If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Човек да не отиде до Италия да покара ски, връща се и цените с +15% нагоре само за седмица. Къде са понижителите? Няма ли кой да ги свали тези пусти цени?
Бе къде са уважаемите колеги некупуващи, съвсем се изгубиха. Професор юлиус и той срина златото, имотите, констатира дефлация и изчезна. Страхувам се и жонката да не е пристанал на някой хасан, че го нема толкоз време. А какви глупости пишеха тия хора и колко беше забавно
Мислим дека скришно са изкупеле сите скапи имоте. Жонката - Иван Вазов, ферибота - горен Лозенец, замушката - московска и раковска, бетера - чайка, тракторикян - петте кьошета. Сал пияното счети остана у панелнио гълъбарник в гетото.
Според мен ги клатят над 30%.За 10% не си заслужава защото има скъпи трензакционни разходи.
Ми те теа продавачи требва да са много не в час, един имот (винаги може да сравнят пазара) да струва 200К, тез да им предлагат 140К...
ше взема да ташак да ги пробвам и да им посоча надоле у лево.
Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Продаването го правите лесно, купуването ви затруднява, чак до невъзможност.
Бе къде са уважаемите колеги некупуващи, съвсем се изгубиха. Професор юлиус и той срина златото, имотите, констатира дефлация и изчезна. Страхувам се и жонката да не е пристанал на някой хасан, че го нема толкоз време. А какви глупости пишеха тия хора и колко беше забавно
Поне с 10-15% ги клатят минимум. В началото наистина им гледах оферти все на топ локейшън, но от поне година и повече имат една реклама за навсякъде...спести си огледи, разправии, купуваме директно от вас без комисион...хоум то ю...
Според мен ги клатят над 30%.За 10% не си заслужава защото има скъпи трензакционни разходи.
Коментар