Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от БОНВИВАН1 Разгледай мнение
И по-добре да не пише, няма какво смислено да каже. Важното е да чете. Гледам се е активизирал във ФБ и е активен по темата за златото.
Коментар
-
Първоначално изпратено от kinyalo Разгледай мнение
Реално трябва да му искаш минимум 400 лв, но такива наеми за гаражи все още ще се преглъщат трудно.
В моя квартал има хора с добри професии. Въпреки това си паркират пред блока и не дават пари за гараж или платен паркинг.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
яростен разрушител е колето
но май го е срам да пише тук
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от два_таралежа Разгледай мнениеhttps://www.imot.bg/bpxnrc
[ATTACH=CONFIG]n4249786[/ATTACH]
===2079===
Чакането продължава... Дано няма много зазидани из деЦки и квартири. Тук в темата вече не останаха читави понижители, а и разговорите се въртят около златото и любовните терзания на Евго.
Друго си беше когато колето рутеше яко цените, подкокоросван от неговия ментор.
но май го е срам да пише тукпрепоръка е
- 3 Харесвания
Коментар
-
https://www.imot.bg/bpxnrc
===2079===
Чакането продължава... Дано няма много зазидани из деЦки и квартири. Тук в темата вече не останаха читави понижители, а и разговорите се въртят около златото и любовните терзания на Евго.
Друго си беше когато колето рутеше яко цените, подкокоросван от неговия ментор.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от diskmanv Разгледай мнение
Лека полека и вече на никого не му прави впечатление, че продават паркомясто 15кв.( демек две бели линии между които може да влезе семеен седан макс) за сумата от 25 000евро без ДДС. И от тук въпрос за гараж(20кв.) лесен за маневриране с метална ръчна врата, който ще ми се освобождава в този квартал след 2-3месеца. Какъв наем да му искам?
Да се похваля от тази година имам ЧИСТО НОВ ПЪТ стигащ на 30метра от входната ми врата. Чакам си разрешенията за соларната система и вече съм накупил материалите за конструкцията, след 3 месеца живот и здраве и електричка ще имам вероятно кона (събирам мнения). Имам си купено 3ф зарядно. Ще мога да ходя на кафе(как може да направя 4 грешки на думата БИРА) всеки следобед в Пловдив или плевен да ге, па може и велинградНямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
Коментар
-
Лека полека и вече на никого не му прави впечатление, че продават паркомясто 15кв.( демек две бели линии между които може да влезе семеен седан макс) за сумата от 25 000евро без ДДС. И от тук въпрос за гараж(20кв.) лесен за маневриране с метална ръчна врата, който ще ми се освобождава в този квартал след 2-3месеца. Какъв наем да му искам?
- 1 like
Коментар
-
Лека полека и вече на никого не му прави впечатление, че продават паркомясто 15кв.( демек две бели линии между които може да влезе семеен седан макс) за сумата от 25 000евро без ДДС. И от тук въпрос за гараж(20кв.) лесен за маневриране с метална ръчна врата, който ще ми се освобождава в този квартал след 2-3месеца. Какъв наем да му искам?препоръка е
Коментар
-
Първоначално изпратено от Tepix Разгледай мнениеhttps://www.imot.bg/pcgi/imot.cgi?ac...73404706962449
В психиатрията вече искат 5к на картинка в Хаджито.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение
Преди 8 години бях харесал една малка неизмазана къща с две стайчета за 16К€ в Бродилово. Отказах се щото е на 12км от Царево, а лятото покрай река Велека има едни гадни мушици
- 5 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
много хубаво е по тоя край
и аз съм се оглеждал за обяви по бородилово
но нямаше, може да е бил Evgo...
Last edited by Bailor; 18.02.2025, 20:59.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение
Преди 8 години бях харесал една малка неизмазана къща с две стайчета за 16К€ в Бродилово. Отказах се щото е на 12км от Царево, а лятото покрай река Велека има едни гадни мушици
и аз съм се оглеждал за обяви по бородилово
но нямашепрепоръка е
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Retro_696 Разгледай мнение
Присети ме за тоя виц:
Ударил 80 годишният бай Спиро шестицата от тото 2 . Като излизал от сградата на Централния Спортен Тотализатор, го чакали няколко журналисти:
- Какво ще правите с толкова много пари?
- Ще построя една голяма обществена тоалетна в центъра на града. Да с*рат и пикаят всички на късмета ми!препоръка е
Коментар
Коментар