Първоначално изпратено от Грую Груев
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от BONI Разгледай мнение
Вилата се ползва, ръчичката също. Вършат работа
ама не си стъпвал по островите, и каки не пипаш
А ти ходиш ли с дълбоко деколте, за да подмамваш чичовците?
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение
Примерът е неуместен, защото вилата се ползва.
Не всеки мъж може да си позволи скъпа кака, а някои не харесват точно този тип жена, а искат нещо земно и нормално.Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
- 2 Харесвания
Коментар
-
Примерът е неуместен, защото вилата се ползва.
Не всеки мъж може да си позволи скъпа кака, а някои не харесват точно този тип жена, а искат нещо земно и нормално.
ама не си стъпвал по островите, и каки не пипаш
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от BONI Разгледай мнение
може всяка вечер да гледаш снимката на някоя скъпа кака и да "генерираш доход" чрез "алтерантивна цена". За година ще си милионер.
Не всеки мъж може да си позволи скъпа кака, а някои не харесват точно този тип жена, а искат нещо земно и нормално.
- 1 like
Коментар
-
Не вземаме, но това е так. нар. алтернативна цена, парите които щяхме да дадем за море, ние и близките ни.
Също така успях да си осребря 3 провинциални имота и доста инвентар за последните 8 г. Така че сме успели да си избием загубите от 2 изкофтени положения, в крайна сметка.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
наем ли им взимате?
А пък от жени колко е икономисал, направо е милионер!
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
наем ли им взимате?
Също така успях да си осребря 3 провинциални имота и доста инвентар за последните 8 г. Така че сме успели да си избием загубите от 2 изкофтени положения, в крайна сметка.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнениеОбаче при този модел накрая няма нищо и подхранвате гръцката икономика.
Избирам това което ме устройва и допада. Щом съм преценил, че в Гърция Турция или Испания получавам повече за парите си-почивам там.
Напоследък и Египет е отлична дестинация стига да не е в жегите.
Североизтока е бил беден и западнал и за съжаление ще си остане такъв докато няма магистрала.
Сори, но това е положението.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Обаче при този модел накрая няма нищо и подхранвате гръцката икономика.
Имаме вила на морето от 30 г. Ние я ползваме и сме канили много близки и приятели. Вилата беше основно ремонтирана през 1999 г. и си я поддържаме. Генерирала е доход за малък двустаен апартамент в София по цени от 2014 г. Проблемът с пътуването сме го решили със самолет и такси и става бързо.
Дори като отиваш на пазар, може да кажеш на местен диалект: " Избери ми една хубава диня, за майка ми, да я куса",препоръка е
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от diskmanv Разгледай мнение
Изобщо не е нужно да си платежоспособен за тия почивки. И в Гърция, Турция, Испания е по-евтино спрямо нашето черноморие. Освен това пестиш от базови неща като спокойно паркиране, качествена храна без вируси и т.н.
Реално жителите на София са най-големия и платежоспособен клиент в България. Не виждам нищо странно в това след 4часа пътуване по магистрала да отидат на хубав плаж с 5месеца сезон и по-ниски цени спрямо Бг. Кранево какво предлага, 2месеца сезон и 7.5часа път с авотмобил. Трябва много прецизна планировка, ако желаеш там да почиваш. И заради това никой не иска хубав имот за 150евро., просто не е практично.
За Гърция колкото и да не ми харесва, решаваш в четвъртък, че искаш да почиваш, букинг, петък си там след 4часа и си готов. Без да го мислиш къде ще паркираш, на кой плаж ще отидеш и други нелепи усложнения. Това за България, може да се случи, само ако имаш свой имот иначе просто ще си провалиш почивката. Ако до сега имахме НОРМАЛНА магистрала до Бургас, че и магистрала от Бургас до Стамбул, нещата щяха да са много по-различни. Уви не са.
Имаме вила на морето от 30 г. Ние я ползваме и сме канили много близки и приятели. Вилата беше основно ремонтирана през 1999 г. и си я поддържаме. Генерирала е доход за малък двустаен апартамент в София по цени от 2014 г. Проблемът с пътуването сме го решили със самолет и такси и става бързо.
Дори като отиваш на пазар, може да кажеш на местен диалект: " Избери ми една хубава диня, за майка ми, да я куса",
Коментар
-
Първоначално изпратено от два_таралежа Разгледай мнениеКак ви се струва тази оферта? dskhome.bg
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от mitko2848 Разгледай мнение
Better-e, кажи като разбирач на койните да инвестираме ли в новия Тръмп койн и на жена му койн- а?
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Sranimir2024 Разгледай мнениеКолко мЕлеонери се припознават в снимкатаLast edited by Minaiivan; 23.01.2025, 00:20.
- 4 Харесвания
Коментар
Коментар