IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Идат новите квартиранти, за които мечтаеха родните хазяи.
    Лев, има да черпиш. Ти позна.

Германия започна да ни връща бежанци от Афганистан и Сирия с чартъри

С първият такъв полет в София кацнаха 7 мъже от 20 до 29 г., които нямали криминални прояви

Днес, 12:12

https://www.segabg.com/hot/category-...iriya-charturi
    Last edited by better; 12.02.2025, 14:12.

Коментар

• Първоначално изпратено от Frosty Разгледай мнение

Коя е тая бамка?
      Пиб

Коментар

• Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение

да, бее. как пък не ги продаде я на саш я на британия
        да видят поне какво е робство
        По-добре роби на саш, отколкото на раш. Щом, тия дет гласуват за копейкин въртят геврека на запад, вместо в "рая" на земята, начи западното робство е по-добро.

Коментар

• Първоначално изпратено от Tepix Разгледай мнение

Ама пък "Белград на води" е много лъскав. Е, само той, ама пак е нещо.
          Не съм го виждал, ходих преди 5 години и ми се видя много запуснат град. Някогашното лустро още личеше, от югославските времена, иначе като цяло изглежда като София преди 20 години. Мизерия и навсякъде само реклами на руски и китайски боклуци.

Коментар

• Първоначално изпратено от IaneSandanski Разгледай мнение

Тия докато блеят по руските обещания, Вучич ги продаде на китайците. Мислеха че пак ще са тарикатите като по югославските времена, а станаха китайски роби.
            да, бее. как пък не ги продаде я на саш я на британия
            да видят поне какво е робство
            препоръка е

Коментар

• Първоначално изпратено от IaneSandanski Разгледай мнение

Тия докато блеят по руските обещания, Вучич ги продаде на китайците. Мислеха че пак ще са тарикатите като по югославските времена, а станаха китайски роби.
              Ама пък "Белград на води" е много лъскав. Е, само той, ама пак е нещо.

Коментар

• Първоначално изпратено от Tepix Разгледай мнение

Любопитно е, че протести срещу високите цени има и в русофилската балканска мечта - Сърбия. Странно, мислех, че за 100 динара там получаваш 2 кг плескавица, дуня и Цеца ти пее на уше, докато не си изядеш скарата.

Коментар

• Първоначално изпратено от Scotty Разгледай мнение
                  И аз смятам, че с 1-2-3 дни нищо не би се постигнало. По-скоро тенденцията на Балканите да се правят такива протести ме навежда на мисълта, че икономическата обстановка не е никак розова, противно на това какво се опитват да ме убедят в този форум.
                  Любопитно е, че протести срещу високите цени има и в русофилската балканска мечта - Сърбия. Странно, мислех, че за 100 динара там получаваш 2 кг плескавица, дуня и Цеца ти пее на уше, докато не си изядеш скарата.

Коментар

• Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение
                    Явно кат направиш 50к лева и светваш
                    Ако имаш 6 цифрен депозит ти предлагат и личен банкер:-)

П.П. то и ако продаваш 1 OZ злато е на гише, но ако дойдат 10 мургави братя с няколко 3 литрови буркана пълни с наполеони влизат във ВИП салона:-)

Коментар

Мислех, че тук пишат инвеститори, ама явно съм се объркал.
                      Защо трябва да се прави разлика? Мн отдавна е отминало времето, когато инвеститори са 1% от населението. Сега всеки може да се занимава с инвестиране, стига да спазва няколко еврейско-протестантски принципи.

Коментар

Какво смятате за готвените бойкоти на големите вериги? Щом се стига до такива неща, каква е според вас икономическата обстановка?
                        Обстановката е такава, че най-уязвимите социални групи са в доста тежко положение. Иначе бойкотът е хубава мярка като изразяване на позиция, но трябва да е за всички хранителни магазини, не само срещу веригите.

Коментар

• Първоначално изпратено от Frosty Разгледай мнение

Коя е тая бамка?
                          мен ми звънят от ОББ и райфайзен-ОББ. ВСЯКА ГОДИНА. Явно кат направиш 50к лева и светваш
                          Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ

Коментар

• Първоначално изпратено от better Разгледай мнение
                            Играчи ко става? Днес от една бамка ми звънят, и ме уговарят да ида в техен офис, защото имали нов инвестиционен продукт.
                            След като казах, че депозити не ме интересуват, казаха, че не е депозит, но ще ми кажат в офиса, понеже не било за телефон (????!!).
                            След няколко кандърми и заплахи, че няма да ходя, изплюха камъчето - търговия с акции и етф -и. Ти да видиш....
                            Коя е тая бамка?
                            ( ! ) Мнението ми води до фалит и финансови загуби

Коментар

• Играчи ко става? Днес от една бамка ми звънят, и ме уговарят да ида в техен офис, защото имали нов инвестиционен продукт.
                              След като казах, че депозити не ме интересуват, казаха, че не е депозит, но ще ми кажат в офиса, понеже не било за телефон (????!!).
                              След няколко кандърми и заплахи, че няма да ходя, изплюха камъчето - търговия с акции и етф -и. Ти да видиш....

Коментар

Значи викате, че мнозинството от пишещите тук са на бюджетна издръжка (според 1 коментар по-надолу това са 2/3 от населението), следователно им се е вдигнал стандарта на живот и се чувстват по-заможни? Мислех, че тук пишат инвеститори, ама явно съм се объркал.
                                инвеститори - бюджетници
                                не си ли чувал за тях
                                препоръка е

Коментар

Working...
                                X