IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Scotty Разгледай мнение

Колкото и да се успокояваш е факт, че на нашето бетономорие НЕ е по-добре спрямо гръцкото като цена-качество. Ще ме извиняваш, но само заради това, че при нас канализацията се излива директно в морето и всяка година има "летен вирус" по черноморието е показателно. Аз лично повече не мисля да си го причинявам. Няма да забравя на Лозенец една година как обявиха "кафяв флаг", т.е. затвориха плажа, защото стана ясно, че има прекалено много ешерихия коли от замърсяване от неработещата пречиствателна станция. Точно преди да го затворят аз хванах най-тежкия вирус каран до сега през живота ми! По-зле не съм се чувствал никога. Местните успокояват "а, то тук винаги си има летен вирус", ми не, в Гърция как няма. Защото там може да са на септични ями, но поне не го изливат това нещо на плажа!

А да не отваряме темата, че сега заради потъналите руски танкери има замърсяване и с мазут, който заради естествените течения в Черно море, се очаква да пристигне скоро и на нашата брегова ивица...

Да отваряме ли тема за ресторантите и обслужването там? Сори, ама са се оляли нашите.
    Това с ,,летен вирус,, зависи, лично аз имах имунитет като студент и след това карах цели лета на морето и никога не съм имал проблеми. Не отричам че имаше масово ,, просиране,, на някои около мен.
    Винаги заразата се проявява август когато температурата на водата е оптимално топла за развитието на заразата . Но според мен не са само причината отходните води и температурата.
    Солеността на водата също е значително по ниска от средиземноморсата, което също е предпоставка.
    Last edited by Майстора233; 23.01.2025, 14:49.

Коментар

• Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение

Забравяш, че Bulgarian lev e лекар с голяма практика и може да ни каже важни неща.

Защо толкова те вълнуват лъвчетата на тази агенция за НИ?
      Ти си ги споменавал няколко пъти, изглеждаше да имаш интерес

Коментар

• Първоначално изпратено от Scotty Разгледай мнение

Колкото и да се успокояваш е факт, че на нашето бетономорие НЕ е по-добре спрямо гръцкото като цена-качество. Ще ме извиняваш, но само заради това, че при нас канализацията се излива директно в морето и всяка година има "летен вирус" по черноморието е показателно. Аз лично повече не мисля да си го причинявам. Няма да забравя на Лозенец една година как обявиха "кафяв флаг", т.е. затвориха плажа, защото стана ясно, че има прекалено много ешерихия коли от замърсяване от неработещата пречиствателна станция. Точно преди да го затворят аз хванах най-тежкия вирус каран до сега през живота ми! По-зле не съм се чувствал никога. Местните успокояват "а, то тук винаги си има летен вирус", ми не, в Гърция как няма. Защото там може да са на септични ями, но поне не го изливат това нещо на плажа!

А да не отваряме темата, че сега заради потъналите руски танкери има замърсяване и с мазут, който заради естествените течения в Черно море, се очаква да пристигне скоро и на нашата брегова ивица...

Да отваряме ли тема за ресторантите и обслужването там? Сори, ама са се оляли нашите.
        мноооого е дълбока темата - има го и едното, и другото. При маляките е различно, цялата им постройка на туризма е различна - и заради географията, и заради политиката на държавата. Маляките имат 20 000 км крайбрежна ивица, ние имаме 500 - няма база за сравнение. Другото, което пропускаме, са шибаните зърнари, които осраха земеделието - ние нямаме зеленчуко и плодопроизводство, нямаме животновъдство, имаме само зърнари, произвеждащи фуражна пшеница - е, как да градиш туризъм, като нямаш местна храна? И още много неща има - те са в този бизнес и той е семеен от над 3 поколения, ние сме първо поколение, те са морски народ, ние никога не сме били в истинския смисъл на думата и т/н

Колкото до лайноморие и т.н. - пълни глупсоти - абсолютно никога не сме имали проблеми, нито аз, нито децата у нас. В малякия обаче са били болни. Но пък и ние си избираме къде да ходим де и не сме лоу кост. А цените са сравними - средно хвърляме по около 200-250 евро за храна и забавления на ден, отделно сложи спането и цената си идва близо до тази в топ курортите у нас. Разбира се, можеш да минеш и тънко с щайга домати - факт. това е невъзможно у нас, а можеш и спокойно да отскочиш само за деня, като имаш къде да паркираш - това също е невъзможно у нас. Различна дестинация са и продуктът е несравним
        Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение

така джонката спестява
          Липсва джонката на темата. Беше доста забавно с него тук. Сега няма и кой да ни държи в течение на цените по обявите, жонката ги знаеше наизуст.

