Първоначално изпратено от bertram
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
ЕЦБ за пореден път понижи лихвата днес с 0,25 %, заради намаляващата инфлация доколкото разбрах слушайки радиото по време на път.
Чекайте, ще дочекате спад. Прогнозите и бръщолевенията на тълпата (точно това ве иска да мисли тълпата) за повишение на лихвите и срив на имотите в Европа не разбрах защо се стопиха като сняг.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Първоначално изпратено от diskmanv Разгледай мнение...
Ако имотния пазар е в балон, пак ще се размине на понижителите, щото най-големите ръстове предстоят в крайната фаза. Ако не сме в балон, ще е интересно може ли толкова бавен и муден пазар като имотния едната година да прави +16% а другата - ?!? Аз наистина вече не мога да гадая, но днес слушах от първо лице(покрай брокера който ощастливих с 5100лв. комисион) се вземат х 400евра кредити за 3стайни от хора, които продължават да нямат такса самоучастие и са на х 6000лв. заплата(в ай ти сектора).
при нас не се случва нищо, което да не се е случвало на запад... просто сме леко изостанали и ги гоним с някой и друг цикъл назад.
ПП мой приятел в сектора с кредитите ми каза, че не иска да се занимава с това, защото нещата излизат извън контрол и всеки рационално мислещ човек е наясно на какви оценки се дават големи пари, които не е ок да се дават, НО влака върви и всички викат дай-дай-дай.Last edited by bertram; 30.01.2025, 22:15.това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от better
Айде още един в игнора. Сбогом.Last edited by X_Y; 30.01.2025, 22:18.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Traicho_80 Разгледай мнение
Еее, посмали малко. Това са 3000лв. месечна вноска за период от 30г. Ако това е истина, то скоро ще има голям рев.
Коментар
-
Първоначално изпратено от diskmanv Разгледай мнениеВ рамките на 2 седмици Бетърчо лъсна и затвърди мнението ми, на лаладжия, най-много наследник на някой и друг апартамент продаден от родини. Напълно въображаем герой с голям комплекс и нужда от внимание очевидно, иначе това цялото лаене за биткойн не го разбирам. С това че е продал на 109хил ясно показва и какво му е нивото на крипто знания- а.к.а пълен невежа и начинаещ хазарададжия. Ако някой се е виждал с този герой спокойно да ми драсне и да ми обясни, че греша в преценката си.
Ако имотния пазар е в балон, пак ще се размине на понижителите, щото най-големите ръстове предстоят в крайната фаза. Ако не сме в балон, ще е интересно може ли толкова бавен и муден пазар като имотния едната година да прави +16% а другата - ?!? Аз наистина вече не мога да гадая, но днес слушах от първо лице(покрай брокера който ощастливих с 5100лв. комисион) се вземат х 400евра кредити за 3стайни от хора, които продължават да нямат такса самоучастие и са на х 6000лв. заплата(в ай ти сектора).
Айде в игнора. Сбогом.
Коментар
-
Първоначално изпратено от diskmanv Разгледай мнениеВ рамките на 2 седмици Бетърчо лъсна и затвърди мнението ми, на лаладжия, най-много наследник на някой и друг апартамент продаден от родини. Напълно въображаем герой с голям комплекс и нужда от внимание очевидно, иначе това цялото лаене за биткойн не го разбирам. С това че е продал на 109хил ясно показва и какво му е нивото на крипто знания- а.к.а пълен невежа и начинаещ хазарададжия. Ако някой се е виждал с този герой спокойно да ми драсне и да ми обясни, че греша в преценката си.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Last edited by Bailor; 30.01.2025, 21:17.
- 1 like
Коментар
-
В рамките на 2 седмици Бетърчо лъсна и затвърди мнението ми, на лаладжия, най-много наследник на някой и друг апартамент продаден от родини. Напълно въображаем герой с голям комплекс и нужда от внимание очевидно, иначе това цялото лаене за биткойн не го разбирам. С това че е продал на 109хил ясно показва и какво му е нивото на крипто знания- а.к.а пълен невежа и начинаещ хазарададжия. Ако някой се е виждал с този герой спокойно да ми драсне и да ми обясни, че греша в преценката си.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от mitko2848 Разгледай мнение
Много зависи от коя страна си във финансовата игра- инфлацията може да ти е и приятел и враг, за съжаление на повечето хора им е враг.
Обаче инфлация до 5% е ПРЕКРАСНА. Тя е своебразен "данък мързел" или "данък некадърност". Ежегодно част от паричния ресурс попада в безполезни субекти - поради наследство, късмет, кражби, помощи и т.н. Умерена инфлация е идеалният инструмент за преразпределение на това богатство към умните и активните участници в пазара - капка по капка, ден след ден, без шокове за безполезните.
- 1 like
Коментар
-
Бодър поздрав за мелеонерете в крипто и по конкретно за героя на седмицата
https://www.facebook.com/share/r/1Fg...ibextid=wwXIfr
Коментар
-
Първоначално изпратено от Minaiivan Разгледай мнениеТакъв цирк не е наставал в тази тема, откакто кавръка беше започнал да заплашва с убийства наляво надясно.
Сега между другото се вихри във фб пак със старите лакърдии, не се ли измориха тия хора тъпо и упорито да повтарят едно и също години наред.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Minaiivan Разгледай мнениеСега между другото се вихри във фб пак със старите лакърдии, не се ли измориха тия хора тъпо и упорито да повтарят едно и също години наред.
Коментар
Коментар