IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение

Ми той работи от мобилен дивайс, колко му е да те провери че пак не си умножил конете в имущество.
    Постването на "справки" (фалшиви) по 5 пъти на ден, работа ли му викат вече?
    Last edited by better; 09.10.2024, 19:57.

Коментар

• Първоначално изпратено от better Разгледай мнение

Той ако има кинти, тук ли ще виси по цели дни (и нощи)....
      Ако имаше кинти щеше да е купил в София.

Коментар

Така е. Нито купуват, нито има кво да продадат. Ми и от каки с хубави крачета и черепчета не абарисват. Пълна трагедия!
        Гледай и плакни очи.

https://www.youtube.com/watch?v=SWZmTliePrk&t=10s

Коментар

Нема жена до себе си ли? По едно време се чудех как не му се застъпват и то по три наведнъж с посещенията у тях. Аз с две - три не мога да се оправя - една кака си я познавам отпреди - запазена за мен без ръжда завинаги и все се дъня и не мога с графика, а на него не мога да му ги преброя с хирургическа точност им прави програмата, направо е цар. И вдигат цената на неговата къща, ами и на съседите, включително моята.
          Не вярвам, да ти кажа,

А Кавръков дали ще се върне да пише тук?

Коментар

• Първоначално изпратено от ejonny2376 Разгледай мнение

Ханс похарчи доста милиони в БГ именно заради мен, можеше да ги похарчи и другаде. Така че бъдете благодарни и на това.
            Какво си дал на държавата си не се измерва в това, колко кофтора на кредит си купил - това е даже с обратен ефект, но ще го разберете по сложния начин. Тук за най-големи патриоти се пишат тези, които са абсолютно излишни и без тях БГ щеше да е по-добро място.
            Така е. Нито купуват, нито има кво да продадат. Ми и от каки с хубави крачета и черепчета не абарисват. Пълна трагедия!
            Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс

Коментар

Ми той работи от мобилен дивайс, колко му е да те провери че пак не си умножил конете в имущество.

Коментар

• Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение

Защо се подиграваш, като и ти нямаш жена до себе си и не си млад.

Аз съм пуснал обява за наш луксозен имот в провинцията и следя какво се случва с другите обяви в градчето.

Има една къща на около 100 г, голяма, вътре е подредено в битов стил с неща, останали от бабите и дядовците, доста сполучливо (с черги, с възглавнички, с китеници, в червено и зелено, с каренца и др.), нов ремонт няма, леко е освежено, има баня и се продава за 70 000 евро.

В този град няма силно платежоспособно търсене и за 70 000 лв няма да се продаде.
                Нема жена до себе си ли? По едно време се чудех как не му се застъпват и то по три наведнъж с посещенията у тях. Аз с две - три не мога да се оправя - една кака си я познавам отпреди - запазена за мен без ръжда завинаги и все се дъня и не мога с графика, а на него не мога да му ги преброя с хирургическа точност им прави програмата, направо е цар. И вдигат цената на неговата къща, ами и на съседите, включително моята.

Коментар

• https://yavorad.com/gull/bg/%D1%86%D...D0%B6?floor=14
                  апартамент 138 двустаен 56.43 68.39 209 000
                  3700 еу/кв в общежитие? ???? Аве нЕма балон бе, още ще се вдигат.....
                  Last edited by better; 09.10.2024, 15:55.

Коментар

Шшшшт ей, стига си плювал! Ей сиА ще те налязат патрЕотитИ - брокераСти.
                    ... и с татуировка на 1-та панелка от 1958 г. на ул. "Найчо Цанов" № 66 /на задника/, нали ?!

Коментар

• Първоначално изпратено от Julius_BG Разгледай мнение
                      "Минчо & Иванчо" пак ли сЪ възмущава - ми те хората си каЖУват истината!

туй ся по-долу k'o са води - плЮване ли е ... или фактология !?

https://www.segabg.com/category-obse...enite-problemi

Шшшшт ей, стига си плювал! Ей сиА ще те налязат патрЕотитИ - брокераСти.

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение

може и да лепят оферти, но няма кой да плаща тези цени

това, което виждаш в момента като сделки в агенцията по випсванията 90% са такива юнаци като ратко - скочили смело на зелено (под 2000) и прехвърлят при достигане на опеделена фаза на строежа.

разни обяви като 'къщата на лорда' висят с години и само им вдигат цените, но не помага.

скоро мернах един магазин/офис, който го гледах преди 2+години... още си виси в същото състояние само дето са му бутнали цената нагоре да не 'изтърват пазара'

един друг магазин гордо плеснат за 250К ойро миналото лято ходих да го гледам (търг на НАП) за 160К лева, но не ми хареса. Някой го взе и сега опитва да направи *2.5, което е похвално, а дали ще му се получи... ще видим (мястото е куцо)

вместо да гледаш по цял ден глупости - търси такива схеми и скачай ако имаш кинта и мерак. (това са сделки за 'повишители' принципно)

Коментар

• https://yavorad.com/gull/bg/%D1%86%D...D0%B6?floor=15

3400 е/кв???? На зелено?

Трябва да си мн тъп, за да дадеш 600 000 лв и да живееш в това общежитие (ако го направят де) с още 500 човека.

Коментар

• "Минчо & Иванчо" пак ли сЪ възмущава - ми те хората си каЖУват истината!

туй ся по-долу k'o са води - плЮване ли е ... или фактология !?

https://www.segabg.com/category-obse...enite-problemi

Коментар

• Първоначално изпратено от два_таралежа Разгледай мнение

Не е като да нямаше шанс да бъде шефче в БГ, но набута проекта в калта и ханс го засмука обратно, след няколко месеца, жонката вече имаше нов работодател Мюмюн-Хасан.
                              Ханс похарчи доста милиони в БГ именно заради мен, можеше да ги похарчи и другаде. Така че бъдете благодарни и на това.
                              Какво си дал на държавата си не се измерва в това, колко кофтора на кредит си купил - това е даже с обратен ефект, но ще го разберете по сложния начин. Тук за най-големи патриоти се пишат тези, които са абсолютно излишни и без тях БГ щеше да е по-добро място.
                              Last edited by ejonny2376; 09.10.2024, 15:32.

Коментар

• Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение

тук са много инвеститорите, чакащи да захлюпят нещо изгодно
                                защо не си пуснал обявата
                                Локацията е отдалечена и никой от форума няма да я купи.

Те не искаха да купят от евтините апартаменти по 30 000 евро през 2014 г. А сега вървят по 100 000 евро без ремонт същите тези апартаменти.

Евентуално някой богат чичо може да я купи, който е гледал сериала "Вина" и харесва тези неща,

Коментар

Working...
                                X