Коментар

• Първоначално изпратено от Frosty Разгледай мнение
            Колко тъп трябва да си, за да си "инвестираш" парите в тухли ?

Кво стана, умря ли някой, та да се сдобиеш с имот. А ние си мислихме, че колю с мечтата за земетресения и желанията за убийство на имотните, е дъното…

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение

До много голяма степен си прав, но пак зависи какво търсиш. Топ хотел, на който ходим, е Рейна дел мар, но ми е много убит като местоположение, заради липсата на магистрала Черно море. На промоция за 06.09 миналата години ми излезе около 500 лева с жената и двете деца на истински ол инклузив. В сезона идва около 1000 лева на вечер и наистина изглежда много, но сравним в подобни хотели в Турция, си е напълно ок. След 2 седмици съм на Канарите - ми хубавите хотели си държат цена и тя е доста над това, което се предлага у нас.

Сравненията с баба малячка и къще на 5 километра от плажа с ол инклузив в България не са уместни, но пък е факт, че огромна част от родния ол инклузив е с ужасяващо качество, затова и софийския умнокрасивитет, особено известен с хейтърското си безродие, почва лафове за лайноморието и т.н., пали колата, товари една щайга с домати и срещу 1 кафе се пече цял ден у малякия и обяснява каква кочина е у Бг и как немъ им стъпим, бате. Всеки сам си преценЯ какво и как да прави, разбира се

Иначе и тук може да се направят лесно много неща - например над Обзор и в посока Бяла, и в посока Несебър има огромни държавни/общински терени, които могат да се разделят на парцели по 10 000 декара, вътре да се разделят на 10 000 парчета по декар, да се прекара ток, вода и улици от държавата и да се продават на търг - убеден съм, че ще се разпродат и държавата ще вземе хубави пари, а хората ше си сложат по една лека постройка и ще си ходят на плаж на Обзор, където има огромна пясъчна линия. Разбира се, държавата следва да направи и 2-3 паркига в Обзор за по 1000 автомобила, което също не е проблем, стига да има желание. А желание няма, ама да не отплесвам, че се нервя...

Коментар

• Първоначално изпратено от BONI Разгледай мнение

може всяка вечер да гледаш снимката на някоя скъпа кака и да "генерираш доход" чрез "алтерантивна цена". За година ще си милионер.
                така джонката спестява
                препоръка е

Коментар

• Първоначално изпратено от kinyalo Разгледай мнение

Евгич, тук не се ли пишеше за имоти? Какви стимулации, какви овлажнявания...

ПС: Знаеш ли кой не може да симулира оргазъм? Брокерчето от Хоум ту Ю
                  Забравяш, че Bulgarian lev e лекар с голяма практика и може да ни каже важни неща.

Защо толкова те вълнуват лъвчетата на тази агенция за НИ?

Коментар

Аз ще си напиша това, което знам, а пък ти ще го провериш:

Това, което мъжът може да направи за 5 мин, много често не е достатъчно. Трябва да има малко игра и прелюдия.

Да се стимулира G точката, да има проникване с пръст в началото. Да има овлажняване, може да се ползва и дурекс гел.

И много често жената не достига до оргазъм, а го симулира, като охка. То обаче много се разбира,
                    Евгич, тук не се ли пишеше за имоти? Какви стимулации, какви овлажнявания...

ПС: Знаеш ли кой не може да симулира оргазъм? Брокерчето от Хоум ту Ю

Коментар

• Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение

Да те изпитам ли по гинекология?
                      Аз ще си напиша това, което знам, а пък ти ще го провериш:

Това, което мъжът може да направи за 5 мин, много често не е достатъчно. Трябва да има малко игра и прелюдия.

Да се стимулира G точката, да има проникване с пръст в началото. Да има овлажняване, може да се ползва и дурекс гел.

И много често жената не достига до оргазъм, а го симулира, като охка. То обаче много се разбира,

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение

получава се така, че качествено нещо е много трудно да се случи по нашето черноморие, а случи ли се цената е все едно си в Италия .... което също е дразнещо.
                        До много голяма степен си прав, но пак зависи какво търсиш. Топ хотел, на който ходим, е Рейна дел мар, но ми е много убит като местоположение, заради липсата на магистрала Черно море. На промоция за 06.09 миналата години ми излезе около 500 лева с жената и двете деца на истински ол инклузив. В сезона идва около 1000 лева на вечер и наистина изглежда много, но сравним в подобни хотели в Турция, си е напълно ок. След 2 седмици съм на Канарите - ми хубавите хотели си държат цена и тя е доста над това, което се предлага у нас.

