Първоначално изпратено от kinyalo
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от better Разгледай мнение
Понеже съм го блокнал, ще отговоря чрез теб. Доста моряци са на танкери, а там заплащането е доста над това, което може да си представи. Разбира се и рискът е мн по-голям, и не всеки е навит. Отделно си там като в "затвор".
Отделно легалните доходи са едно, "допълнителните" са нещо съвсем друго, разбира се там рискът е още по-голям.
Имам познати и на петролни платформи, а за там няма да казвам за какви цифри става на въпрос.Last edited by bulgarian lev; 22.02.2025, 12:39.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от БОНВИВАН1 Разгледай мнение
Оооо изкарват и повече:-)
Нали не живееш в заблуда, че само заплатата е основният доход. Всички търгуват законни, полузаконни и незаконни неща.
Задържани кораби и екипажи да искаш.Българският кораб „Верила“, плаващ под малтийски флаг, бе задържан в пристанище Лимерик в Ирландия на 19 декември. При проверката са открити над 300 кг висококачествен кокаин, а според българските власти те са 500 кг.Last edited by terziеv; 22.02.2025, 12:32.
Коментар
-
Първоначално изпратено от better Разгледай мнение
Понеже съм го блокнал, ще отговоря чрез теб. Доста моряци са на танкери, а там заплащането е доста над това, което може да си представи. Разбира се и рискът е мн по-голям, и не всеки е навит. Отделно си там като в "затвор".
Отделно легалните доходи са едно, "допълнителните" са нещо съвсем друго, разбира се там рискът е още по-голям.
Имам познати и на петролни платформи, а за там няма да казвам за какви цифри става на въпрос.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Tepix Разгледай мнение
Ако да си моряк беше чак такава далавера, Варна и Бургас щяха да са затънали в луксозни коли, дерматологични центрове, лъскави заведения и въобще всичко, което следва богатите семейства без някакъв блестящ интелект или статус.
Вместо това половин Варна стиска палци украинците да не тръгнат да се прибират, а в Бургас това лято заплатите на Слънчака да са с 200 лв. отгоре.
Най-високите заплати са на танкерите, или както му викат "затвора". Казват ти къде е танкера, повечето случаи е в другия край на света. Летиш, кацаш, после с лодка до танкера.
Празен е висок като 5-10 етажна сграда, но няма асаньор.
Качването (всъщност катеренето) става като ти спуснат въжена стълба, след това 6 месеца си там, и се молиш да не ти се наложи спешна медицинска помощ. Голяма част живеят в машинното и рядко се качват на палубата....
Който мисли, че е лесно може да опита.....
P.S Забравих.
Ако сте на арабски танкер (там са мангизитИ) забравете алкохола.Last edited by better; 22.02.2025, 12:05.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Нали не живееш в заблуда, че само заплатата е основният доход. Всички търгуват законни, полузаконни и незаконни неща.
Задържани кораби и екипажи да искаш.
Имам познати и на петролни платформи, а за там няма да казвам за какви цифри става на въпрос.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от vikhunter Разгледай мнение
Къде е това чудо 500лв на месец поддръжка? При 20 апартамента това са 10 000лв на месец. Сигурно плащат на екип от бонзай майстори.
Не ми е бизнес, но живея в "затворен комплекс" и знам, че годишните такси на подобни са около 1 евро на квадрат / на жилището/
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от kinyalo Разгледай мнение
Нали не мислиш, че някой е толкова глупав да се хвали (особено пред нашия форумен герой) колко пари изкарва от контрабанда.
А и имам познати в сектора, далеч не всички имат допълнителни доходи и отдавна това не е привлекателна работа.
Вместо това половин Варна стиска палци украинците да не тръгнат да се прибират, а в Бургас това лято заплатите на Слънчака да са с 200 лв. отгоре.
- 1 like
Коментар
-
А и имам познати в сектора, далеч не всички имат допълнителни доходи и отдавна това не е привлекателна работа.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от kinyalo Разгледай мнение
А това че моряк изкарва по 50к на месец как ти се струва?
С два клика се проверява (това е бруто, за капитан в САЩ):
https://www.payscale.com/research/US...Captain/Salary
Много бедно въображение, а какви фантазьори имаше в темата навремето....
Коментар
-
Първоначално изпратено от БОНВИВАН1 Разгледай мнениеДа не е на месец?
Коментар
-
Първоначално изпратено от vikhunter Разгледай мнениеживея в "затворен комплекс" и знам, че годишните такси на подобни са около 1 евро на квадрат / на жилището/
Коментар
-
Къде е това чудо 500лв на месец поддръжка? При 20 апартамента това са 10 000лв на месец. Сигурно плащат на екип от бонзай майстори.
Не ми е бизнес, но живея в "затворен комплекс" и знам, че годишните такси на подобни са около 1 евро на квадрат / на жилището/
С два клика се проверява (това е бруто, за капитан в САЩ):
https://www.payscale.com/research/US...Captain/Salary
Много бедно въображение, а какви фантазьори имаше в темата навремето....
- 2 Харесвания
Коментар
-
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от better Разгледай мнениеКак да е недостижима? Само таксата подръжка е 500 кинта на месец. Според моя познат, този ап му е кацнал на 4000 евра, с ремонта и доброто обзавеждане. Аз лично жилището не съм го виждал, тоя е моряк и изкарва 40-50к месечно и вкарва всичко в туули.
- 2 Харесвания
Коментар
Коментар