които дават прогнози за срив в имотиту в бг сайтовепрепоръка е
- 2 Харесвания
Коментар
-
"Интелигентният" segato, беше супер потресен, че аз владея термини от Тексас. Акълът му трудно побра, че българин може да знае, какво означава wet back. Според мен, това го довърши емоционално....
Коментар
-
Искам да се видим и да си споделим неща, аз също много те уважавам и почитам!Ще обсъдим инвестиционните стратегии.Пиши ми на мейла телефона.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Майстора233 Разгледай мнение
За тая работа се съмнявам, Ганьо дори и замогнал се си остава Ганьо.
Наистина Ганьо, колкото и да се замогне пак ще си остане Ганьо. Затова си мисля, че тоя номер със скъпия ток нЕма да мине. Още при обсъждането на това, шопитИ ще излезнат със .... сопитИ.Last edited by better; 19.01.2025, 00:57.
Коментар
Коментар