Сравненията с баба малячка и къще на 5 километра от плажа с ол инклузив в България не са уместни, но пък е факт, че огромна част от родния ол инклузив е с ужасяващо качество, затова и софийския умнокрасивитет, особено известен с хейтърското си безродие, почва лафове за лайноморието и т.н., пали колата, товари една щайга с домати и срещу 1 кафе се пече цял ден у малякия и обяснява каква кочина е у Бг и как немъ им стъпим, бате. Всеки сам си преценЯ какво и как да прави, разбира се

Иначе и тук може да се направят лесно много неща - например над Обзор и в посока Бяла, и в посока Несебър има огромни държавни/общински терени, които могат да се разделят на парцели по 10 000 декара, вътре да се разделят на 10 000 парчета по декар, да се прекара ток, вода и улици от държавата и да се продават на търг - убеден съм, че ще се разпродат и държавата ще вземе хубави пари, а хората ше си сложат по една лека постройка и ще си ходят на плаж на Обзор, където има огромна пясъчна линия. Разбира се, държавата следва да направи и 2-3 паркига в Обзор за по 1000 автомобила, което също не е проблем, стига да има желание. А желание няма, ама да не отплесвам, че се нервя...
                        Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

Правил съм гинекологични прегледи, бъди спокойна.

А ти ходиш ли с дълбоко деколте, за да подмамваш чичовците?
                          Да те изпитам ли по гинекология?
                          Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс

Коментар

• Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение

наем ли им взимате?

Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение

Не вземаме, но това е так. нар. алтернативна цена, парите които щяхме да дадем за море, ние и близките ни.
                            Ха... алтернативна цена...
                            Другия път си представяй че уж сте ходили на почивка в Дубай и в Монако за да увеличиш алтернативния доход от тухлите.. .

------------------

Първоначално изпратено от BONI Разгледай мнение

Вероятно си смята "икономиите" от нормална почивка като приход. Една седмица не отишъл в Гърция - спестил 1000 лева, друга не отишъл в Майорка - спестил 2000, трета не отишъл на Малдивите - спестил 5000.

А пък от жени колко е икономисал, направо е милионер!
                            Бонйо, този виц знаеш ли го:
                            (Разказа го даскалката ми по пари и банки, която е много готина...)

Един човек сутринта закъснявал за работа и решил да хване такси.
                            За късмет видял едно такси спряло на спирката наблизо и се запътил към него...

Но в същия момент, в който тръгнал към него, таксито потеглило.
                            Човекът започнал да маха и хукнал след таксито, но то не спряло, и оня бягал и махал след него в продължение на няколко квартала,
                            докато накрая все пак се довлякал до работното си място...

Като пристигнал целия зачервен и запотен, се похвалил на колегите си:
                            - Ей колеги, тая сутрин изпуснах таксито и през целия път бягах и махах след него, то не спря, но поне спестих/спечелих 20 лева...
                            - Ама какъв си балък бе! Другият път бягай след пътнически самолет и ще спечелиш 2000 лева ! - отговорили му колегите...
                            Last edited by Frosty; 23.01.2025, 13:41.
                            ( ! ) Мнението ми води до фалит и финансови загуби

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение

Неуместен е, разбира се, остави ги брокитата, те се вълнуват да има движения на пазара, търговийка, а не да стоят имотите и да не се пипат. Много добре сте направили с вила на морето, при това нашето море, а не маляшкото. Проблемът не е във вилата, а в нефелността на нацията ни като цяло - далавераджиЙ, умнокрасиви и копейки, които ги мързи да бачкат. Районът на Балчик е много красив, просто трябва да се урегулират нещата с плажната ивица на Албена, за което вината е в държавата, и районът спокойно би могъл да стане перферктен. Разбира се, следвад а се направи и магистрала Хемус, обход на Варна от Север и задължително 2х2 платно от Косьо и Ленчето поне до Балчик. Ама нали е важно да се раздават социалки, чиновниците да се нагрухтят с кинти и да има за лъжливите пенсионери, осигурявани на минимума, затова и няма инфраструктура, а без нея всичко е чао!
                              получава се така, че качествено нещо е много трудно да се случи по нашето черноморие, а случи ли се цената е все едно си в Италия .... което също е дразнещо.
                              това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Първоначално изпратено от BONI Разгледай мнение

Вилата се ползва, ръчичката също. Вършат работа

ама не си стъпвал по островите, и каки не пипаш
                                Правил съм гинекологични прегледи, бъди спокойна.

А ти ходиш ли с дълбоко деколте, за да подмамваш чичовците?

Коментар

Working...
                                X