Първоначално изпратено от vikhunter
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение
Не знам какви бизнеси имаш и не ме интересува. А и не си доказал с какво си по-напред. Няма да изрязвам нищо, щото ми харесва. Само не ми харесва, бизнесмен с много бизнеси, да е изключително толкова неграмотен за да си помисли дори, че в дискусията в този сайт, нещо зависи от мен!!! Явно и аз мога да започна голям бизнес!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Sranimir2024 Разгледай мнение
Да един в кеш. Не съм рентиер. Както вече споменах в друга сфера съм. Иначе е във Варна. Сега спокоен ли си.
Коментар
-
Не знам какви бизнеси имаш и не ме интересува. А и не си доказал с какво си по-напред. Няма да изрязвам нищо, щото ми харесва. Само не ми харесва, бизнесмен с много бизнеси, да е изключително толкова неграмотен за да си помисли дори, че в дискусията в този сайт, нещо зависи от мен!!! Явно и аз мога да започна голям бизнес!!!
и понижители няма вече
едни жалки подобия само
няма с кого една гаргара да си направи човекпрепоръка е
Коментар
-
Първоначално изпратено от vikhunter Разгледай мнениеПреди 20 години взехме апартамент /2 спални + дневен тракт/ на 7,8% лихва.
Днес беше последната вноска по първата ни ипотека.
Мерси, мерси, мерси.препоръка е
Коментар
-
Първоначално изпратено от Sranimir2024 Разгледай мнениеС един апартамент няма как да стана милионер. Има и други бизнеси освен тухли. Като искаш го изрежи щом не ти харесва ,че съм по напред . Дреме ми на шапката Байлор
Коментар
-
А, защо си толкова фрустриран тогава, ако това е вярно???? Купил си 1 имот, ако е вярно...само един!! Сигурно и с ипотека.
Ти си бил голям веселяк бе Сральо!!! Милионер с един апарт от 127м2Даже не смея да питам, дали е в София!
Коментар
-
Хахаха и с този апарт ли стана милионер????
Докажи с НА, за да не ти изтрия лъжовното мнение..
Коментар
-
Няма какво да се дуя.. Аз купих още през 2016г 117кв с парко място за 115каймета. И пак си няколко стъпала надолу. Трудно се става МалеОнер ,ама се случва на някого.
Докажи с НА, за да не ти изтрия лъжовното мнение..Last edited by Bailor; 20.03.2025, 20:10.
Коментар
-
Няма какво да се дуя.. Аз купих още през 2016г 117кв с парко място за 115каймета. И пак си няколко стъпала надолу. Трудно се става МалеОнер ,ама се случва на някого.
Ти си бил голям веселяк бе Сральо!!! Милионер с един апарт от 127м2Даже не смея да питам, дали е в София!
Last edited by Bailor; 20.03.2025, 20:17.
- 1 like
Коментар
-
Мале, Мале, накъде избиха нещата. 21-ва, га купувах в Бургас, Накавръчко ме плашеше с лихви, а му пригласяха Ортодокси, Беърфокси и Лаконици, че срива е започнал точно в този миг, а съгражданина unimog, май ще емигрира в Китай. Оттогава, цената на имота е удвоена, лихвата ми си остана непроменена, а точно към днешна дата събрах във високоликвидни активи, включително КЕШ, 88% от цената на първоначална покупка на имота. 66 каймета. Сега очаквам srasimir да ми се дуе, че имал 3 пъти повече КЕШ, възможно е, но си е квартирант...VS 6 имота...хахаха
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
абее...мамата си е евало...
Коментар
-
Мале, Мале, накъде избиха нещата. 21-ва, га купувах в Бургас, Накавръчко ме плашеше с лихви, а му пригласяха Ортодокси, Беърфокси и Лаконици, че срива е започнал точно в този миг, а съгражданина unimog, май ще емигрира в Китай. Оттогава, цената на имота е удвоена, лихвата ми си остана непроменена, а точно към днешна дата събрах във високоликвидни активи, включително КЕШ, 88% от цената на първоначална покупка на имота. 66 каймета. Сега очаквам srasimir да ми се дуе, че имал 3 пъти повече КЕШ, възможно е, но си е квартирант...VS 6 имота...хахаха
препоръка е
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнениеСилен темп на поскъпване на жилищата в Бургас
От началото на годината 3-станите жилища да поскъпнали двойно повече от 2-стайните
мяу. Оттогава, цената на имота е удвоена, лихвата ми си остана непроменена, а точно към днешна дата събрах във високоликвидни активи, включително КЕШ, 88% от цената на първоначална покупка на имота. 66 каймета. Сега очаквам srasimir да ми се дуе, че имал 3 пъти повече КЕШ, възможно е, но си е квартирант...VS 6 имота...хахаха
Коментар
Коментар