Първоначално изпратено от kinyalo
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Traicho_80 Разгледай мнение
Човека описва реалната ситуация (и то не го казва с радост), а вие, не бил патриот, плюел по родината и т.н. Ами никога няма да се оправим, като материала е такъв (такива като вас имам предвид)! Кое не истинина в това което каза за София?
Тоест, подобни постове са някакви лакърдии, които всички налични данни опровергават. Е, на някой може да му е студено и на 30 градуса, ама ми идва в повече кога тръгне да обяснява, че е кучи студ и всички по тениска побъркани.
Естествено има проблеми. Сериозни проблеми, но значително по-малко на брой и не толкова структурни. Но най-противното е кога някои паляци тръгнат да плюят българите. В Европа няма по-качествен народ.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Човека описва реалната ситуация (и то не го казва с радост), а вие, не бил патриот, плюел по родината и т.н. Ами никога няма да се оправим, като материала е такъв (такива като вас имам предвид)! Кое не истинина в това което каза за София?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kris_ Разгледай мнение
Ти бил ли си в парижкото метро? Изобщо разхождал ли си се някога в Париж? Направи си една разходка вечер в квартала под базиликата или слез на Барбес метростанцията. При положение, че това даже е приличен район и уж не е някакво гето. Намира на няколко пресечки от Мулен Руж.
А в Лисабон разхождал ли си се на централната гара? В Амстердам има цели райони, които все едно не си в Европа. С нищо не е по-различна София в това отношение. Само липсва екстрата да гледаш атентати на живо.
Всеки по-голям град е въпрос на време определена част от него да се превърне в помийна яма. Без значение къде. Може би разликата е само в крайностите, до които се стига обособени от местните особености.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от BONI 15.01.2024Съответно първата половина на '25 ще настане объркване на пазара и може да се купи на добра цена от някой заблуден ипотекар. От '26 почват двуцифрени ръстове в София.Last edited by X_Y; 21.04.2025, 11:33.
Коментар
-
Първоначално изпратено от keizer Разгледай мнение
Ти да не си раждан със сребърна лъжица в устата? Има квартали в Лондон, Париж, Неапол, Рим където и със специални части пак ще се чувствам заплашен. Бил видял клошар, ами клошарите дет живеят бездомни под мостовете в Ню Йорк виждал ли си ги? Като не искаш да живееш в БГ е твой избор, затова е обединена Европа - свобода на придвижване има, живей където искаш, но не плюй родината си. Все пак тук си израстнал (най-вероятно), учили са те учители, ползвал си от благата и. Поне навръх празника бъди малко смирен.Last edited by X_Y; 21.04.2025, 11:33.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнениеМного по-зле е положението. Перонът е толкова озверял от безпаричие и отчаяние, че диалог с него е почти изключенХА-ХА-ХА
Байлорчик, много си забавен !
Я ни кажи, кои са лузърите стоящи на перона ?
( ! ) Мнението ми води до фалит и финансови загуби
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Minaiivan Разгледай мнениеМи смирявайте се бе. Овчедушно и примирено племе сме българите. Всеки се снишава, всеки си мълчи, сакън да не си разбута рахатлъка. Плащам в Бг толкова данъци за месец колкото ти за година, най вероятно, тъй че не ми плямпай какво да мисля. И не сравнявай бг с италия или америка, където само в един град има населението на цяла бг.
А в Лисабон разхождал ли си се на централната гара? В Амстердам има цели райони, които все едно не си в Европа. С нищо не е по-различна София в това отношение. Само липсва екстрата да гледаш атентати на живо.
Всеки по-голям град е въпрос на време определена част от него да се превърне в помийна яма. Без значение къде. Може би разликата е само в крайностите, до които се стига обособени от местните особености.Last edited by Kris_; 21.04.2025, 11:22.
- 4 Харесвания
Коментар
-
Ти да не си раждан със сребърна лъжица в устата? Има квартали в Лондон, Париж, Неапол, Рим където и със специални части пак ще се чувствам заплашен. Бил видял клошар, ами клошарите дет живеят бездомни под мостовете в Ню Йорк виждал ли си ги? Като не искаш да живееш в БГ е твой избор, затова е обединена Европа - свобода на придвижване има, живей където искаш, но не плюй родината си. Все пак тук си израстнал (най-вероятно), учили са те учители, ползвал си от благата и. Поне навръх празника бъди малко смирен.Last edited by Minaiivan; 20.04.2025, 22:47.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Ти да не си раждан със сребърна лъжица в устата? Има квартали в Лондон, Париж, Неапол, Рим където и със специални части пак ще се чувствам заплашен. Бил видял клошар, ами клошарите дет живеят бездомни под мостовете в Ню Йорк виждал ли си ги? Като не искаш да живееш в БГ е твой избор, затова е обединена Европа - свобода на придвижване има, живей където искаш, но не плюй родината си. Все пак тук си израстнал (най-вероятно), учили са те учители, ползвал си от благата и. Поне навръх празника бъди малко смирен.Last edited by X_Y; 21.04.2025, 10:18.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Minaiivan Разгледай мнениеТрябваше да посрещам група деца испанци кацнали във Варна, на централна жп гара софия. На перона имаше насран клошар, който беше повърнал и ченгетата се опитваха да го отместят, а гълъбите кълвяха повръщаното. В подлеза мирише на урина, тоалетната където циганка събира левче за да влезеш, е потресаваща. Нищо не казаха децата, но аз умрях от срам. И от гняв, защото не е да няма пари в тая държава, просто се краде и на никого не му пука. Бил съм цял живот патриот и съм спорил вкл и в тая тема с гастъри като жонката, че тр си обичаме държавата и да не плюем по нея, но нещата наистина са уродливи вече. Па вие си харесвайте родното место колкото си искате.Мнението ми не представлява съвет за покупко-продажба на акции, облигации и други видове ценни книжа
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от vikhunter Разгледай мнение
Ами то това е целта на глобализма - да намразиш родината си, да намрази фамилията си, да намразиш религията си.
С теб се получава.Last edited by X_Y; 20.04.2025, 21:05.
Коментар
Коментар